Cine este Mario Dumitru de la Chefi la Cuțite. A dormit în cantina unui restaurant, pe un pat improvizat din lăzi de bere, iar apoi a absolvit cea mai bună școală gastronomică din Italia

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Mario Dumitru, concurentul de la Chefi la cuțite, sezonul 13. Fiecare ediție Chefi la cuțite vine cu o serie de surprize, atât pentru juriu, cât și pentru telespectatori, dar și cu povești de viață de-a dreptul impresionante. În seara aceasta, cel care cucerește pe toată lumea cu trecutul său este chiar Mario Dumitru!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mario Dumitru este românul revenit în țară după un periplu de 15 ani, ca bucătar, în mai multe restaurante din Europa, cu o ambiție de fier, care vrea să aducă stelele Michelin în România. A plecat din țară tocmai pentru a acumula o vastă experiență în domeniul gastronomic, ceea ce a și făcut, iar acum este pregătit să demonstreze tuturor ceea ce poate face.

ruby-la-degustare_3ruby-la-degustare_3

Citește și: Cine este Liviu Moroiu de la Chefi la cuțite. De ce a refuzat cuțitul de aur de la Chef Ștefan Popescu: „Mare curaj…'

Citește și: Cum gestionează Richard Abou Zaki de la Chefi la cuțite diferența de vârstă dintre el și iubita lui. Au împreună o fiică: „Nu sunt căsătorit. Încă nu am găsit curajul. Eu voiam ceva profund, serios…' / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, atac dur către Reghe, după ce Corina Caciuc a născut al doilea fiu: „Să nu îi părăsească și pe aceștia, nu ne interesează ce câți copii face…' / Impresara s-a logodit cu Ronald Gavril, în Las Vegas

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere şi în prima zi de Paşte Catolic. Ce a atras atenția la ținutele ei

Cine este Mario Dumitru, concurentul de la Chefi la cuțite, sezonul 13

Mario Dumitru a absolvit Alma, cea mai bună școală gastronomică din Italia, iar pasiunea lui pentru gastronomie s-a împletit cu simțul aventurii. Astfel, din Italia, Mario a ajuns în Germania, cu doar 35 de euro în buzunar și diploma de bucătar. Nu i-a fost deloc ușor, ba chiar în primele opt luni a dormit în cantina unui restaurant, pe un pat improvizat din lăzi de bere și o saltea. A mers și în Marea Britanie, unde a lucrat cu Marco Pierre White, cel supranumit copilul teribil al gastronomiei moderne, care la 33 de ani a fost cel mai tânăr Chef distins cu 3 stele Michelin.

Asta nu este tot însă! După ce a acumulat o impresionantă experiență culinară, vreme de 15 ani, în Italia și restul Europei, Mario Dumitru susține că nu se oprește până când nu aduce o stea Michelin.

Ce părere au jurații

Ei bine, are un CV bogtat și o experiență vastă în acest domeniu din ceea ce a povestit, însă dacă reușește să se ridice la așteptările juraților rămâne de văzut pe micile ecrane, astă seară. Întreaga poveste, dar și alte momente surprinzătoare din platoul preselecțiilor, precum și savuroasa întrecere în ringul amuletei vor putea fi urmărite de telespectatori în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

Ruby, invitată la degustare astă seară

Nu doar concurenții vor traversa numeroase emoții în ediția din această seară, ci și Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu, care au de îndeplinit două condiții pentru farfuriile cu care concurează în lupta pentru amuletă. În primul rând trebuie să creeze un preparat care să se potrivească perfect cu tipul de vin pe care și-l aleg, iar a doua condiție, care le face misiunea cu adevărat dificilă, va fi dezvăluită de Irina Fodor diseară. Amuleta va fi adjudecată însă de farfuria care o va cuceri pe Ruby, invitată în această seară la degustare.

Sursă foto: Facebook / comunicat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton