Cine este Marius Budin de la Insula Iubirii. Lucrează ca șofer în Austria și a cunoscut-o pe iubita lui la emisiunea Mireasa

.

Cine este Marius Budin de la Insula Iubirii, sezonul 7. Marius Budin este concurent la Insula Iubirii 2023 și participă alături de iubita lui, Ana Maria Măriuță. Cei doi se numără printre cele cinci cupluri de la emisiune și sunt pregătiți să-și testeze relația. Află cine este Marius Budin!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Marius Budin de la Insula Iubirii, sezonul 7. Marius Budin se numără printre cei 10 concurenti de la Insula Iubirii 2023. Tânărul în vârstă de 30 de ani este obișnuit cu camerele de filmat. În trecut a participat la Mireasa, sezonul 4, unde a cunoscut-o pe iubita sa, Ana Maria Măriuța.

marius nitamarius nita

Cine este Marius Budin de la Insula Iubirii, sezonul 7. Marius Budin este născut în Călinești, județul Argeș și a decis să participe alături de iubita sa la Insula Iubirii. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Mireasa, sezonul 4. Iată cine este Marius Budin!

Citește și:Cine este Emanuela Oprișan de la Insula Iubirii, sezonul 7. Concurenta are un fiu și a participat la Dansez pentru tine

Citește și:Cine este Vlad Ghermănescu de la Insula Iubirii 2023. Este pompier militar

Citește și:Cine este ispita Dan Chiș de la Insula Iubirii. Are 22 de ani și este sportiv de performanță

Citește și:Cine este ispita Ahmad Daas de la Insula Iubirii 2023. Israelianul a participat la Chefi la cuțite, sezonul 10: „Era visul meu să ajung în România'

Cine este Marius Budin de la Insula Iubirii, sezonul 7

Marius Budin are 30 de ani și s-a născut pe 17 martie 1992. A participat la Mireasa, sezonul 4, unde a cunoscut-o pe Ana Maria Măriuță, cu care are o relație. Acesta a absolvit liceul și s-a angajat într-un call center. Marius Budin și iubita sa au decis să participe la Insula Iubirii, sezonul 7, pentru a-și testa relația.

Tânărul se declară un bărbat familist și își dorește un singur copil. Concurentul este dispus să accepte provocările de pe insula din Thailanda și să își cunoască mai bine partenera de viață. În prezent, Marius Budin lucrează în Austria ca șofer și plănuiește să își deschidă propria afacere în România.

'Am avut o relație de patru ani în care am locuit împreună. Mama ei nu era de acord cu mine, ea avea 16 ani, eu aveam 19 ani, iar după cinci luni ne-am mutat împreună.La un moment dat au intervenit certurile și am căzut de acord să ne despărțim. Din relațiile anterioare am învățat să fiu mai responsabil și să las mai mult de la mine',spunea Marius Budin în testimonialul de la Mireasa.

Marius Budin și Ana Maria Măriuță au acceptat provocarea Insula Iubirii 2023

Povestea de dragoste dintre Marius Budin și Ana Maria Măriuță a început în casa Mireasa. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii, iar la final au decis să iasă împreună, dar au refuzat să se căsătorească. Maria și Marius sunt de părere că trebuie să-și testeze relația, motiv pentru care au acceptat provocarea Insula Iubirii 2023.

Maria Măriuță susține că nu are încredere în partenerul ei și are o frică legată de relația cu el. Acesta este și motivul pentru care a luat decizia de a participat în emisiune. Cei doi speră să consolideze legătura lor și să depășească toate obstacolele.

Până acum, la Insula Iubirii, Marius Budin a fost destul de rezervat față de ispitele feminine. Totuși, a interacționat mai mult cu Adriana Minea, alături de care a și ieșit la un date. De asemenea, concurentul a participat și la o ședință foto pe insulă, ce a scos-o din sărite pe iubita lui, Ana Maria Măriuță, văzând-o alături de altă femeie.

Deși mulți se așteptau ca Marius Budin să o aleagă pe Adriana Minea atunci când concurenții au părăsit resort-urile pentru a vizita Phuketul pe timp de noapte, cântărețul a ales-o însă pe Deni Mariș. Cei doi nu au petrecut însă prea mult timp împreună, căci ispita a fost „curtată' mai mult de Marius Moise.

Cine sunt cele cinci cupluri de la Insula Iubirii 2023

Emisiunea Insula Iubirii, sezonul 7 a început și au fost dezvăluite cele cinci cupluri care vin să își testeze relația. Primul cuplu este format din Bianca și Marius, fermier, care au o relație de trei ani. Marius are un copil cu fosta soție, iar acum formează un cuplu cu Bianca, pe care o cunoaște de mult timp. Cei doi vor să-și testeze relația la Insula iubirii.

Cristina și Iulian sunt împreună de 11 ani, iar de 10 sunt căsătoriți. Au locuit câțiva ani în Dubai, iar la întoarcerea în țară au cumpărat cafeneua unde s-au cunoscut, iar acum o administrează.

Claudia și Bogdan au decis să accepte provocarea Insula Iubirii 2023. S-au cunoscut pe Instagram, iar Claudia și-a dorit să participe la Insula Iubirii pentru a afla dacă Bogdan este bărbatul lângă care își va petrece restul vieții.

Emanuela și Răzvan s-au cunoscut pe TikTok, iar de ceva timp locuiesc impreună. Răzvan a mai înșelat-o pe Emanuela în trecut, iar de atunci a devenit posesivă. Așadar, tânăra a decis să-l supună pe iubitul ei la testul final.

Ana Maria și Marius s-au cunoscut în cadrul emisiunii Mireasa, sezonul 4, iar de aproape trei ani formează un cuplu. Cei doi au decis să își supună relație unui test, așa că au acceptat provocarea Insula Iubirii. Emisiunea este difuzată joi și vineri, de la ora 20.30, pe Antena 1, iar gazda emisiunii este Radu Vâlcan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton