Cine este Matei Constantin din serialul Tătuțu. E fiul actorului Mihai Constantin, alias Ionică din Liceenii: „Nu o să mă las niciodată să fiu în umbra tatălui meu”

 Tudorache Simona
.

Cine este Matei Constantin din serialul Tătuțu. Matei Constantin și-a urmat tatăl, Mihai Constantin, și bunicul, celebrul actor George Constantin, pe scena teatrului. Astăzi, el joacă în câteva proiecte grandioase, cum este serialul Tătuțu. Matei Constantin a absolvit în 2021 Universitatea Naţională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, București, la clasa profesorilor Valeria Sitaru și Vlad Logigan, iar în 2023 a terminat și un master în artele spectacolului.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cine este Matei Constantin din serialul Tătuțu. Matei Constantin demonstrează că talentul poate fi o trăsătură de familie. La 25 de ani, tânărul actor reușește să își facă părinții mândri și să facă din fiecare rol o artă. Are magie, are fler și succesul e la un pas distanță, dovadă stau producțiile în care joacă, deloc puține la număr. Nu a știut din primul moment dacă va face asta, dar un lucru e sigur: nu a dat greș.

matei constantin 43matei constantin 43

Cine este Matei Constantin din Tătuțu

Cine este Matei Constantin din serialul Tătuțu. Matei Constantin s-a îndrăgostit de actorie încă din copilărie. Simțea că poate să demonstreze ceva în acest domeniu, dar îi era greu să viseze. Moștenirea primită a fost întotdeauna greu de dus.

Mi-a intrat microbul acesta în sânge. Am simțit nevoia că vreau să fac ceva și să arăt oarecum lumii, publicului, care momentan este unul restrâns, să arăt ce fac. Și chiar a început să-mi placă! Am vrut să mă fac medic, fotbalist, dar uite că treaba asta îmi aduce numai bucurii. Pentru mine este extraordinar', spunea Matei Constantin pentru Libertatea. „Probabil că va fi greu. Nu o să mă las niciodată să fiu în umbra tatălui meu, a bunicului meu. O să încerc să fiu Matei, pentru că până acum am fost băiatul lui Mihai, nepotul lui George… E Matei Constantin, e numai asta. Pentru mine e ca un premiu, dacă voi avea vreodată cariera asta', adaugă el.

Ce spune Mihai Constantin despre fiul lui, Matei

Mihai Constantin are încredere totală în fiului, pe care l-a descoperit într-o altă lumină de când joacă. A fost fascinat, pentru că pe scenă a văzut un alt om.

„Este o mare onoare sa fim rude. Și aici este foarte greu să te expui în față unor oameni dacă nu ai nici un fel de experiență. Un mare actor după părerea mea este cel care reușește să își expună părțile cele mai sensibile publicul. Eu eram absolut terorizat de faptul că vine tată să mă vadă. Mi se pare că cea mai mare emoție a unui copil care cânta sau face teatru este momentul în care părinții lui vin să îl vadă. Matei nu este foarte deschis, este mai introvertit și m-a invitat la câteva examene și am fost absolut fascinat pentru că am descoperit alt om pe care nu îl știam stând în casă cu el', a declarat Mihai Constantin la Marius Tucă Show.

Matei Constantin din Tătuțu s-a luptat cu timiditatea

Cine este Matei Constantin din serialul Tătuțu. Matei Constantin a intrat în trupa de teatru a liceului și de acolo lucrurile s-au așezat. Recunoaște că astfel a reușit să își învingă și timiditatea.

„A fost o chestie destul de spontană faptul că eu am intrat în trupa de teatru a liceului. Am intrat în trupă și lucrurile au mers firesc după. M-am simțit foarte bine în anturajul de acolo, lângă oamenii de acolo, alături de coordonatorul de la trupă. Mi-a fost foarte frică la început. Eu am fost foarte timid. Acum se pare că este ok. Mă lovesc de multe ori de probleme de timiditate, dar îmi pare că sunt bine', spunea el în aceeași emisiune.

Ce își dorea Matei Constantin din Tătuțu să facă în copilărie

Provine dintr-o familie în care teatrul și arta au fost prezente permanent, iar atunci când a mai crescut a înțeles că acesta este drumul pe care și el își dorește să meargă.

„Sunt foarte pasionat de fotbal și de sport, în general. O mare parte din copilăria mea s-a învârtit în jurul sportului, respectiv tenisul – de aceea, a fost cumva neașteptat faptul că eventual am ales să mă duc înspre un domeniu artistic', mărturisea el pentru Ciao.ro.

Citește și: Nicoleta Luciu a stârnit controverse în mediul online după ultima apariție, nemachiată, dar cu filtre: „Au trecut anii, asta nu înțelegeți, doar nu era să rămână la fel ca acum 20 de ani?”

Citește și: Cum se înțelege Antonia cu fostul soț, Vincenzo Castellano, în privința fiicei lor, Maya: „A fost o situație delicată, am suferit mult din cauza distanței, dar nu m-a oprit să fiu aproape de ea” / EXCLUSIV

Citește și: Fiica cea mare a Anamariei Prodan nu se grăbește să se mărite, după dezamăgirea trăită când mama ei și Reghe s-au despărțit: „Mă uitam la voi și vedeam totul perfect. Când am aflat că nu era…' / Cum se înțelege impresara cu Rebecca

Citește și: De ce nu le-a permis Tudor Chirilă organizatorilor Festivalului Mamaia 2024 să-i transmită concertul pe TVR2: 'Nu a fost din cauza trustului…' Ce spune producătorul evenimentului / EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Gina Pistol și Codin Maticiuc: au fost împreună câteva luni și s-au despărțit brusc / Ani mai târziu, actorul a spus că ar fi ales-o ca soție: „Au iubit-o foarte mult ai mei'

Matei Constantin va juca și în serialul Tătuțu

Matei Constantin va avea un rol și în serialul Tătuțu, unde îl va interpreta pe Ovidel. Tânărul actor mărturisește că este încântat și mândru de această nouă provocare din cariera lui.

„Mă consider foarte norocos să fac parte dintr-un proiect de anverguralui„Tătuțu`' și, în fiecare zi, simt că învăț ceva nou care sunt sigur că mă va ajuta imens pe viitor. Cât despre personajul meu, Ovidel este un tip, aș spune, destul de introvertit și diferit de restul familiei sale – specific vârstei, încearcă să rupă lanțurile generaționale și să își lase propria amprentă asupra lumii. Sunt entuziasmat să îl cunoască și telespectatorii atât pe el, cât și povestea pe care o construim cu întreaga echipă din care sunt mai mult decât mândru să fac parte', spune Matei Constantin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton