Cine este Mellina. A fost la un pas de moarte, într-un accident teribil

 Laciu Andreea
.

Cine este Mellina. Pe numele ei real Mădălina Dumitru, este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Pe lângă cariera muzicală, ea a avut succes și în mai multe emisiuni de la noi, precum Survivor România, unde a fost în echipa Războinicilor, sau Bravo, ai stil! Celebrities, ambele fiind difuzate la postul de televiziune Kanal D.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

A luptat din greu pentru cariera ei. Ba chiar povestea într-un interviu mai vechi că a trecut prin clipe grele atunci când un fost iubit a pus-o să aleagă între el și muzică. Cu toate acestea, „Furnicuța”, așa cum i se spunea la Survivor, a mers mereu mai departe și a înfruntat orice obstacol i-a ieșit în cale.

cine-este-mellina-1cine-este-mellina-1

Cine este Mellina

Mellina s-a născut în data de 26 ianuarie 1987, în București. Are vârsta de 35 de ani și este zodia Vărsător. A absolvit Școala Populară de Arte, secția canto muzică ușoară. A participat la mai multe festivaluri și concursuri muzicale, iar atunci când era mică, a debutat ca majoretă în trupa Abracadabra. După ce a împlinit vârsta de 22 de ani, s-a concentrat mai mult pe dans, făcând parte din trupa de dans Alb Negru.

Pe lângă melodiile ei, a mai lucrat și în calitate de compozitor cu artiști precum Mira, Alina Eramia sau Kamara. În prezent nu are iubit și locuiește cu bunica ei, așa cum a dezvăluit chiar ea de curând, pe contul personal de Facebook.

Cine este Mellina. „Eu locuiesc cu mamaia mea. Ea are de 92 de ani. Ea imi da ciorba eu ii cumpar inghetata, ea imi intinde rufele, eu ii bag ață in ac, ea ma anunta cand mai apar la tv, eu bag rufele la spalat, ea are grija de Lili si Fifi cand sunt plecata la concerte sau pe Kilimajaro, eu platesc darile…si tot asa. relatia perfecta”, a dezvăluit Mellina recent pe rețelele de socializare.

Citește și: Mellina de la Survivor s-a despărțit de iubit: „Sunt liberă ca pasărea cerului”

Citește și: Andreea Esca a izbucnit în lacrimi, la TV. Ce surpriză i-a pregătit Cătălin Măruță: „S-a hotărât să ne facă să…”

Citește și: Mellina, acuzată că și-a pus silicoane cu banii de la Survivor. Cum arată acum

Citește și: Daniel Onoriu a anunțat, din nou, că divorțează. Pilotul a fost părăsit de soția sa: „O să-mi fac o iubită care să mă merite'

A fost la un pas de moarte

Cine este Mellina. Cântăreața și sora ei se aflau în mașină, atunci când au fost implicate un accident în lanț, pe un drum din România. Accidentul a fost unul foarte grav, dar cele două au scăpat fără a fi pățit nimic.

„Am avut un accident împreună. Ea era la volan și la un moment dat, pur și simplu n-a mai avut control asupra mașinii. Iar eu, îmi aduc aminte, făceam așa: ‘calm, calm… Știam că o să ne oprim în ceva dar nu știam în ce.

Până la urmă ne-am întors cu mașina și ne-am oprit într-un semn de circulație. Era o curbă unde, practic, cât am stat noi acolo, încă 5 mașini au făcut accident. Unele au fost cu daună totală. Noi am avut noroc că ne-am oprit în semnul ăla, a povestit Mellina, în emisiunea Star Matinal.

A urcat pe muntele Kilimanjaro

Cine este Mellina. După ce și-a testat limitele la Survivor România, artista a început să fie tot mai activă pe plan sportiv. Printre cele mai mari reușite ale ei se numără cucerirea muntelui Kilimanjaro, de anul acesta.

„I did it ! I killed' Kilimanjaro! Ora 23:00, dupa doar 3 ore de somn, am inceput ceea ce se va dovedi a fi una dintre cele mai dure dar frumoase experienta din viata mea. Am urcat toata noaptea in frig, vant, cu 50% mai putin oxigen. Fiecare mic pas era urmat de o inspiratie adanca pentru ca simteam ca nu imi ajunge aerul. Am dat 110% la suta din mine! Si dupa ce am urcat … a trebuit sa mai si cobor … that was hard … in total am urcat si coborat fara oprire timp de 17h … am plans da … de vreo 3 ori … m-am scuturat' si mi-am revenit!„, a povestit ea.

Cine este Mellina.8 zile in care am ras, am plans, am fost uneori doborata, deseori fascinata de totul din jurul meu. Am facut frigul dar am mancat bine. Am reusit' sa ma si imbolnavesc asa ca am atacat varful pe antibiotice. Va multumesc din inima pentru toate mesajele! M-au magulit incurajarile voastre! Nu-mi vine sa cred ca am facut nebunia asta !!!! Este tratament pentru depresie”, este restul mesajului postat de Mellina pe Facebook, la acel moment.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton