Cine este Mihaela Bărbosu de la Chefi la Cuțite. A locuit 15 ani în Italia și are o afacere în România

 Dumitrache Laura
.

Cine este Mihaela Bărbosu de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Mihaela Bărbosu se numără printre cei 21 de concurenți care au fost aleși să meargă mai departe la Chefi la cuțite, sezonul 12. Tânăra a primit tunica portocalie și face parte din echipa lui Sorin Bontea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Mihaela Bărbosu de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Luni, jurații de la Chefi la cuțite și-au ales concurentii cu care vor merge mai departe în competiție. Mihaela Bărbosu a primit tunica portocalie din partea lui Sorin Bontea și va face echipă alături de Cristina Sabău, Mihaela Chiroabă, Maryoris Hurtado, Ioan Frățilă, Zaid Mohannad și Valentin Timofte.

img (2)img (2)

Cine este Mihaela Bărbosu de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Mihaela Bărbosu a venit la preselecții cu două preparate italienești și a reușit să-i surprindă pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite 26 septembrie – Jurații și-au ales echipele. Ce concurenți au trecut de bootcamp

Citește și:Cine este Nadd Hu de la Chefi la Cuțite. Are 26 de ani: „Mama e româncă, tata e chinez”

Citește și:Cum a slăbit Andreea Marin 13 kilograme, la 49 de ani: „Simt că am întinerit, asta face pierderea în greutate”

Citește și:Claudia Pătrășcanu, noi detalii despre procesul împotriva lui Gabi Bădălău: „Îmi doresc să-și rezolve problemele cu răbdare și asumare. Îmi pare rău că…”

Cine este Mihaela Bărbosu de la Chefi la cuțite, sezonul 12

Mihaela Bărbosu are 40 de ani și este din Suceava. Concurenta de la Chefi la cuțite, sezonul 12 a adus în fața juriului două meniuri italienești și a reușit să-i impresioneze pe chefi. Mihaela Bărbosu a locuit 15 ani în Italia, dar s-a întors în România, unde și-a deschis o afacere de succes. Mihaela s-a despărțit de fostul ei iubit pe care îl avea în Italia, deoarece acesta a încercat de multe ori să o schimbe. După despărțire, Mihaela Bărbosu a stat o lună fără să lucreze si a locuit la o familie, unde a fost învățată să facă parte și alte mâncăruri ale zonei.

Concurenta susține că Italia este locul unde a crescut și s-a format ca persoană. În prezent,Mihaela este căsătorită și și-a întâlnit soțul într-o discotecă. Concurenta a primit tunica portocalie din partea lui Sorin Bontea.

Jurații de la Chefi la cuțite și-au ales echipele

În sezonul 12, difuzat acum la Antena 1, chef Sorin Bontea deține culoarea portocalie, chef Florin Dumitrescu pe cea magenta, iar chef Cătălin Scărlătescu pe cea turcoaz. După ce concurenții au trecut probele de la bootcamp, cei trei jurați și-au ales echipele. Chef Florin Dumitrescu a oferit în total șase tunici magenta, care s-au alăturat cuțitului său de aur. Cel din urmă este Janni Alexandridis. El va face echipă cu: Horia Manea, Maria Paraschiv, Ursit Dan Dumitru (Ursu), Mioara Sirbuscu, Ioana Dehelean și Alexandru Bunea.Iată cum arată acestea!

Chef Cătălin Scărlătescu a oferit 6 tunici turcoaz, pe lângă cuțitul lui de aur: Alex Mihoc. Concurenții din echipa juratului de la Chefi la cuțite sunt: Raluca Hulubei, Monica Iliescu, Răzvan Mincă, Fabian Soare, Nadd Hu și Cosmin Berki.

Chef Sorin Bontea a oferit 6 tunici de culoare portocalie, pe lângă Valentin Timofte, cuțitul lui de aur, pentru a-și întregi echipa. Așadar, echipa portocalie este formată din: Cristina Sabău, Mihaela Bărbosu, Mirela Chiroabă, Maryoris Hurtado, Ioan Frățilă (Nea Ion) și Zaid Mohannad (Habibi).

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton