Cine este Mihai Dinvale, actorul din serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609. A fost director al Teatrului Mic din București

 Dumitrache Laura
.

Cine este Mihai Dinvale, actorul care se va alătura serialului Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Mihai Dinvale va face parte din serialul de succes Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1. Celebrul actor în va interpreta pe Prof. Dr. Eduard Trandafir, fratele Violetei Pop. Află mai multe detalii despre Mihai Dinvale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Mihai Dinvale, actorul care se va alătura serialului Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Mihai Dinvale este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiti actori români, iar în curând va apărea în serialul românesc Lasă-mă, îmi place! Camera 609.

mihai dinvalemihai dinvale

Cine este Mihai Dinvale, actorul care se va alătura serialului Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Mihai Dinvale a lucrat ca actor la Teatrul Mic din București, unde a ocupat poziția de director. De asemenea, a interpretat numeroase roluri de-a lungul timpului care l-au facut celebru.

Citește și:Loredana Groza, despre aparițiile ei provocatoare din filmul A doua cădere a Constantinopolului: „A fost primul meu rol'. Ce relație are artista cu actorii din serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609 / EXCLUSIV

Citește și:De ce a refuzat Florin Piersic rolul din serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609, produs de Ruxandra Ion: „Ne trebuia cineva în vârstă și cu nume. Mi-a spus că…”

Citește și:Când va avea loc nunta dintre Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu: „Atât timp cât relația este frumoasă…”. S-au căsătorit civil anul acesta

Citește și:Cezar Ouatu și-ar înșela iubita de 24 de ani cu Andreea Esca: „Aș vrea să petrec o noapte romantică, dacă nu ar afla nimeni”

Cine este Mihai Dinvale, actorul care se va alătura serialului Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Mihai Dinvale a absolvit Liceul de Muzică din Timișoara și Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale'. Mihai Dinvale s-a născut pe 26 decembrie 1950 la Târgu Mureș și a crescut într-o familie excepțională. A debutat pe scena teatrului încă din timpul facultății în 1972, cu rolul Timofte din ' Balul absolvenţilor '.

De asemenea, Mihai Dinvale a jucat în spectacole semnate de Silviu Purcărete, precum „Nebună din Chaillot', Karl în „Diavolul şi bunul Dumnezeu', Henric în „Richard III', Mitica Ionescu în „Mielul turbat', Tipatescu în „O scrisoare pierdută', Zorzetto în „PiaţetaActorul a fost direct al Teatrului Mic din București, i-ar de-a lungul timpului a jucat în pelicule care l-au transformat într-un actor complex.

Mihai Dinvale va juca în serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Mihai Dinvale va reveni pe micile ecrane în serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609, începând de vinerea viitoare. Actorul îl va interpreta pe Prof. Univ. Eduard Trandafir, fratele Violetei Pop, interpretată de actrița Emilia Popescu. Acesta va reveni în țară din Statele Unite ale Americii și le va face o surpriză tuturor. Apariția sa va fi una cu totul specială pentru Victor, de care este foarte atașat și pe care vrea să îl vadă cât mai curând stabilit la casa lui, alături de Eva și de copil.

Fetele sunt super talentate și extrem de frumoase, toate! Echipa tehnică este una profesionistă, operatorul iubește actorii și știe cum să-i pună în valoare, iar regizorul are calmitatea specifică italienilor, colaborează extraordinar cu toți actorii și găsește soluții pentru ca fiecare cadru să iasă perfect. Deasupra tuturor este Ruxandra Ion, această producătoare minunată. Știu că v-am stârnit curiozitatea, așa că vă invit cu mare drag să ne urmăriți, pentru că merităm și nu vă va părea rău!', a declarat actorul Mihai Dinvale.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton