Cine este Mihai Dragomir, care a primit cuțitul de aur de la Ștefan Popescu, la Chefi la Cuțite: "E o super mare presiune, dar sunt pregătit"

 Oana Pantazi
.

Cine este Mihai Dragomir, tânărul de 24 de ani care a primit cuțitul de aur de la Ștefan Popescu, la Chefi la cuțite. În ediția de ieri-seară, chef Ștefan Popescu a acordat cuțitul de aur unui tânăr bucătar, fără să știe că el i-a fost mentor în bucătărie, Mihai Dragomir a venit cu un desert care i-a impresionat pe chefi, alegând să riște, pentru că nu este cofetar.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Mihai Dragomir, tânărul de 24 de ani care a primit cuțitul de aur de la Ștefan Popescu, la Chefi la cuțite. Concurentul s-a prezentat cu un desert inedit, o combinație creată de el din mai multe rețete, și a reușit să-i impresioneze pe toți cei patru chefi. În final, Ștefan Popescu i-a oferit cuțitul de aur, după ce concurentul a fost ținut puțin pe jar.

435890321_808794297949914_1193134067154357016_n435890321_808794297949914_1193134067154357016_n

Cine este Mihai Dragomir, tânărul de 24 de ani care a primit cuțitul de aur de la Ștefan Popescu, la Chefi la cuțite

Mihai Dragomir are doar 24 de ani, dar a acumulat destulă experiență în bucătărie, fiind extrem de pasionat de gătit. A început la 18 ani, iar de atunci a profitat de orice ocazie ivită pentru a se specializa. A făcut chiar și cursuri de cofetărie-patiserie și, chiar dacă este bucătar de profesie, a riscat pregătind un desert ce implica tehnici complicate.

Citește și: Cum și-a descoperit Chef Orlando Zaharia, juratul Chefi la Cuțite, pasiunea pentru gătit, pe când era copil: „Făceam clătite pentru toți copiii de pe scara blocului'

Citește și: Sânziana Buruiană alăptează de 9 ani, dar vrea să întrerupă alăptarea, pentru că are probleme de sănătate: „Cred că este cazul. O să fie destul de greu’

Citește și: Dana Nălbaru, răspuns ironic genial pentru cei care îi comentează aspectul fizic pe social media: „Te părăsesc, pentru că n-ai avut timp să-ţi vopseşti părul şi să-ţi faci unghiile roşii'

„Ăsta e visul meu! Vreau să guste din preparatul ăsta și să nu aibă ce să-mi zică!”, a spus Mihai Dragomir.

Și, într-adevăr, a reușit să le stingă lumina celor patru chefi, care nu s-au așteptat la un desert atât de fin și de gustos.

„Este bucătar într-un restaurant cu pretenții! Este foarte bună, se vede că folosește tehnică. Îmi place mult!', a spus unul dintre jurați.

Când tânărul concurent a intrat la jurizare, chef Ștefan Popescu l-a recunoscut cu surprindere pe Mihai Dragomir.

„Îl știu! De la școală. Bravo! Ai ajuns bine acum! Spune ceva despre tine, cum ai ajuns bucătar?'.

„A fost unul dintre primii mei mentori, profesor la școală. (…) V-am pregătit o bavareză cu vanilie', a mărturisit tânărul.

Deși are o vârstă fragedă, tânărul a impresionat cu experiența lui profesională. Acesta a lucrat, timp de 8 luni, cu chef alex Crăciun, iar acum este chef într-un restaurant deschis recent, unde preparatele pregătite de el au crescut numărul clienților care le calcă pragul,

Mihai Dragomir: „Mi s-a făcut pielea de găină”

Mihai Dragomir nu este la prima participare la Chefi la Cuțite. A mai încercat o dată pe când avea doar 18 ani și era convins că va reuși. Avea să-și dea seama, în timp, că mai avea multe de învățat. Șase ani mai târziu a dovedit nu doar că merită să meargă mai departe în competiție, ci a primit și cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu.

„Mi s-a făcut pielea găină!', a spus tânărul, extrem de emoționat.

„Un preparat senzațional de bun!', i-a spus chef Alexandru Sautner.

Chef Ștefan Popescu a ezitat puțin până să-i ofere cuțitul de aur lui Mihai Dragomir până să pună cuțitul de aur, în timp ce tensiunea a atins cote paroxistice. „Dacă ți s-a zbârlit pielea la cele patru cuțite sunt curios să văd ce se întâmplă când o să-l primești pe ăsta!', i-a spus concurentului.

„Nu-mi vine să cred! Doar visam, pot să-l iau? E o super mare presiune, dar sunt pregătit. Abia aștept și cred că și-a ales calul de bătaie potrivit, îi mănânc!', a exclamat Mihai Dragomir.

La final, spre amuzamentul celor patru chefi, tânărul a mărturisit că i-ar fi plăcut să treacă prin bootcamp, dar acest lucru nu va fi posibil, deoarece cuțitul de aur îl duce direct în echipe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton