Cine este Mihail Pautov de la MediCOOL. E celebru pe Instagram

 Cica Cristina
.

Cine este Mihail Pautov de la MediCool? Mulți se întreabă cine este prezentatorul emisiunii show-ului de la Antena 1, care începe pe data de 29 august, de la ora 15:00. De profesie medic specialist în chirurgie generală, el și-a propus să aducă mai aproape oamenii de cei care profesează medicina. Iată câteva detalii despre noul prezentator de la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Mihail Pautov de la MediCool? Prezentatorul este medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni. Formatul emisiunii va presupune prezența în platou a unor coprezentatori și a unor invitați medici din diverse specializări, care vor aborda mai multe subiecte privind sănătate pentru a le răspunde telespectatorilor la diverse întrebări.

Mihail-Pautov-MediCOOL-1Mihail-Pautov-MediCOOL-1

Cine este Mihail Pautov de la MediCOOL

Cine este Mihai Pautov de la MediCool? Mihail Pautov are 33 de ani și este chirurg cu o vastă experienţă în cadrul secției de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic. De asemenea, e asistent de cercetare în cadrul Centrului de Excelență în Medicina Translațională.

Medicul este celebru și pe YouTube, având un număr mare de abonați, dar și pe rețelele de socializare, îndeosebi pe Instagram. Este pasionat de sporturi și urmărește să-și trăiască viața și dincolo de sala de operații.

„Sunt pasionat de viata și despre «găsirea vieții» nu numai la spital, ci și în experiențele de zi cu zi: practic diferite sporturi cum ar fi înotul, joggingul, surful, snowboardingul; ma relaxez prin yoga și meditație, calatoresc cat pot de mult, zdrangan la chitara și încerc să pierd cât mai puține petreceri', se auto-desrie dr. Mihail Pautov, pe blogul său doctormihail.ro.

Citește și: Copilul face mofturi la masă? Dr.Mihail Pautov îți spune ce poți face

Citește și: Cine este Dumitrița Razlog, iubita lui Micutzu

Citește și: Cine este și cum arată soțul Mirelei Vaida.Imagine rară din vacanță

Citește și: Ce au decis Antonia și Vincenzo Castellano în privința custodiei fiicei lor, Maya:„Am stabilit să…'/ EXCLUSIV

Cum a ajuns Mihail Pautov chirurg

Mihail Pautov este din Republica Moldova și a venit în Româniam la Facultatea de Medicină.

„M-am născut în Republica Moldova unde am stat 7 ani cu părinții mei. Sunt vorbitor nativ de limbă rusă și des mă surprind gândind în această limbă. Îmi doream să fiu polițist și să am mașina mea de patrulă de noapte. N-a fost să fie! Mi-a plăcut însă spiritul de competiție pe care din fericire, l-am regăsit și în medicină.

România este un loc bun pentru a practica medicina, un loc cu multe lipsuri și goluri care așteaptă să fie umplute. Îi lipsesc însă, banii! Este greu să construiești ceva cu resurse puține', a povestit Mihail Pautov pentru elitaromaniei.ro.

Motivul principal pentru care a optat pentru chirugie a fost pentru că ultimul loc la ginecologie s-a dat chiar în fața lui.

„Probabil că a fost și un pariu cu mine însumi. Să știi că a avea viața unui om în mâini poate fi marcant. Deseori preferăm să nu ne gândim la asta. Nu cred că are nimeni nevoie de un chirurg cu mâna tremurândă pentru viața din mâinile lui. Aici trebuie găsit un echilibru subtil între responsabilitatea pe care o ai și detașarea calmă de care ai nevoie pentru a-ți face numărul cum trebuie', a transmis Mihail Pautov.

Mihail Pautov are o fetiță

Mihail Pautov de la MediCOOL susține că sursa lui de energie în viață este fetița lui, micuța Anastasia: „E casa mea și rezervorul de energie pentru fiecare zi munca, garda sau operatii interminabile'.

Medicul are o activitate intensă pe rețelele de socializare, postând adesea imagini de familie, în compania partenerei sale și a fetiței lui.

Se numără printre cei mai urmăriți medici pe Instagram

Mihail Pautov de la MediCool se numără printre cei mai urmăriți medici pe Instagram, având peste 141.000 de urmăritori. Întrebat cum se împacă cu acest statut, răspunsul lui a fost direct „perfect'.

„Acesta este aportul pe care îl aduc la conștientizarea anumitor aspecte medicale și de sănătate. Mă bucur că oamenii sunt interesați și mă urmăresc pentru asta. Aș încuraja orice student, rezident și medic să facă asta.

Contul de Instagram a început întâi ca o glumă, provocarea unei prietene, și a devenit un cont relativ educațional, mulți urmăritori adresându-mi întrebări medicale. Încerc să mă limitez la curiozități medicale și sfaturi generale, recomandându-le oamenilor care mi se adresează cu probleme de sănătate să consulte un medic specialist. Pe contul de youtube, voi aborda aceleași subiecte medicale pe care le abordez pe contul de Instagram, doar că aici ele vor dăinui pentru totdeauna!' , susține gazda emisiunii MediCOOL.

Mihail Pautov este prezentatorul emisiunii MediCOOL

Mihail Pautov este prezentatorul emisiunii MediCOOL. Cu ajutorul echipei sale medicale, medicul îşi va intervieva invitaţii şi împreună le vor oferi telespectatorilor diverse sfaturi medicale.

„Sănătatea este complexă şi se sprijină pe multe direcţii: sănătate mentală, sănătate fizică, somn, nutriţie şi sport, relaţii sociale etc. Trebuie să avem grijă de toate acestea, cu paşi mici, dar convingători, simpli şi uşor de realizat. Asta învăţăm la MediCOOL.

Şi mai învăţăm că doctorul este prietenul nostru şi merită vizitat cât mai des! Aveţi grijă de voi şi nu uitaţi să ne urmăriţi în fiecare duminică, de la ora 15:00, la Antena 1!', susține medicul Mihail Pautov.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton