Cine este Mioara Sîrbușcă de la Chefi la Cuțite. A dus o viață plină de abuzuri alături de primul soț

 Oana Pantazi
.

Cine este Mioara Sîrbușcă de la Chefi la cuțite. Concurenta care a intrat în echipa lui chef Florin Dumitrescu, în sezonul 12 a impresionat toți jurații cu povestea ei de viață… Una deloc diferită de a multor femei din România. Mioara a reușit să depășească însă toate obstacolele și a mers cu încredere mai departe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Mioara Sîrbușcă de la Chefi la cuțite. Decana de vârstă din echipa lui Florin Dumitrescu i-a uimit pe cei trei chefi încă de la început cu povestea ei de viață, chiar dacă nu a primit cuțit și de la chef Scărlătescu – pe care și-ar fi dorit cel mai mult să-l impresioneze – pentru pomana porcului. Concurenta a mers însă mai departe și le-a promis celor trei chefi că nu vor regreta, fiindcă are multe de demonstrat. În cele din urmă, concurenta nu a ajuns la chef Scărlătescu după bootcamp, ci la chef Florin Dumitrescu în echipă, căruia i-a promis că nu va regreta.

cine-este-mioara-sirbusca-chefi-la-cutite-1cine-este-mioara-sirbusca-chefi-la-cutite-1

Cine este Mioara Sîrbușcă de la Chefi la cuțite

Mioara Sîrbușcă are 61 de ani și este originară din Bacău. În ultimii ani însă a stat foarte mult în străinătate, unde a plecat la muncă după ce a reușit să iasă dintr-o căsnicie toxică, în care a rămas prea mult timp doar de dragul fiului ei. În pofida necazurilor prin care a trecut, Mioara s-a dovedit a fi o femeie extrem de puternică și, nu în ultimul rând, cu simțul umorului și plină de energie. Concurenta, care este în activitate și la vârsta asta, le-a povestit chefilor că este plecată în Italia din 2001.

Citește și: Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău de la un preparat, la Chefi la Cuțite, și s-a oprit din jurizare: „Eu nu mai pot. Îmi trebuie o pauză măcar

Citește și: Cine e Răzvan Mincă de la Chefi la cuțite. Are 38 de ani și deține un restaurant cu specific mexican

Citește și: Cine este Fabian Soare de la Chefi la Cuțite. Are 24 de ani și este regizor și scenarist

„M-a împins sărăcia din România. De ce să nu recunoaștem? Majoritatea care pleacă în afară pleacă de sărăcie. Și eu când am plecat l-am luat și pe băiatul meu cu mine. El și-a găsit imediat serviciu la un agroturism, eu a trebuit să mai aștept, că a trebuit să fac badantă. necunoscând limba, cam greu m-am integrat. Acum sunt la un hotel, dar fac un pic de toate. Când bucătarul de-acolo mai pleacă, sunt și eu prin bucătărie…

Asta e, dacă în țara asta nu merge nimic, ce să faci, încotro s-o iei? Cât ai munci, tot nu reușești să pui un ban deoparte. Acum, mă mai duc numai pe stagiune, pentru că am 61 de ani, și mi se pare ceva normal ca să mă mai țină un pic activă, deci încep din iulie și termin în octombrie, noiembrie„, le-a spus Mioara chefilor.

Mioara Sîrbușcă și-a părăsit soțul din cauză că era excesiv de gelos

Cine este Mioara Sîrbușcă de la Chefi la cuțite. Concurenta le-a povestit apoi că a avut mai multe meserii de-a lungul vieții, dar și o poveste personală foarte tristă. Mioara Sîrbușcă este la al doilea mariaj, iar primul a fost teribil din cauza geloziei soțului. Gelozie care s-a soldat inclusiv cu violențe fizice…

„Pe unde n-am lucrat! De meserie sunt operator tratarea apei, lucram la o stație de epurare. După accea, m-am angajat la fabrica de zahăr din Țăndărei, că am fost căsătorită acolo, mariaj din care a rezultat un copil, băiatul. După 8 ani de zile, s-a terminat tot, că asta e, dacă nu te poți înțelege… Acum sunt recăsătorită. Avea băiatul 8 ani si jumătate. Nu s-a putut, gelozia este o boală… El era gelos. Nu puteam să stau de vorbă cu nimeni. Am suportat bătăi și tot felul de… Am zis că așa e viața. Până-ntr-o zi, când mi-am luat țoalele și-am plecat', a mai dezvăluit Mioara Sîrbușcă, la Chefi la cuțite.

Pomana porcului i-a adus concurentei două cuțite

Cine este Mioara Sîrbușcă de la Chefi la cuțite. În timp ce mulți dintre concurenții care au luat trei cuțite nu au reușit să treacă de bootcamp, fiind trimiși acasă la banala probă a sendvișului cald, Mioara Sîrbușcă a trecut mai departe și a prins un loc în echipa lui chef Florin Dumitrescu. Asta i-a uimit pe mulți dintre concurenți, știut fiind că chef Dumitrescu caută bucătari cu un stil de a găti modern sau mai elaborat.

Acesta a ținut cont de un aspect extrem de important în momentul în care a luat-o pe Mioara Sîrbușcă în echipa sa, la chefi la cuțite – concurenta are gust în farfurie, iar asta, în final, contează cel mai mult. Să nu uităm că sezonul 9 al emisiunii a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta lui chef Cătălin, care nu era prea pricepută la plating, în schimb măncarea ei avea un gust fabulos.

Mioara a pregătit, în preselecții, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate preparate tradiționale, pomana porcului, însă la final chefii i-au atras atenția că preparatul ei este totuși unul prea simplu și că nu și-au prea putut da seama unde e talentul ei de gospodină. Asta deoarece concurenta a venit de acasă cu cârnații gata pregătiți, la fel și cu murăturile, gătind acolo doar mămăliga și prăjind carnea. Totuși, chef Florin Dumitrescu i-a simțit potențialul și nu s-a înșelat.

„Sărut mâna pentru masă! Mi-a plăcut abordarea, mi-au plăcut cârnații, mi-a plăcut că v-ați jucat cu noi!', i-a spus Chef Florin Dumitrescu, în preselecții, concurentei care acum face parte din echipa lui.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton