Cine este Misha. A fost căsătorită cu Connect-R și au împreună o fiică

.

Cine este Misha. Misha se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. În trecut a fost căsătorită cu Connect-R, iar împreună au o fiică, Maya. Misha a fost pasionată de muzică încă de mică, iar de-a lungul anilor a colaborat cu numeroși artisti precum Dj Sava și Fly Project. Iată ce nu știai despre Misha!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Misha. Misha, pe numele său real Mihalache Marina Mihaela este originară din Republica Moldova și a locuit în orașul Galați încă de la vârsta de 2 ani. În prezent, Misha este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. „Tenerife” și „Asul de inimă albastră” două dintre melodiile artistei care au avut mare succes în industria muzicală.

mishamisha

Cine este Misha. Connect-R și Misha s-au căsătorit în anul 2014, iar înainte de marele eveniment, artista a adus pe lume o fetiță. Misha a născut-o pe Maya pe 26 ianuarie 2014, iar în septembrie, același an, cei doi artiști și-au unit destinele. După aproape trei ani de mariaj, Misha și Connect-R au divorțat.

Citește și:„Suntem încă o familie, lucrurile nu s-au definitivat”. Connect-R și Misha pleacă în vacanțe împreună, alături de fiica lor

Citește și:Misha, reacție nervoasă după ce un bărbat i-a trimis poze indecente fiicei sale, pe internet: „Tremur”

Citește și:Cum vor face nunta și botezul Theo Rose și Anghel Damian: 'O să fie spontan, fără tam-tam. O să zicem hai la biserică acum și mâine la cununia civilă'

Citește și:Ramona Olaru, avertisment pentru noua iubită a lui Cătălin Cazacu: 'Eu am reușit să scap. Am zis că nu o să spun dar…'

Misha-Carieră

Misha pe numele său real Mihalache Marina Mihaela, s-a născut pe 22 iunie 1991 în Republica Moldova. Are 1,75 metri înălțime și 55 de kilograme. La vârsta de doi ani s-a mutat cu părinții ei în Galați, iar încă de când era mică a vrut să devină artistă. A urmat Liceul de Artă D. Cuclin din Galați, unde a studiat chitară și pian. La vârsta de 18 ani s-a mutat în București unde a absolvit Facultatea de Teatru și Actorie, după care a luat contact cu muzica.

A cântat alături de DJ Sava și împreună au scos hit-ul Tenerife, fiind cea mai longevivă melodie care a fost în topurile radiourilor românești. În 2015 a lansat o altă melodie alături de DJ Sava, Amor a Monaco, iar Vamos a fost o altă melodie de succes. Tot în același an a colaborat cu Connect- R, iar ulterior au urmat numeroase piese cu diferiți artiști de la noi din țară.

Misha-Viață personală

Misha l-a cunoscut pe Connect-R, unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, iar în 2014 au devenit părinți pentru prima oară. La câteva luni, cei doi s-au căsătorit, dar dragostea lor nu a durat mult. După aproximativ trei ani de mariaj, Misha și Connect-R au divorțat în secret, iar anunțul oficial a fost transmis după mult timp. Deși au divorțat, Misha și artistul au continuat să locuiască în aceeași casă, alături de fiica lor, Maya.

„Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an si 3 saptamani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari. Multumim anticipat', a fost explicaţia lui Connect-R, care anunţa separarea de cea care îi fusese soţie.

Connect-R, despre o posibilă împăcare cu Misha, fosta lui soție

Connect-R și Misha au continuat să aibă o relație apropiată, de dragul fiicei lor. De asemenea, cei doi au continuat să colaboreze pe plan profesional. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artistul a vorbit despre o posibilă împăcare cu Misha, mama fiicei sale.

„ Da, o iubesc pe Misha. O iubesc cum îmi iubesc copilul, cum ar trebui să iubesc toți oamenii. Nu există doi. E o iluzie, o iluzie frumoasă a separării. Nu au existat niciodată doi Dumnezei. Eu dacă mă voi iubi pe mine cu adevărat, unde să mai pun peste preaplinul meu? Suntem unul singur toți. Suntem în iluzia separării ca să ne separăm pe noi. Noi trebuie să devenim oglinzi clare, în care celălalt să-și vadă varianta de autoiubire. Mama, sora, nevasta, copilul, sunt elemente care pleacă din viața ta. O iubesc ca pe toate ființele. Normal că sunt subiectiv, pentru că la nivel de personaj este mama copilului meu și o voi susține toată viața mea.„, a declarat Connect-R .

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton