Cine este Moga Angela de la Insula de 1 Milion. Are 60 de ani și lucrează ca agent de vânzări

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Moga Angela de la Insula de 1 Milion. Mai este foarte puțin până când începe marele show de la Kanal D. Insula de 1 milion este mult așteptata emisiune care aduce în fața telespectatorilor 50 de concurenți, cu diferite profesii și domenii de activitate. Iată cine este Moga Angela, cea mai în vârstă participantă, de ce vrea să-l întâlnească pe Jaguaru, dar și ce vrea să facă cu banii dacă câștigă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Moga Angela de la Insula de 1 Milion. Sâmbătă, 16 martie, are loc marea premieră a celui mai râvnit show, Insula de 1 milion, la Kanal D. Vestea bucură pe toată lumea, astfel că telespectatorii au aflat și câteva detalii despre fiecare concurent în parte. Totuși, sunt participanți care au o poveste de viață neașteptată și nu trebuie să rămână în umbră, cum este, de exemplu chiar Moga Angela.

moga-angelamoga-angela

Citește și: Cine este Ciprian Sandu de la Insula de 1 milion. Tragedia care i-a marcat viața tânărului influencer

Citește și: Cine este Ana Maria Mavru de la Insula de 1 milion. Are 24 de ani și este campioană mondială la arte marțiale

Citește și: Alexandra Stan și-a asumat relația cu milionarul Darcy Troch. Ipostaze romantice cu artista în rochie albă, în vila din Spania a afaceristului belgian

Citește și: Mesajul transmis de Anamaria și Tudor Ionescu, după ce au pierdut finala Power Couple: „Am plecat în acest proiect fără așteptări prea mari. Nu ne-a dezbinat'

Cine este Moga Angela de la Insula de 1 Milion

Cine este Moga Angela de la Insula de 1 Milion. Moga Angela are 60 de ani, locuiește în Târgul Mureș, iar ca studii are facultatea de Științe Economice cu profil Drept. Deși este agent de vânzări în prezent și se bucură de meseria ei, mereu a avut o dorință arzătoare să devină celebră și să câștige o competiție sportivă.

Insula de 1 milion este șansa ei să își vadă visul devenit realitate, mai ales că se descrie ca fiind o persoană competitivă, determinată, cel mai mare atu al său fiind ambiția. Este pasionată de sport și teatru, ceea ce de-a lungul timpului au făcut-o să fie o persoană sociabilă, veselă, ocrotitoare, inventivă, curajoasă, dornică de a învinge și de a înfrunta orice.

Moga Angela este pasionată de sport și merge zilnic la sală

Pentru Moga Angela, vârsta este doar un număr. La cei 60 de ani, face zilnic sport și nu oricum, ci chiar în sala de antrenamente. Mai mult decât atât, de-a lungul timpului a practicat cros, gimnastică, dansuri populare, vreme de 20 de ani, parașutism și a participat la semi-maratoane. De asemenea, știe și să înoate, dar nu în ape adânci, mai ales că are fobie de șerpi.

Moga Angela a dezvăluit și că a participat la castingul pentru emisiunea Survivor sezonul 2, dar nu a fost selectată, astfel că de aceea vrea să-l întâlnească pe Jaguaru, concurentul care a fost în al doilea sezon la Survivor România, și care totodată participă și la acest show mult așteptat.

Viața personală a Angelei Moga

Ei bine, am aflat câți ani are, unde locuiește, ce fel de persoană este și ce pasiuni are, însă iată detaliile și despre viața ei personală. Angela Moga este căsătorită de mai mulți ani și are un băiat, pe Ioan Vodă, pentru care se luptă și dă tot ceea ce are mai bun să câștige Insula de 1 milion.

Își dorește să îi deschidă fiului său o firmă de topografie, iar o parte din bani ar vrea să îi doneze copiilor amărâți din Târgu Mureș, astfel că acum, după ce și-a spus clar ce vrea să facă cu banii, ambiția și determinarea sunt din ce în ce mai puternice.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton