Cine este Mona Segall, producătorul emisiunilor Chefi la cuțite și America Express. E numită "Regina audiențelor"

 Dumitrache Laura
.

Cine este Mona Segall, producătorul emisiunilor Chefi la cuțite și America Express. Omul care a produs emisiunile Chefi la cuțite și America Express este Mona Segall. A activat la Pro TV, iar de câțiva ani colaborează cu Antena, primind statutul de „Regina audiențelor”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Mona Segall, producătorul emisiunilor Chefi la cuțite și America Express. Mona Segall este producătoarea a doua dintre cele mai de succes emisiuni reality difuzate de Antena 1, America Express și Chefi la cuțite, ambele bucurându-se de un imens succes.

mona segallmona segall

Cine este Mona Segall, producătorul emisiunilor Chefi la cuțite și America Express. Înainte de a colabora cu Antena 1, Mona Segall a lucrat ani la rând la Pro TV, aducând pe micile ecrane formare de mare succes precum Dansez pentru tine, Vocea României sau Românii au talent. Află mai multe detalii despre Mona Segall!

Citește și: „Primești înapoi ce nu meriți: nerecunoștință'. Mihai Morar îi critică pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, după ce au părăsit Chefi la cuțite, și îi ia apărarea producătoarei Mona Segall

Citește și:Mona Segall renunță definitiv la America Express. Producătoarea nu vrea să mai expună concurenții și echipa la pericole: „Situațiile ar fi putut fi terifiante…”

Citește și:Bursucu se însoară în acest weekend cu iubita lui, Andreea, după 11 ani de relație: „Adio, burlăcie!”. Unde va avea loc nunta

Citește și:Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. În ce ipostază au fost surprinși cei doi îndrăgostiți la mall, în văzul tuturor

Cine este Mona Segall, producătorul emisiunilor Chefi la cuțite și America Express

Mona Segall s-a născut pe 7 iunie 1961 și are un fiu. Mona Segall, 60 de ani, este persoana de la baza emisiunilor Chefi la cuțite și America Express, de la Antena 1. A lucrat multi ani la Pro TV, unde a produs cele mai de succes emisiuni, după care a decis să colaboreze cu Antena 1. Mona Segall a început să lucreze ca asistent de regie și regizor secund la Studiourile Buftea și a participat la filmările unor producții de excepție, cum ar fi Liceeni, Lumini și Umbre.

Aceasta a lucrat în perioada 1973-1992, apoi s-a angajat în Media Pro și Pro TV, unde a fost director la Mediavision. După aproape 20 de ani petrecuti la Pro tv, Mona Segall a ajuns la Antena 1, în 2014, acolo unde activează și în prezent, fiind cea care produce emisinile de succes America Express și Chefi la cuțite. De asemenea,Mona Segall a produs și emisiunile Poftiți pe la noi, Dansez printre stele, Iadul Bucătarilor și X Factor.

Ce salariu colosal primește Mona Segall la Antena 1

Mona Segall și-a negociat venirea la Antena 1 și a ajuns să primească un salariu de 20.000 de euro lunar, conform stiridirecte.ro. După ce a venit la trustul Intact, echipa cu care lucrează și-a schimbat întregul mod de funcționare, după ce producătoare a dezvăluit că nu poate lucra de la primele ore ale zilei. Mona Segall a fost întrebată despre concurenta dintre cele două mari televiziuni, iar aceasta a spus că există o emisiune difuzată de PRO tv pe care niciun alt format tv nu va reuși să o depășească în audiențe. Este vorba despre emisiunea Românii au talent.

„Nimeni, niciodată nu va putea bate vreodată „Românii au talent', pentru că acela este formatul perfect de televiziune și nimeni nu a descoperit până acum ceva mai bun. Asta este o problemă în toată lumea, nu numai la noi, la Antena, sau oriunde. Showurile de genul acesta care au tot ce vrei, nu au cum să fie bătute. Dar da, „Chefii la cuțite' bat de mult timp PRO TV-ul, dar eu nu mă gândesc la lucruri așa. Eu la PRO TV nu mă gândesc ca la PRO TV… Pe mine mă întrebau colegii mei atunci când am plecat de la PRO, cum rezist…

Ei plângeau în fiecare zi, și eu în sufletul meu, dar nu arătam, și erau drame, și ne era greu să ne adaptăm și să găsim un format care să funcționeze și care să fie pe sufletul nostru… erau foarte multe greutăți… și ei nu înțelegeau de ce nu sufăr mai tare și le-am spus că eu nu mă leg de locuri, eu mă leg de oameni. Când am plecat din PRO TV nu a mai rămas cam nimeni dintre oamenii cu care am lucrat… Nu mi-aș fi dorit să mă întorc în PRO TV, mi s-ar fi părut mult mai greu să lucrez acolo cu alți oameni, decât să lucrez în altă parte. Și am ales să lucrez în altă parte și bine am făcut', a declarat ea pentru cristinastanciulescu.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton