Monica Dascălu a divorțat în secret de soțul ei, un avocat celebru. Cine este Monica Dascălu, una dintre cele mai frumoase prezetatoare TV din România

 Dumitrache Laura
.

Cine este Monica Dascălu. Monica Dascălu de la PRO TV este una dintre cele mai cunoscute și apreciate, dar și frumoase prezentatoare de știri de la noi din țară. În trecut, Monica Dacscălu a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Mutu. Acum, tocmai s-a aflat vestea că a divorțat de soțul ei, după 10 ani de căsnicie și 15 de relație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Monica Dascălu. Prezentatoarea de știri, în vârstă de 45 de ani, s-a căsătorit în 2010 cu avocatul Mihai Băjenaru și au o căsnicie discretă. Monica Dascălu a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală. Puțini știu că vedeta tv s-a iubit cu un celebru fotbalist, în trecut. Discretă cu viața ei personală, Monica Dascălu a divorțat în secret, potrivit Cancan.ro. Separarea a avut loc în urmă cu doi ani, la notar, în cel mai mare secret.

monica dascalu cine estemonica dascalu cine este

Cine este Monica Dascălu. Și-a început cariera în televiziune încă de la 19 ani și a avansat foarte rapid în carieră. A ajuns să prezinte două jurnale de știri, după care a avut propria emisiune „Weekend cu Monica Dascălu'. Între timp a ajuns să prezinte jurnalul orei 17:00, la Pro TV.

Citește și: Ema Oprișan de la Insula Iubirii este însărcinată cu Răzvan Kovacs, iubitul ei. Au apărut primele imagini cu ea gravidă, după ce s-au despărțit în cadrul emisiunii

Citește și:„Toate chestiile astea mă făceau mai urâtă, nu mai frumoasă' De ce a renunțat Brigitte Pastramă la acidul din buze, la unghiile de plastic, la extensiile de păr și genele false / EXCLUSIV

Citește și:„Ultimii 10 ani au fost o binecuvântare absolută alături de tine…'. Mihaela Rădulescu, declarație de dragoste de la Felix Baumgartner, de ziua ei. Vedeta a împlinit 54 de ani

Citește și:Cine este Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7. A avut o relație paralelă timp de 3 luni

Cine este Monica Dascălu

Monica Dascălu este una dintre cele mai longevive și cunoscute prezentatoare de știri de la PRO TV. Este născut din Târgu Mureș și a fost căsătorită cu Mihai Băjenaru și nu au copii. Monica Dascălu, 43 de ani, este absolventă a Facultății de Sociologie și Asistență Socială din Târgu Mureș, iar în anul II-a participat la un concurs pentru ocuparea postului de prezentatoare a știrilor de la stația locală PRO TV din Târgu Mureș.

Ulterior, a avansat în carieră și prezintă în fiecare zi jurnalul de la ora 17.00, pentru care ar primi, lunar, 12.000 de euro de la Pro TV. Monica Dascălu a fost întotdeauna o prezentă discretă în spațiul public. Prezentatoarea de știri a trecut prin momente grele după ce și-a pierdut tatăl în 2018.

Dumnezeu să te odihească în pace, tata!', a scris Monica Dascalu la momentul respectiv.Soțul Monicău Dascălu a absolvit două facultăți, Dreptul și ASE-ul, și este membru al Baroului București din 2005 și partener într-o firmă de avocatură.

Monica Dascălu a avut o relație cu Adrian Mutu

Monica Dascălu a avut o relație de iubire cu Adrian Mutu. Cei doi au fost împreună pentru o perioadă scurtă de timp. Surse din anturajul lor au declarat că fostul fotbalist plătea o factură de telefon de 15.000 de dolari pentru a vorbi cu Monica Dascălu, potrivit cancan. Relația celor doi nu a durat mult, iar fiecare s-a casătorit cu alți parteneri.

„Eu, îna­inte de căsătorie, am fost eu, după căsă­torie, sunt tot eu, iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el, iar după căsătorie, este el. Nici unul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile… Am fost noi înşine și sun­tem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât!…Eu și Mihai așa am procedat: am lasăt lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram deja împreuna de cinci ani, iar căsătoria a parut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins', povestea Monica Dascălu  după ce s-a căsătorit cu soțul ei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton