Cine este Moo Abraham, fetița de 11 ani virală pe TikTok, care poartă ceasuri și genți de sute de mii de euro: "Oamenii care nu vor ajunge niciodată într-o mașină luxoasă trăiesc acea viață prin noi"

 Dumba Gabriela
.

Moo Abraham, o fetiță de 11 ani virală pe TikTok, care poartă ceasuri și genți de sute de mii de euro este, crede mama ei, un model de viață pentru mulți oameni săraci. Emily consideră că stilul lor de viață este o formă de evadare pentru cei care nu au acces la mașini, avioane și vacanțe luxoase.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Moo Abraham, fetița de 11 ani cunoscută pe TikTok drept „fiica miliardarului”, este copilul lui Emily și Adam Abraham, fondatorii Love Luxury, un magazin de produse de lux second-hand cu sediul în Londra și Dubai, specializat în vânzarea de poșete, ceasuri și bijuterii.

1_moo_abraham-285284791_moo_abraham-28528479

Moo Abraham de pe TikTok poartă, la 11 ani, ceas de 124.000 de dolari

Fetița a captivat atenția publicului prin aparițiile sale pe TikTok în ținute de lux, inclusiv cu un ceas evaluat la 124.000 de dolari și o geantă Hermes de 31.000 de dolari. Mai mult, Moo are și mașină de peste 400.000 de euro, deși este evident că nu o poate conduce.

Hashtag-ul #billionairesdaughter a generat peste 200 de milioane de vizualizări, fiind prezent și în videoclipurile postate de Love Luxury.

„Întotdeauna și-a dorit să fie în fața camerei. Dansa, făcea gimnastică sau cânta, își lega o pătură pe post de pelerină și alerga spre ferestre, cântând melodia Frozen. A avut mereu multă încredere în ea', a dezvăluit mama ei, Emily Abraham, într-un interviu pentru Insider.

Femeia a dezvăluit că un membru al echipei Love Luxury, responsabil cu gestionarea rețelelor sociale, a propus crearea unui videoclip pe TikTok cu Moo Abraham. având titlul: „Întreabă milionarii cât costă hainele lor'.

Ea arată un ceas Patek Philippe Nautilus 5711, menționând că costă 124.000 de dolari, și o geantă de mână Hermés Kelly neagră, pe care o evalua la 31.000 de dolari.

Citește și: Cum a debutat Sore în carieră și în ce relații a rămas cu foștii colegi de la Pariu cu viața și Lala Band: „M-am hotărât ca în 2024 să fac din nou pași spre actorie. Cea mai recentă revedere…’

Citește și: Romanița Iovan va sărbători Crăciunul acasă la soacra ei: „Vom merge la mama lui Iulian, la țară. De Revelion…’. Când împodobește vedeta bradul, în fiecare an / EXCLUSIV

Potrivit Business Insider, care a verificat prețurile produselor, articolele prezentate în videoclipuri fac parte din stocurile magazinelor Loven Luxury și nu sunt bune personale ale lui Moo.

Moo Abraham de pe TikTok îi „ajută pe săraci să evadeze prin imaginație în lumea miliardarilor”

Mama lui Moo Abraham a declarat că nu-și arată averea pe TikTok pentru a se lăuda, ci pentru a-i ajuta pe săraci să evadeze prin imaginație în lumea miliardarilor.

Moo a debutat pe podiumul Săptămânii Modei de la Londra la începutul acestui an. Despre aparența răsfățată a fiicei sale, Emily Abraham a subliniat că familia ei este formată din „oameni normali' care au muncit asiduu pentru a ajunge acolo unde sunt.

„Suntem foarte conștienți de criza costului vieții, dar în același timp, dacă am muncit din greu pentru ceea ce avem, nu există niciun motiv pentru care ar trebui să nu putem împărtăși experiențele noastre de viață', a mai declarat Emily Abraham, potrivit romaniatv.net.

„Oamenii care poate nu vor ajunge niciodată în Dubai, care s-ar putea să nu ajungă niciodată într-un avion sau într-o mașină luxoasă, trăiesc într-un fel acea viață prin noi și este o formă de evadare pentru mulți oameni', a adăugat ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton