Cine este Nadd Hu de la Chefi la Cuțite. Are 26 de ani: "Mama e româncă, tata e chinez"

 Dumitrache Laura
.

Cine este Nadd Hu de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Jurații de la Chefi la cuțite și-au format echipele, iar Nadd Hu a primit tunica turcoaz, de la Cătălin Scărlătescu. Influencerița a primit șansa de a merge mai departe, după ce a demonstrat că este talentată în bucătărie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Nadd Hu de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Emisiunea Chefi la cuțite a ajuns într-o nouă etapă, iar jurații și-au ales deja concurentii cu care vor merge mai departe. Nadd Hu a fost aleasă să facă parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

nadd unadd u

Cine este Nadd Hu de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Nadd Hu a reușit să-i impresioneze pe jurați cu preparatul ei din preselecții, apoi a demonstrat că își merită locul în echipa lui Chef Scărlătescu. Influencerița este în culmea fericirii și abia așteaptă să le arate tuturor cât de talentată este în bucătărie.

Citește și:Cine e Răzvan Mincă de la Chefi la cuțite. Are 38 de ani și deține un restaurant cu specific mexican

Citește și:Chefi la cuțite 26 septembrie – Jurații și-au ales echipele. Ce concurenți au trecut de bootcamp

Citește și: Cum arată Andreea Popescu după operația de reconstrucție a feței: „Îmbunătățirile sunt foarte mari”. Fosta dansatoare a fost mușcată de un câine la vârsta de 3 ani

Citește și:Cristina Spătar s-a pozat cu Tristan Tate într-o ipostază foarte apropiată, într-un restaurant de lux din nordul Capitalei: „Despre noaptea trecută…”

Cine este Nadd Hu de la Chefi la cuțite, sezonul 12

Nadd Hu, pe numele ei real Nadia, are 26 de ani și este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv de la noi din țară. A devenit cunoscută după ce a prezentat o emisiune de muzică. Nadia este jumătate româncă, jumătate chinezoaică și a copilărit în România. Este creatoare de conținut, vloggeriță și este urmărită de mii de internauți.

„M-am născut în București și sunt jumătate chinezoaică.Mama e româncă, tata e chinez. Am crescut aici și știu limba chineză, însă nu știu să scriu.',  a povestit Nadd Hu. Tânăra a terminat Liceul de muzică Dinu Lipati, dar nu a continuat studiile în domeniu. A luat lecții de canto și pian, apoi s-a reorientat.

„Era o nebunie mare când eram mică.I-am zis mamei că visul meu este să devin cântăreață și actriță. Și m-a dat la școala de muzică. Trebuie să dai examen când intri în clasa I și am făcut un an de zile canto, am făcut și pian. Nu era pentru mine. Nu mi-a plăcut. Mă bucur că am încercat, n-am reușit pentru că am zero talent, dar am făcut- și pe asta.',  a povestit Nadd Hu. Concurenta de la Chefi la cuțite a absolvit Universitatea de Arte din București în anul 2018 și este pasionată de modă, make-up și tehnologie.

În urmă cu doi ani și-a deschis o florărie. „Mi-am deschis o florărie în februarie. În continuare activez și în online, doar că acum vreau să mai schimb puțin.Eu când sunt la florărie am două straturi de pantaloni pe mine că mi-e frig, este îngrozitor de frig. Iubesc florile.', a povestit vedeta, în urmă cu doi ani.

Nadd Hu are o relație de doi ani

Nadd Hu trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de iubitul ei. Cei doi sunt împreună de doi ani și au o relație frumoasă. Deși este cunoscută de multă lume, Nadd Hu este discretă cu viața sa amoroasă. În urmă cu ceva timp, influencerita a postat în mediul online un mesaj emoționant pentru iubitul ei cu ocazia aniversării a doi ani de relație.

„M-ai învățat că temerile și anxietatea mea pot fi literalmente scuturate și mi-ai oferit o asemenea dragoste și sprijin, încât nu cred că am crezut vreodată posibile.

Ești cel mai bun prieten al meu și persoana de care nu mă satur niciodată (și sper să fie și invers). Persoana care știu că nu mă va judeca niciodată pentru că împărtășim aceleași puncte de vedere.', a scris Nadd Hu.

Nadd Hu face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu și a primit tunica turcoaz. Tânăra face echipă alături de Raluca Hulubei, Monica Iliescu, Răzvan Mincă, Fabian Soare, Cosmin Berki si Alex Mihoc. Nadd Hu a postat un mesaj pe rețelele de socializare după ce a aflat că va merge mai departe la Chefi la cuțite.

'I DID IT!!!! Am ajuns în ECHIPE!

Să mă înscriu la @chefilacutite a fost o mare provocare. A fost un proiect pe care l-am luat foarte în serios și emoțiile au venit ca un val peste mine deoarece am cunoscut atât de mulți oameni talentati, dar mai ales profesioniști a căror viață este bucătăria! Și apoi eram eu… o rătăcită printre tigai . Am fost mii de înscriși, apoi sute de concurenți în auditii, 150 în prima zi de bootcamp, aproape 50 în a doua…. și acum… 21 de concurenți impartiti in 3 echipe! ', a scris Nadd Hu pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton