Cine este Narcisa Suciu. Cântăreața trăiește în Finlanda de mai bine de 10 ani

 Dumitrache Laura
.

Cine este Narcisa Suciu. Narcisa Suciu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. De mai bine de zece ani locuiește în Finlanda, alături de soțul și fiica sa. Află detalii neștiute din viața interpretei, dar și care au fost cele mai dificile momente din viața sa. Pe când avea 17 ani, mama ei a pierdut lupta cu cancerul, însă la doar 7 ani distanță a urmat o altă tragedie care a marcat-o pe viață!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Narcisa Suciu. Narcisa Suciu are o carieră de succes în muzică, iar în urmă mai bine de zece ani a decis să se mute din România. Cântăreața a plecat alături de fiica sa în Scandinavia pentru a fi alături de Veikko Miettinen, bărbatul care i-a devenit soț.

narcisa catnareatanarcisa catnareata

Cine este Narcisa Suciu. Cântăreață a renuntat la viața sa din România, dar atunci când i se face dor de țara sa natală, se întoarce acasă și petrece momente de neuitat. Deși apare mereu cu zâmbetul pe buze, Narcisa Suciu a avut parte de o dramă care a afectat-o în adolescentă.

Citește și:Imagini adorabile cu Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Cum s-au fotografiat în vacanța din Grecia: „Am dorit să prelungim vara”

Citește și:Iulia Vântur, primele declarații după ce s-a zvonit că este însărcinată cu Salman Khan: „Am un anunț de făcut. Copilul e un dar de la Dumnezeu și îmi doresc să…”
Citește și:Cristina Ich, adevărul despre relația actuală cu Alexandru Pițurcă, după ce s-a zvonit că s-au împăcat: „Suntem ca două personaje dintr-un film de…”

Citește și:Cum arată acum prima soție a lui Laurențiu Reghecampf. Mariana Pfeiffer are 56 de ani și locuiește în Germania

Cine este Narcisa Suciu

Narcisa Suciu este născută la data de 27 ianaurie 1975, la Baia Maie și este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Interpreta a câștigat numeroase premii și distincții în cadrul festivalurilor de muzică. În prezent, Narcisa Suciu este artistă interpretă, compozitoare și textieră română.

A absolvit Liceul Mihai Eminescu din Baia Mare, secția Franceză-Engleză, după care a urmat cursurile Facultății de Music Hall din cadrul Universității Ecologice din București. Între anii 2005-2007, interpreta a urmat cursurile Facultății de Știinte Politice, secția Comunicare și Relații Publice din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca. În copilărie a descoperit că este pasionată de muzică și început să studieze canto și chitară.

Narcisa Suciu locuiește în Finlanda, de mai bine de 11 de ani

Narcisa Suciu s-a mutat în Finlanda cu fiica ei, Daria, unde locuiește cu soțul ei, Veikko Miettinen. Artista l-a cunoscut pe Veikko pe o platformă online, după care au început să comunice prin mesaje, iar într-un final Narcisa a decis să se mute în Finlanda.

„Fiica mea Daria avea 11 ani, era clasa a 5-a și ea nu a fost niciodată genul de copil să-i placă să meargă la televizor cu mami. Ea evita să fie văzută, nu îi plăcea foarte tare lucrul ăsta și în momentul în care am ajuns acolo pentru prima oară, până să ne mutăm, și-a dat ea seama că acolo nu ne știe lumea. Mi-a zis: „Tu îți dai seama că dacă în țara asta ai putea să fii doar mama mea?'

Ăsta a fost un lucru care a atârnat foarte greu în balanță, atunci când am cântărit dacă să luăm decizia asta. Eu sunt un om care o gândește bine și în momentul în care am luat o hotărâre, nu mă mai uit înapoi și asta am făcut.„, a declarat Narcisa Suciu la Kanal D.

Drama trăită de Narcisa Suciu

Părinții Narcisei Suciu au decedat când artista avea o vârstă fragedă. Vedeta a suferit foarte mult și a povestit despre tragediile care i-au marcat existența. Narcisa Suciu și-a pierdut si fratele mai mare, care a suferit de o boală cruntă.

Părinții mei s-au dus destul de devreme. Mama mea a murit când eu aveam 17 ani și ea avea 51, iar pe tata l-am pierdut când aveam 24 de ani. Cancer.Este cuvântul care pe vremea aia era o condamnare la moarte. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum îi suna vocea. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum arăta. Țin minte că avea niște zile în care se simțea rău, dar altfel dormea extrem de puțin, ea avea 4 copii. Se culca ultima și se trezea prima.

Era foarte harnică. Mama era internată la Oradea unde aveam rude medici. Era un weekend cu cerc profesoral, aveam liber de la școală și am zis că e perfect să merg la Oradea. Eu făcusem de multe ori drumul la Oradea. Tata mi-a zis: „nu cred că e cazul să te duci. Cheltui bani, mai bine nu mergi. Am încercat să-l conving, dar n-am reușit.Am plecat la un coleg de clasă și am stat la ei. Nu puteam să mă uit la el atunci. L-am judecat că nu m-a lăsat să mă duc. Cred că nu l-am iertat niciodată. Nu m-am mai uitat cu înțelegere la el., a povestit Narcisa Suciu în cadrul podcastului „Acasă la Măruță'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton