Cine este Nick de la N&D. Este căsătorit și are o fiică

 Laciu Andreea
.

Cine este Nick de la N&D. A devenit celebru în anii 2000, atunci când cânta pe scenă alături de Delia Matache, dar a intrat într-un con de umbră în ultimii ani. Mulți s-au întrebat ce s-a ales de el, iar acum se pare că este transformat total față de acea perioadă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În anul 1999, Nicolae Marin, alias Nick, înființa trupa N&D, care a lansat ulterior hituri dance. A format o echipă imbatabilă cu Delia, iar melodiile lor sunt fredonate și în ziua de astăzi. Cu toate acestea, după ce au pus capăt colaborării, Nick nu a mai atins chiar același nivel de faimă ca în acea perioadă.

cine-este-nick-de-la-nd-1cine-este-nick-de-la-nd-1

Cine este Nick de la N&D

Nicolae Marin, cunoscut ulterior drept Nick de la N&D, s-a născut în data de 30 iulie 1977 în municipiul București. Este membru fondator al proiectului muzical N&D împreună cu Delia Matache, cea alături de care Nicolae Marin a cunoscut un succes fenomenal pe toată durata funcționării trupei.

În anul 2002, Delia a ales o carieră solo. Fostul ei coleg și-a continuat activitatea în domeniul muzical, colaborând cu o serie de artiști. Viața lui personală s-a transformat total, el fiind în prezent un familist convins, căsătorit și cu o fiică adolescentă.

Citește și: Nick de la N&D și fiica lui gătesc la Chefi la Cuție. Cum arată Andreea

Citește și: Ce tratament face Adda pentru a scăpa de borelioză: „Am dureri mari de oase, de mușchi, amețeală, oboseală”

Citește și: Nick de la N&D a relansat hitul „Vino la mine”.Cine a înlocuit-o pe Delia

Citește și: Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, acuzații grave la adresa tatălui ei: „A încercat să mă convingă să mă sinucid'

Cu ce se ocupă acum fostul coleg al Deliei Matache

Cine este Nick de la N&D? Nicolae Marin a ținut cu succes pasul cu vremurile. Pe lângă colaborările muzicale care îi aduc bani frumoși, el este foarte activ și pe rețelele de socializare. A împlinit anul acesta 45 de ani, dar este într-o formă de invidiat. Pasionat de sport, Nick parcă a întinerit odată cu trecerea timpului, mai ales după ce a și slăbit.

Cine este Nick de la N&D? În prezent este căsătorit cu Livia Cătălina Marin, iar din povestea lor de iubire a venit pe lume o fată, Andreea. Tânăra își dorește să calce pe urmele celebrului său tată, conform Cancan.ro. Artistul este pasionat și de mixuri tech-house, pe care le postează pe contul său de Youtube. Așadar, chiar dacă pare că apare mai rar decât fosta lui colegă de trupă, succesul nu l-a părăsit.

Trupa N&D a avut un succes fenomenal

Cine este Nick de la N&D? În anii 2000, s-au lansat o mulțime de trupe de succes în România. Însă, una dintre cele mai iubite dintre ele a fost cu siguranță N&D. Nick și Delia au fost adorați de fani și au avut spectacole prin toată țara. După ce s-a înființat formația, cei doi au lansat un album de opt piese, în data de 26 februarie 2022. Au mai urmat trei albume, însă Delia a realizat apoi că își dorește o carieră pe cont propriu.

Sursă foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton