Cine este Nicoleta Luciu. Tot ce nu știi despre una dintre cele mai sexy vedete din România

.

Cine este Nicoleta Luciu. S-a lansat în showbiz după ce a câștigat titlul de Miss România, apoi a fost actriță, fotomodel, cântăreață, dar și co-prezentatoare la Vocea României. A fost una dintre cele mai apreciate actrițe de telenovele de la noi, însă a renunțat la un moment dat la ipostaza de vedetă și a decis să se retragă la Miercurea Ciuc, alături de soțul și de copiii ei. Cu toate acestea, după ani buni de când a apărut tot mai rar în spațiul public, a început să reapară și la TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Nicoleta Luciu. Ani de zile, a fost una dintre cele mai admirate vedete din România. Femeile își doreau să fie ca ea, în timp ce bărbații și-o doreau drept iubită. A avut o relație cu Dinu Maxer, dar apoi a devenit soția unui potent om de afaceri, din Miercurea Ciuc. Deși păreau să formeze o familie perfectă, mariajul Nicoletei Luciu cu Zsolt Csergo a fost zguduit din temelii, după ce s-a spus că acesta și-ar fi înșelat soția cu Kinga Sebestyén.

nicoleta-luciu-1nicoleta-luciu-1

Cine este Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu s-a născut în data de 12 septembrie 1980, la București. Este zodia Fecioară și are 42 de ani. făcut parte și din formația Laguna. În timpul liceului, a început să își câștige primii bani și visa să dea la Medicină. Însă, viața ei a pornit-o pe un alt drum. Așa a devenit cunoscută ca actriță și ca model, pe lângă cariera ei muzicală.

Cine este Nicoleta Luciu. A apărut în revista Playboy și a jucat în mai multe telenovele precum: Iubire ca în filme, Lacrimi de iubire, Inimă de Țigan, Iubire și onoare, Aniela, Regina, Iubire ca în filme. De asemenea, a fost și actriță de voce, căci a dublat personajul Wonder Woman în anul 2014, în pelicula animată Marea Aventură Lego, conform Wiki.

Citește și: Nicoleta Luciu e jurat la iUmor, pentru o ediție. Delia: „Arată superb!”

Citește și: Ilie Năstase, despre scandalul de dopaj al Simonei Halep: „Dacă era americancă, n-ar fi apărut nimic în presă”

Citește și: Cum arată noua casă a Claudiei Pătrășcanu:”Abia așteptăm să ne mutăm”

Citește și: Motivul pentru care Nicoleta Luciu apare rar la TV: „Cer mulți bani și, cine mă vrea cu adevărat, se poate”

Ce spune despre revenirea în televiziune

Cine este Nicoleta Luciu. Frumoasa brunetă a dezvăluit că își dorește să revină pe micile ecrane, dar că nu a primit momentan vreo ofertă satisfăcătoare.

„Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen. (…)

Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz’, a declarat Nicoleta Luciu, potrivit impact.ro.

Nicoleta Luciu are patru copii

Cine este Nicoleta Luciu. Vedeta este căsătorită cu afaceristul Zsolt Csergo. Cei doi au împreună patru copii. Zsolt, Karol, Kim și Kevin. Nicoleta Luciu a devenit mamă pentru prima oară în 2008, atunci când l-a adus pe lume pe Zsolt.

În anul 2011, actrița a născut tripleți. Kim, Kevin și Karol sunt mezinii familiei. Vedeta s-a mutat la Miercurea Ciuc alături de familia ei și a preferat să se axeze pe educația copiilor.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton