Cine este noua iubită a lui Dinu Maxer. Cei doi au petrecut la un club de fițe din Mamaia: "Suntem de ceva vreme împreună..."

 Dumitrache Laura
.

Cine este noua iubită a lui Dinu Maxer. Dinu Maxer a divorțat de Deea Maxer după 14 ani de căsnicie și și-a refăcut viața alături de o altă femeie. Recent, artistul a fost surprins în compania unei brunete, în clubul LOFT, iar ulterior, Dinu Maxer a confirmat că are o relație de ceva vreme. Iată cine este noua iubită a artistului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dinu Maxer s-a despărțit de Deea Maxer după 14 ani de mariaj. În timp fosta lui soție și-a refăcut viața și are un nou partener, Dinu Maxer a preferat să fie discret cu viața sa personală. Artistul are o nouă iubită, iar recent a fost surprins în compania unei femei, în clubul LOFT.

vlcsnap-2023-08-06-12h36m22s930vlcsnap-2023-08-06-12h36m22s930

Dinu Maxer și-a petrecut weekend-ul la mare, în compania noii sale iubite. Artistul a decis să își refacă viață după despărțirea de mama copiilor săi, Deea Maxer. Magdalena Chihaia este femeia care l-a cucerit pe Dinu Maxer, iar recent au fost surprinși în timp ce se distrau împreună într-un club de fițe din Mamaia.

Citește și: Kitty Cepraga l-a cucerit pe Dinu Maxer, în timpul relației cu Nicoleta Luciu: „Nu a ars atunci o flacără prea mare'

Citește și:Dinu Maxer s-a întâlnit la un eveniment cu Iuliana Luciu, fosta sa cumnată. În ce relații sunt cei doi, în prezent, și cum s-au cmportat

Citește și:Versurile obscene cântate de artistul Gheboasă la Untold au creat controverse. Cezar Ouatu, comentariu ironic: „Ce voce, ce mesaj, ce producție și ce bine sună viitorul”

Citește și:„Îmi plesneau venele pe cap, efectiv stăteau să se spargă'. De ce a fost Delia la un pas de leșin la Untold. Artista a îngenuncheat în culise

Cine este noua iubită a lui Dinu Maxer

Dinu Maxer este un bărbat liber, după ce a divorțat de Deea Maxer, femeia cu care doi copii. Despărțirea celor doi a luat prin surprindere multă lume, mai ales că erau căsătoriți de 14 ani. Deea Maxer și-a refăcut viața alături de Robert Drilea, iar Dinu Maxer are și el o relație cu o brunetă misterioasă.

În ultima perioadă, artistul a decis să fie discret cu viața sa personală, iar recent a fost surprins de paparazzi Cancan, în compania unei femei. Weekend-ul trecut, Dinu Maxer a mers la mare, unde a petrecut la LOFT, alături de noua lui iubită. Magdalena Chihaia este noua parteneră a lui Dinu Maxer, iar cei doi s-au distrat de minune în club. Dinu Maxer și noua sa iubită au mers la after party, la Asylum, unde s-au comportat ca un cuplu.

Dinu Maxer a confirmat relația cu Magdalena Chihaia

După ce a fost surprins de paparazzi Cancan în compania Magdalenei Chihaia, Dinu Maxer a confirmat că cei doi formează un cuplu. Artistul a declarat că este împreună cu iubita lui de ceva vreme, dar a preferat să fie discreti si să-și trăiască iubirea departe de lumina reflectoarelor.

 „Viața mea personală momentan e secretă. Da, îmi place cineva în acest moment. Am cunoscut-o dinainte să plec la mare. Am știut cum să ne ferim până acum. Nu am ieșit din tipar, am zis că-mi plac brunetele. Am decis amândoi să nu mai declar nimic. Nu vrem să se știe. Suntem de ceva vreme împreună și nu s-a aflat!', a declarat Dinu Maxer pentru sursa citată.

Ce caută Dinu Maxer la o femeie

A avut un mariaj longeviv cu Deea Maxer, dar cei doi au divorțat în urmă cu câteva luni. În urmă cu ceva timp, artistul dezvăluia ce caută la o femeie și ce își dorește de la o relație. Dinu Maxer a declarat că nu este genul de persoană care să își tot schimbe partenerele de la o zi la alta.

Nu îmi plac relațiile pasagere, nu caut așa ceva! Dacă am plecat cu o fată din club, în prima seară doar am pupat-o și urmează să ne cunoaștem mai bine! Nu sunt genul! Nu îmi place! Vreau să o cunosc! O relație trebuie savurată, nu trebuie mâncată, ca la fast-food. Mă bucur deocamdată de statutul de bărbat singur și descopăr lucrurile de single, pe care le uitasem, mă distrez, călătoresc…',  a povestit Dinu Maxer, conform Ciao.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton