Cine este Ioana Văllimărescu, noua iubită a lui Radu Ștefan Bănică. S-au pozat în timp ce se sărutau pasional: "Ce frumos vă stă!"

 Radulescu Ruxandra
.

Ipostaza tandră în care s-a afișat Radu Ștefan Bănică, alături de noua iubită. Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr., s-a afișat alături de noua sa iubită, Ioana Văllimărescu, într-o ipostază tandră, pe Instagram. Cei doi îndrăgostiți au fost împreună la petrecerea de Revelion, unde nu s-au sfiit să pozeze precum un adevărat cuplu, în timp ce se sărutau.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Radu Ștefan Bănică, 21 de ani, fiul celebrului Ștefan Bănică Jr. și al Cameliei Constantinescu, este îndrăgostit de o frumoasă tânără, Ioana Văllimărescu, alături de care s-a afișat la petrecerea de Revelion. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. se străduiește să se afirme în plan artistic, după ce a absolvit Facultatea de Actorie și a lansat și câteva piese muzicale. Nici în viața personală nu o duce rău, căci Radu Ștefan Bănică pare a fi un adevărat cuceritor. Tânărul s-a pozat alături de noua sa iubită, în timp ce o săruta tandru și o îmbrățișa. Iată cine este misterioasa iubită a lui Radu Ștefan Bănică.

radu-stefan-banica-iubita-1radu-stefan-banica-iubita-1

Ipostaza tandră în care s-a afișat Radu Ștefan Bănică, alături de noua iubită, Ioana Văllimărescu

Radu Ștefan Bănică a fost mereu discret în ceea ce privește viața personală. Iată că de Anul Nou, tânărul a făcut o supriză fanilor, când s-a afișat alături de noua sa parteneră. O tânără blondă, elegantă și educată de care fiul lui Ștefan Bănică, pare a fi îndrăgostit până peste cap. Radu Ștefan a postat o fotografie de la petrecerea de Revelion, în care o îmbrățișează și o sărută pe partenera sa. Deși chipul misterioasei domnișoare nu se vede, Radu Ștefan a etichetat-o în imagine publicată pe pe Instagram, unde e urmărit de peste 66.000 de persoane.

Citește și: Laura Cosoi, imagine înduioșătoare cu mama ei, Ligia Cosoi, înainte să moară. Unde va fi înmormântată mama vedetei: „Slujba de pomenire…’

Citește și: Ce cadou unic și costisitor va primi fiica Oanei Mizil și a lui Marian Vanghelie, de Crăciun: „Știe ce vrea de la viață, așa că Moșul o să-i aducă…'

Citește și: Gabriela Cristea a răbufnit în direct, la TV, după criticile referitoare la silueta ei. Ce mesaj are pentru cei care o denigrează: „Am dosul suficient de mare ca să…

Noua iubită a lui Radu Ștefan Bănică se numește Ioana Văllimărescu și a studiat la Universitatea de Arte din Londra. În fotografia care a strâns mii de aprecieri, Radu Ștefan și partenera sunt îmbrăcați în negru și se sărută. . „2024', a scris Radu Ștefan Bănică, în dreptul imaginii.

Fanii au reacționat forte entuziasmați la fotografia lui Radu Ștefan alături de parteneră:

„Ah, ce frumos va stă! Vă puuuuuup pe 2024!', „Cei mai frumoși!!!', „Ce frumos vă stă', sunt câteva dintre comentariile postate de urmăritori.

Cum îl afectează pe Radu Ștefan Bănică comparația cu tatăl lui

Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr. a mărturisit că fanii tatălui său au multe așteptări de la el, chiar dacă este foarte tânăr. Radu Ștefan Bănică este determinat să-și demonstreze capacitățile.

„Eu de mic am vrut. 100% m-am inspirat și de la tata, dar cred că mi-a fost și mie scris. Așa vreau să cred! Cred că și dacă nu era el, tot asta aș fi ales! Munca bate talentul, asta este o zicală de-a mea de la care încerc să nu mă abat. Sunt opinii împărțite. Mulți au foarte multe așteptări, mai ales din publicul tatălui meu, dar avem două genuri muzicale diferite. Nu mă aștept să le placă tuturor! Mie îmi place, am alt public. Nu fac diferențe, dar dacă nu vă place, de ce să stăm să ne supărăm, să comentăm? Asta este! Poate o să iasă o melodie și pe placul dumneavoastră. Am avut multe mesaje, dar îmi văd de drumul meu și nu mă abat. Au senzația că, spre exemplu, m-am născut din start cu 30 de ani de experiență, 20 de ani de Sala Palatului. Direct, le-am luat la naștere, am avut hard disk-ul și m-am născut cu ele! Premii muzicale din start, ce mai trebuie muncă?’, a declarat Radu Ștefan Bănică pentru Ego.ro.

De asemenea, are în vedere și o eventuală participare la Eurovision, atunci când se va simț pregătit.

Să știi că da, eu de mic am urmărit. Dacă se ivește ocazia și contextul, nu sunt împotrivă.’, a mai menționat acesta pentru sursa de mai sus.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton