Cine este Oana Radu. A devenit cunoscută după ce a participat la „Vocea României” și „Bravo, ai stil!” / A divorțat recent, iar fostul ei iubit a murit incendiat

 Matei Bianca
.

Cine este Oana Radu. Are frumoasa vârstă de 30 de ani și a devenit cunoscută după ce a participat la „Vocea României' de la Pro TV și „Bravo, ai stil!' de la Kanal D. Artista a fost căsătorită cu antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, însă cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Noi îți vom spune detalii importante din viața cântăreței.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Oana Radu a devenit cunoscută prin participarea la emisiunile „Vocea României' de la Pro TV și „Bravo, ai stil!' de la Kanal D. După ieșirea din emisiunea de la Kanal D, artista a scos piesă după piesă și, ușor ușor, oamenii au început să o aprecieze și să-i asculte muzica. Ea este acum o cântăreață cunoscută a țării noastre și se remarcă prin frumusețea și naturalețea pe care o are.

oana1oana1

Citește și: Cătălin Dobrescu sare la atac, după ce Oana Radu i-a deschis 4 procese: „Nu pot să fiu chiar atât de fraier, să tac din gură. Există persoane care o cred și care cred despre mine că sunt un nenorocit”

Citește și: Oana Radu a dat petrecere de casă nouă: „Mi-am dorit să fiu alături de cei mai apropiați oameni din viața mea”. Cântăreața și-a cumpărat o vilă de lux după divorț

Citește și: Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, interviu la dublu după ce au câștigat argintul la Paris, la dublu vâsle feminin: „Doar să participi la Jocurile Olimpice este un privilegiu pentru orice sportiv și un apogeu al carierei sale. E vorba despre foarte multă muncă și…” / EXCLUSIV

Citește și: Felicia Filip și Cristian Mihăilescu, despre întâlnirea memorabilă cu regretata Montserrat Caballe: „Era prima soprană a lumii la ora aceea. Mi-a făcut un compliment imens și a fost impresionată când i-am spus…” Ce au vorbit despre Freddy Mercury / EXCLUSIV

Cine este Oana Radu

Oana Radu este o artistă cunoscută din România, care a câștigat atenția publicului în urma participării la emisiunea „Bravo, ai stil!' de la Kanal D. Vedeta a impresionat publicul cu stilul său vestimentar și cu personalitatea pe care o are, devenind rapid una dintre preferatele telespectatorilor.

Artista s-a născut pe data de 7 decembrie 1993 în Craiova și a început să cânte încă de când avea doar 3 ani. De la această vârstă și până a împlinit 7 ani, ea a învățat totul despre muzică la Palatul Copiilor din Craiova.

Ea a participat și la „Vocea României' în anul 2012 și a colaborat cu mulți artiști mari din România. În anul 2014, Oana Radu a lansat primul ei hit, melodia „Tu', care a adunat foarte multe vizualizări pe platforma YouTube.

Artista a participat la „Bravo, ai stil!'

Oana Radu a participat la „Bravo, ai stil!' în anul 2020, iar prin intermediul acestei emisiuni a reușit să devină faimoasă. Ulterior, vedeta a scos hit după hit și a colaborat cu artiști mari și importanți din România.

Atunci când a decis să participe la emisiunea „Bravo, ai stil!' de la Kanal D, cântăreața a vorbit despre emisiune. Artista a ținut să precizeze faptul că este o persoană naturală, care vrea să se bazeze pe acest aspect în emisiune.

„Mizez pe naturalețea mea în această competiție, sunt un om foarte natural, transparent și foarte asumat, prin urmare consider că voi reuși. Bineînțeles că îmi voi apara alegerile vestimentare, atunci când va fi cazul. Nu cred în alianțe, mai ales într-o competiție. Fiecare este pe cont propriu, din punctul meu de vedere, competiția este cea mai importantă cheie în viață ca să poți evolua', spune vedeta în trecut.

Oana Radu a trecut printr-o transformare spectaculoasă

De-a lungul timpului, Oana Radu a trecut printr-o transformare spetaculoasă. Artista a avut 121 de kilograme și s-a străduit foarte mult să slăbească, astfel că a ținut diete, a ajuns la 57 de kilograme, dar apoi a urcat iar la 104 kilograme.

În anul 2014, cântăreața l-a cunoscut pe Cătălin Dobrescu, care a ajutat-o să slăbească 30 de kilograme în doar 50 de zile. El i-a creat o dietă prin care a reușit să slăbească foarte mult.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton