Cine este Octavian Ene, iubitul Danielei Nane. Tânărul tenor i-a redat zâmbetul actriței de 52 de ani, după divorțul de Adrian Cioroianu

.

„Cine este Octavian Ene, tânărul iubit al actriței Daniela Nane?” – se întreabă toți cei care i-au văzut sărutându-se adolescentin pe Calea Victoriei, în obiectivele paparazzilor. Inițial, s-a crezut că tenorul Octavian Ene este amantul Danielei Nane, cunoscută fiind căsătoria eu cu Adrian Cioroianu, însă actrița a clarificat ulterior că este o femeie divorțată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Daniela Nane și Octavian Ene demonstrează că vârsta este doar un număr fără nici o importanță când la mijloc este dragostea adevărată. La 52 de ani, Daniela Nane pare mai fericită ca niciodată, iar responsabil pentru zâmbetul larg afișat de actriță în ultimul an este chiar tânărul Octavian Ene. Cei doi au fost surprinși recent de paparazzi sărutându-se pe stradă, în timp ce se plimbau ca doi îndrăgostiți.

2-daniela-nane-3002-daniela-nane-300

Cine este Octavian Ene, iubitul actriței Daniela Nane

Octavian Ene a terminat liceul în Capitală, la Gheorghe Șincai, apoi a devenit student al Universității Națională de Muzică București, unde a studiat canto, iar actualmente este doctorand al aceleiași instituții universitare.

După terminarea facultății, iubitul Danielei Nane s-a înscris la master, pentru a aprofunda în domeniul muzicii. El a studiat regie și film în cadrul aceleiași instituții de învățământ. Este și solist vocal – tenor – la Teatrul Muzical Ambasadorii. De remarcat este faptul că la Teatrul Muzical Ambasadorii, director artistic este chiar actrița Daniela Nane.

Octavian Ene a jucat chiar și pe scena Teatrului Național București, după ce a fost impulsionat de însăși Daniela Nane, după cum reiese din postările de pe pagina de Facebook oficială a tenorului.

În martie 2023, tenorul Octavian Ene mulțumea celor care l-au susținut și au avut încredere în talentul său și o menționa și pe Daniela Nane. „Actrița Daniela Nane a avut încredere în mine și care a intuit că pot fi și actor', scria tenorul pe Facebook.

Citește și: Daniela Nane a fost surprinsă sărutându-se pe stradă cu tânărul tenor Octavian Ene. Cum a reacționat Adrian Cioroianu

Citește și: Daniela Nane, noi detalii despre adopția Fatimei, fetița pianistei Ioana Maria Lupașcu: „O știu de la trei ani! Am întrebat-o înainte și…'

Citește și: Câți bani primește Claudia Pătrășcanu de la Gabi Bădălău pentru cei doi copii: „Dacă tu poți să trăiești cu atât…’. L-a chemat în instanță pentru majorarea pensiei alimentare

Octavian Ene, iubitul Danielei Nane, încă mai păstrează pe Facebook pozele cu fosta iubită

Înainte de relația cu Daniela Nane, Octavian Ene a avut o relație de câțiva ani cu balerina Carmen Mărgărit, și ea angajată la Teatrul Muzical Ambasadorii. Se crede că relația cu Daniela Nane a început în 2023, iar cu doar un an înainte, tenorul se iubea cu tânăra balerină Carmen Mărgărit.

Octavian Ene încă mai păstrează pe rețelele de socializare fotografiile cu fosta iubită, iar interesant este că Daniela Nane le dădea like-uri la poze, ceea ce înseamnă că, la început, au fost prieteni, respectiv colegi de muncă.

Ultima fotografie pe care Octavian Ene o are cu fosta iubită, Carmen Mărgărit, este publicată pe contul de Instagram, care este public, în iulie 2023. Daniela Nane a apreciat imaginea în care actualul iubit apărea cu fosta parteneră de viață.

Iubitul Danielei Nane e solist vocal – tenor – la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde director artistic este chiar actrița

Momentan există doar speculații, având în vedere că niciunul dintre cei implicați în povestea de dragoste nu dă mai multe detalii, însă se crede că divorțul Danielei Nane de Adrian Cioroianu, respectiv despărțirea lui Octavian Ene de Carmen Mărgărit s-ar fi întâmplat din cauza sentimentelor înfiripate între actriță și mult mai tânărul tenor.

În prezent, cei trei sunt colegi la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde Octavian Ene este tenor, Carmen Mărgărit este balerină, iar Daniela Nane este director artistic. Cam acestea sunt toate informațiile despre cine este Octavian Ene, iubitul Danielei Nane.

La rândul său, Daniela Nane a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Viorel Popa, de care a divorțat în 2002 și alături de care are un fiu, Codrin. În 2016, a devenit soția fostului ministru de Externe, Adrian Cioroianu, în vârstă de 57 de ani acum, actualmente profesor universitar la Facultatea de Istorie de la Universitatea din București și director la Biblioteca Națională a României.

Daniela Nane a anunțat divorțul de istoricul Adrian Cioroianu

Ieri, Daniela Nane a anunțat că a divorțat de Adrian Cioroianu, după ce a fost surprinsă sărutându-se cu tenorul Octavian Ene.

„Sunt o femeie divorțată. Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, la fel ca până acum. Cu prețuire, Daniela Nane’, a transmis actrița, anunțând public despărțirea de fostul ministru de externe, Adrian Cioroianu.

Adrian Cioroianu, însă, nu a dorit să facă niciun comentariu legat de declarațiile despre divorț ale Danielei Nane.

„Vreți să vorbim de criza din Egipt sau despre ce? Dacă vreți să vorbim despre Israel, putem să vorbim…’, a transmis istoricul, potrivit Mediaflux.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton