Cine este Ortensia Iliev de la MasterChef 2024. Are 48 de ani, a fost model internațional și a lucrat pentru Regele Iordaniei

 Oana Pantazi
.

Cine este Ortensia Iliev de la MasterChef 2024. Fostă regină a Frumuseții în 2001, în România, model internațional și stewardesă, Ortensia Iliev este pasionată în egală măsură și de gătit, după cum vom vedea, în această seară, la MasterChef.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Cine este Ortensia Iliev de la MasterChef 2024. Frumusețea concursului de gătit de la PRO TV este că, aici, vin doar bucătari amatori, oameni îndrăgostiți de cooking, care doresc să-și ducă pasiunea la un nivel superior. Printre ei se numără și Ortensia Iliev, care are o viață de poveste.

MasterChef-1MasterChef-1

Cine este Ortensia Iliev de la MasterChef 2024

Ortensia Iliev are 48 de ani, locuiește în București și este originară din Tulcea. A avut o familie minunată, iar pasiunea pentru gătit i-a fost insuflată de părinții ei, care, în copilăria ei, găteau amândoi, tatăl ei fiind „specializat” pe fructele de mare. Ortensia are și un frate mai mic, față de care și-a asumat rolul de soră protectoare.

Citește și: Cătălin Scărlătescu povestește cât de greu și lung a fost drumul către succes: „Pe mine m-a pocnit televiziunea abia la 40 și ceva de ani. Asta a fost menirea mea, să muncesc. Nu aveam cum să păcălesc… / EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol susține că simțul umorului și respectul sunt secretele mariajului cu Smiley. Cum depășesc momentele dificile: „Clar eu sunt cea care dramatizează. Andrei… / EXCLUSIV

Citește și: Alina Sorescu susține că schimbarea lui Alexandru Ciucu are legătură cu procesul pentru custodia fiicelor lor: „Încearcă să își fabrice o nouă imagine! Totul este o strategie de distorsionare a realității…

La 18 ani, Ortensia a plecat în Constanta, unde a participat la concursuri de Miss, iar după ce a câștigat, a făcut parte din echipa de organizare până în 2000. Ulterior, a devenit model, chiar la Valentino, între anii ‘95 și 98. Printre cele mai importante momente din viața ei se numără câștigarea, în 2001, a titlului de Regină a frumuseții din România și a Bingo România, dar, cu siguranță, cel mai important a fost momentul în care a devenit mama unui băiețel minunat, acum în vârstă de 8 ani.

Ortensia Iliev de la MasterChef 2024 a lucrat pentru Regele Iordaniei, ca stewardesă

Pe la începutul anilor 2000, Ortensia a început o carieră captivantă în aviație. A făcut mese pentru prinți și prințese și a lucrat pentru Regele Iordaniei, ca stewardesă, ani de zile. Până în momentul de față, i-au rămas doar două teritorii nevizitate – Alaska și Mongolia.

Ortensia are un simț estetic dezvoltat, a gustat mâncăruri de pe multe meridiane și știe cum trebuie să prezinte un preparat, așa că, probabil, în această seară îi va impresiona pe cei trei chefi nu doar cu frumusețea ei specială, ci și cu felul de mâncare pe care li-l va prezenta.

Viața Ortensiei s-a schimbat în totalitate la 39 de ani, când a renunțat la zboruri pentru că era însărcinată. A stat o vreme cu bebelușul ei, după care s-a angajat în România la o agenție de turism, iar apoi, la Poșta Română, pe partea de licitații. Acum face un curs de broker imobiliar.

În această seară, la PRO TV, vom vedea dacă Ortensia va merge mai departe la MasterChef 2024.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton