Cine este Otniela Sandu. I se spune "Shakira de România" și joacă în serialul Las Fierbinți

 Laciu Andreea
.

Cine este Otniela Sandu. Pare fragilă, dar a rezistat cu eroism în emisiuni dure, este pasionată de sport, frumoasă foc și i s-a spus „Shakira de România”. Cu toate acestea, este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața personală. Otniela Sandu revine pe micul ecran în noile episoade din serialul „Las Fierbinți', difuzat la PRO TV, și e extrem de încântată de această oportunitate. Iată ce rol va avea!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cine este Otniela Sandu. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities nu se teme să încerce mereu lucruri noi și visează să aibă într-o zi un copilaș cu ochii albaștri. Participarea în emisiunea de la Kanal D a făcut-o să realizeze că adoră și hainele pe lângă machiajul pe care l-a transformat din pasiune într-o profesie bănoasă. Se pregătește să lanseze propriul ei brand, dar își face în continuare timp și pentru aparițiile la TV.

cine-este-otniela-sandu-1cine-este-otniela-sandu-1

Cine este Otniela Sandu

Cine este Otniela Sandu. Otniela Sandu are 34 de ani, este actriță, make up artist, influencer și vedetă de televiziune. A absolvit Jurnalismul, iar activitatea ei principală rămâne cea de make up artist, fiind foarte apreciată în industrie.

Am rămas make-up artistul meu personal. Este o pasiune pe care o am încă din copilărie şi un mod prin care mi-am câştigat primii bani singură. Dar tot actoria rămâne prima mea dragoste. Îmi amintesc că atunci când eram întrebată, la grădiniţă, ce anume mi-ar plăcea să devin când am să fiu mare, spuneam că actriţă sau prezentator de ştiri„, a spus Otniela Sandu.

În copilărie, aveam o cutie cu o gaură mare în centru, prin care citeam şi inventam ştiri. Iar în „pauzele de publicitate, organizam diferite scenete în care tot eu jucam personajul principal. Acum, am ajuns pe un drum în care pot face paşi spre lucrurile care mă fac cu adevărat fericită”, a mai dezvăluit Otniela Sandu, pentru OK Magazine.

Citește și: Cu ce s-a ocupat Otniela de la Bravo, ai stil! înainte să apară la TV: „Am acceptat, deși nu făcusem în viața mea…'/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Liviu Dragnea și Gina Tătulescu au divorțat în secret:”Un subiect delicat pentru noi…”

Citește și: Otniela Sandu, prima apariție la TV cu iubitul ei. Cine este și cum s-au cunoscut

Citește și: Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au cântat la aceeași nuntă. Imaginile au devenit virale

În ce emisiuni a apărut la TV

Cine este Otniela Sandu. I-a cucerit pe telespectatori cu performanțele ei din emisiunea Supraviețuitorul în anul 2016, atunci când a ajuns până în finală. Ulterior, a mai participat și în emisiunile Ferma Vedetelor de la Pro TV, dar și în emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities de la Kanal D.

Otniela Sandu este pasionată de sport, a descoperit cursele enduro de anul acesta, a jucat poker și merge uneori la călărie. Conform informațiilor de pe rețelele de socializare, vedeta este acum și femeie de afaceri, iar în 2022 pregătea lansarea Onir Brand.

„Am dat curs tuturor provocărilor cu o componentă sportivă, însă nu am încercat nimic ce ține de fashion. Mi s-a părut interesantă propunerea, am răspuns afirmativ și vedem ce iese. Sunt un om care încearcă de fiecare dată lucruri noi, care mă scot din zona mea de confort. În viața de zi cu zi îmi fac destul de repede ținutele și rar port hainele așa cum le achizitionez.

De obicei le dau o altă interpretare. Nu știu dacă toate sunt reușite din punct de vedere stilistic, dacă ne luăm după niște reguli, dar dacă mie îmi plac și mă simt bine, transmit mai mult decât dacă aș purta o ținută clasică, purtată după reguli'povestea Otniela, conform WOWbiz.

Otniela Sandu, apariție surprinzătoare în serialul Las Fierbinți, de la PRO TV

Cine este Otniela Sandu. Otniela Sandu revine pe micul ecran într-o ipostază inedită. În această săptămână, miercuri și joi, de la 20:30, telespectatorii PRO TV o vor putea revedea pe micul ecran în rolul Nicoletei, noul personaj din serialul Las Fierbinți, ce va da peste cap viața sătenilor. Personajul ei e o tânără superbă care îl va seduce pe Robi, spre contrarierea primarului Vasile și a Aspirinei, care vor simți că femeia ascunde ceva. Are niște ochi așa mari, deci când se uită la tine, ți se înmoaie inima, ce să mai!', îi va povesti Robi, fascinat, lui Vasile. „Bă, da ție ți se pare normal cum se poartă fata asta cu tine?', îl va întreba Aspirina, suspicioasă față de interesul pe care Nicoleta îl arată față de polițist.

Otniela Sandu e extrem de încântată pentru apariția ei în serialul Las Fierbinți, având în vedere că dintotdeauna și-a dorit să devină actriță.

De mică am avut în sânge această pasiune pentru actorie. E o bucurie cu care parcă m-am născut și, pentru mine, fiecare rol aduce emoții și satisfacția profundă de a face ceea ce simt prin toți porii – să mă arunc în gol și să joc. Îmi place să compar actoria cu iubirea, pentru că, cel puțin pentru mine, trăirile sunt aceleași. Cu atât mai mult atunci când am ocazia să lucrez alături de actori celebri', a mărturisit Otniela Sandu.

Otniela Sandu consideră că apariția ei în serialul de comedie nu e o pură întâmplare, pentru că, spune ea, a atras acest proiect prin credință și dorință.

Am atras acest proiect cu credința și dorința mea; îmi amintesc că mă rugam la Dumnezeu în urmă cu câțiva ani, uitându-mă la „Las Fierbinți' cu mama, și i-am spus că, într-o zi, voi juca alături de acei actori. Așa că am spus în gând: „Doamne, te rog să faci tu magia asta!' Și uite că am ajuns să lucrez cu câțiva dintre ei. Emoțiile au fost imense, dar am intrat în rol într-un mod foarte natural, chiar dacă simțeam presiunea unor nume atât de mari', a adăugat ea.

Otniela Sandu are două surori mai mici

Cine este Otniela Sandu. Frumoasa blondină mai are două surori, care sunt deja așezate la casele lor.

Adevărul e că tata a fost tare panicat și în general familia a fost foarte panicată: „Mamă, Ema, Lisiana și tu…ce o să zică lumea, tu, cea mai mare și n-ai copil?!'. Nu cred în prejudecățile astea. Știu că o să se întâmple, eu știu că voi avea un copilaș cu ochii albaștri, într-o zi.

De când eram mică, mă rugam la treaba asta și știu cum o să arate, știu tot! Dar când o să vină momentul potrivit, nu am panica asta, nu am stresul că surorile mele au copil și eu n-am copil. Stau foarte mult în preajma copiilor și știu că voi avea și eu copil!',  a declarat Otniela Sandu, într-un interviu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton