Cine este Păunul de la Masked Singer România. Reacția detectivilor

 Iacob Antonia
.

Cine este Păunul de la „Masked Singer România', sezonul 2. Aceasta este ultima mască intrată în competiția de la PRO TV. Ca deobicei, noul personaj i-a pus în dificultate pe cei patru detectivi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Păunul, ultima mască de la „Masked Singer România', a urcat pe scenă interpretând melodia „Sexyback' de la Justin Timberlake. Detectivii Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan, INNA și Horia Brenciu au rămas uimiți de performanța acestuia. Cu toate că a oferit numeroase indicii, telespectatorii sunt curioși să afle ce vedetă se ascunde în spatele misteriosului personaj.

paunul-1paunul-1

Cine este Păunul de la „Masked Singer România'

„Aveți în față frumusețea în toată splendoarea ei. Când vine vorba despre atuurile mele fizice, nu fac rabat de la laude! Nu este vina mea! Am fost înzestrat de natură cu tot ceea ce a avut ea mai frumos și mai strălucitor. Nu-mi este rușine să recunosc că sunt extrem de conservator și tradiționalist. Ador culoarea verde, hazardul mă irită. Sunt calculat și organizat până în vârful penelor.

De exemplu, ciugulesc doar ce trebuie și cât trebuie. Ador să mă uit în oglindă. Mă trezesc dimineața și spun cu voce tare: «Salut! Sunt Păunul și sunt minunat!». Discursurile motivaționale mă mențin în formă. Evident, alături de o cafea neagră, fără zahăr. Stilul meu de viață include, obligatoriu, destul de multe ore în compania păunițelor. M-ați ghicit? O să vă fie foarte greu, dragilor. Păunul este aici să câștige', au fost indiciile oferite de Păunul de la „Masked Singer România'.

Citește și: Maia Morgenstern, apariție surprinzătoare la „Masked Singer România': „Nu sunt eu Muma Pădurii'

Citește și: Alex Velea, demascare la Masked Singer. Pavel Bartoș: „A zburat și papagalul…'

Citește și: Alex Bodi, primele declarații după ce a fost eliberat din închisoare: „Luptăm mai mult ca niciodată”

Citește și: Cine este noua iubită a lui Lino Golden. Primele imagini cu cei doi

Competiția de la PRO TV va trece la o nouă etapă. Fluturele, Muma Pădurii, Lady Panda, Oul Dragonilor, Șaorma și Albina sunt personajele care au rămas în show-ul „Masked Singer România'. Alături de acestea va fi și Păunul, care va lupta pentru marele trofeu în finala emisiunii.

INNA, regina incontestabilă a demascărilor

Ajutată, cu siguranță, de urechea muzicală, dar și de faptul că se cunoaște cu majoritatea artiștilor din showbiz, INNA a reușit să descopere până acum de cele mai multe ori cine se află în spatele măștilor de la Masked Singer România. Artista nu a ezitat atunci când au evoluat Antonia și alex Velea.

Dacă pe artist, aflat sub masca papagalului, l-au recunoscut trei dintre jurați, pe Antonia, aflată în costumul unei pisici super sexy, a recunoscut-o doar INNA. La finalul, serii, după ce și-a dat masca jos, Antonia s-a declarat foarte impresionată de aprecierile primite din partea detectivilor.

„Am plâns sub mască, mi-ați făcut multe complimente’, a spus Antonia. Pisica a creat un moment sensibil pe scena „Masked Singer România’, cu piesa „Un-Break My Heart’ de la Toni Braxton.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton