Cine este Piticu de la trupa Simplu. A fost logodit cu Magda Pălimariu

 Dumitrache Laura
.

Cine este Piticu de la trupa Simplu. Piticu, pe numele său real Ionuț Dumitru, a făcut parte din trupa Simplu, alături de Smiley, CRBL, Francezu, Omu Negru, Tazman și Bebico. După destrămarea trupei, Piticu a devenit un familist convins, fiind unul dintre cei mai buni coregrafi de dans de la noi. În urmă cu patru ani, dansatorul a trecut printr-un moment dificil, fiind la un pas de tragedie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Piticu de la trupa Simplu. În anii 2000, Piticu, CRBL, Smiley, Omu Negru, Tazman, Francezu și Bebico încingeau atmosfera ori de câte ori urcau pe scenă. De când trupa s-a desființat, fiecare membru și-a construit propria carieră. Anii au trecut, iar Piticu s-a schimbat foarte mult.

piticu simplupiticu simplu

Ionuț a devenit tată pentru a doua oară anul trecut, când soția sa a adus pe lume o fetiță. Piticu și partenera sa, Dariana, mai au o fetiță în vârstă de șase ani. Cei doi s-au căsătorit în primăvara anului 2017. În trecut, Piticu de la Simplu a fost logodit cu Magda Palimariu, fosta prezentatoare meteo de la PRO TV.

Citește și: Cum a trecut Anemona Niculescu peste divorțul de fostul soț:”A fost o alegere foarte greșită”

Citește și: Oxi de la Chefi la Cuțite, dezvăluiri din culise după eliminarea Arminiei:”E criminal. Toată chestia asta…”

Citește și: Fiul lui Răzvan Simion a împlinit 14 ani. Ce mesaj i-a transmis prezentatorul TV:”Îi facem buletinul”

Citește și: Reacțiile vedetelor după ce medicul estetician Călin Doboș a murit:”Un om deosebit și special „

Cine este Piticu de la trupa Simplu

Piticu, pe numele său real, Ionuț Dumitru, a fost colegul lui Smiley în trupa Simplu. Anii au trecut, iar Piticu a devenit băiat de casă și are o familie frumoasă. Cu toate că formația s-a destrămat, Piticu a continuat să se ocupe de dans, iar acum a devenit unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi. Piticu este căsătorit cu Dariana, iar împreună au două fetițe minunate. Anul trecut a venit pe lume cea de-a doua fetiță a familiei,iar dansatorul este extrem de fericit.

În 2017, Ionuț s-a căsătorit cu Dariana, iar la marele eveniment au participat 130 de invitați. „A fost o zi cam grea pana acum. Dumnezeu a fost cu noi.. dupa aceea usor usor a iesit soarele. La biserica au fost emotii. În timpul slujbei el îmi spunea te iubesc. Sperăm să iasă petrecerea aşa cum ne-am dorit noi„,declarau cei doi miri la acea vreme.

Piticu a fost la un pas de tragedie

Piticu sau Ionuț Dumitru, în vârstă de 43 de ani, s-a născut la Pitești, pe data de 2 aprilie. În perioada 2000-2011 a făcut parte din trupa Simplu, iar acum a devenit unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi din România. Mai mult, Piticu are propria școală de dans, unde le predă copiilor dansul.

Piticu a slăbit aproape 18 kilograme în trei luni, iar în urmă cu patru ani a fost la un pas de moarte. Acesta s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Artistul a avut patru operatii de reconstrucție de uretră.

„Foarte puțini oameni din jurul meu știu lucrul ăsta. Am avut patru operații, am avut o reconstrucție de uretră. Ori așa m-am născut, ori s-au întâmplat niște chestii.Nu mai puteam să urinez și s-a întâmplat să fac chestia asta undeva la 1:00 noaptea, într-o zi urâtă. N-am mai putut să urinez și s-a blocat tot.Am făcut-o pe prima, a recidivat, a treia a recidivat și abia a  patra….Deja nu mai vedeam luminița de la capătul tunelului. A fost ciudat rău, dar m-am lăsat în mâinile lui Dumnezeu', a povestit Piticu la Antena Stars.

Coregraful a fost logodit cu Magda Palimariu

Piticu de la Simplu a trăit o poveste de dragoste cu Magda Palimariu, fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la PRO TV. Cei doi sau fost logodiți, iar la un moment dat se zvonea că vor să se căsătorească.

Despărțirea lor s-a produs în urmă cu câțiva ani, iar vedeta a declarat că relația lor s-a răcit din cauza faptului că nu mai aveau timp pentru ei. În prezent, atât Ionuț, cât și Magda, și-au construit familii minunate alături de partenerii lor. Nu a fost un eveniment care a aparut brusc si nici nu a fost o decizie luata in pripa. Se pare ca programul incarcat pe care l-am avut atat eu, cat si Ionut, in ultimii doi ani, ne-a facut sa ne petrecem mult timp separat si, incetul cu incetul, relatia s-a erodat.Cu putin timp in urma, am avut o discutie in care am luat decizia ca e mai bine sa ne separam.Relatia s-a erodat in timp, programul incarcat nu ne mai permitea sa petrecem mult timp impreuna, astfel ca ne asteptam ca situatia sa ajunga in acest punct', a declarat prezentatoarea Meteo la acea vreme.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton