Cine este Adela Constantin, prima soție a lui Florentin Pandele: "Fosta mea soţie a fost şi va rămâne o doamnă"

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este Adela Constantin, prima soție a lui Florentin Pandele. Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, este căsătorit cu Gabriela Firea, de 13 ani, iar împreună au doi copii. Înainte să-și unească destinele cu fosta ministră a Familiei, Florentin Pandele a fost căsătorit cu Adela Constantin, ce i-a dăruit, la rândul ei doi fii, și de care a divorțat în 2006. Florentin Pandele și-a exprimat admirația și respectul față de prima soție, chiar și după ce s-au despărțit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este Adela Constantin, prima soție a lui Florentin Pandele. Florentin Pandele, 62 de ani, actualul primar al orașului Voluntari, este implicat într-un scandal de proporții, după ce mai multe azile în care bătrânii erau torturați în înfometați au fost descoperite, în zona pe care o administrează. Pandele este căsătorit cu Gabriela Firea, fostul ministru al Familiei, care și-a dat demisia, în urma investigației, despre azilele groazei.

În urmă cu mai mulți ani, Pandele a fost căsătorit cu fosta sa soție, Adela Constantin, care i-a dăruit, doi băieți Bogdan și Andrei. În 2006, însă, au decis să divorțeze.

https___www.gandul.ro_wp-content_uploads_2020_09_646x404-1https___www.gandul.ro_wp-content_uploads_2020_09_646x404-1

Cine este Adela Constantin, prima soție a lui Florentin Pandele

Cine este Adela Constantin, prima soție a lui Florentin Pandele. Florentin Pandele este cunoscut ca fiind soțul Gabrielei Firea, cei doi căsătorindu-se în 2010, însă prima soție a primarului din Ilfov a fost de fapt Adela Constantin.

Prima soție a lui Florentin Pandele a fost dintotdeauna o prezență foarte discretă și a preferat să nu atargă atenția opiniei publice. Adela Constantin și Florentin Pandele sunt părinții a doi băieți, Bogdan și Andrei. Primarul mai are doi copii cu Gabriela Firea, pe nume David Petru şi Zian Mihail.

Citește și:Florentin Pandele, primarul din Voluntari și soțul Gabrielei Firea, susține că nu îl cunoaște pe Ștefan Godei, patronul azilelor groazei: „Tatal tatălui meu i-a cununat pe bunicii lui'

Citește și:Gabriela Firea a împlinit 50 de ani. Ce mesaj i-a transmis soțul ei, Florentin Pandele: „Există o singură…'

Mariajul dintre Florentin Pandele și Adela Constantin nu a fost unul de durată. Cei doi s-au despărțit în 1998, iar divorțul a fost pronunțat în 2006, notează national.ro.

Fosta mea soţie a fost şi va rămâne o doamnă', a declarat Florentin Pandele despre fosta soție, Adela Constantin, la ani de zile, după divorț, potrivit știrile Kanal D.

Cu ce se ocupă fiul lui Florentin Pandele din căsnicia cu Adela Constantin

Florentin Pandele și Adela Constantin sunt foarte mândri de cei doi copii ai lor. Bogdan Pandele activează în domeniul imobiliarelor, fiind general manager si director de vanzari pentru doua complexe rezidentiale in zona Voluntari.

Unul dintre proiectele lui Bogdan Pandele este cartierul exclusivist „Bonton Residence', construit în Pipera, ce cuprinde 64 de vile de lux.

Mai avem disponibile 25-30 de apartamente in Omnix City, din totalul de 200 pe care le-am construit. De asemenea, avem şi circa 4.000 de mp de spatii comerciale in ansamblu. Ca facilitati, complexul dispune de sala de fitness, piscina interioara, supermarket, parc privat, loc de joaca pentru copii, terenuri de tenis, gradinita, after school sau restaurant', declara Bogdan Pandele despre unul din proiectele sale rezidentiale, potrivit Kanald.ro

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton