Cine este Radu Dumitrescu, jurat MasterChef. A fost director de bancă

 Oana Pantazi
.

Cine este Radu Dumitrescu, noul jurat MasterChef. Alături de chef Joseph Hadad și de chef Foa, cel mai nou jurat al sow-ului culinar de la PRO TV, carismaticul Radu Dumitrescu, va juriza concurenții în noul sezon MasterChef, ce va fi difuzat, cel mai probabil, în 2022.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Radu Dumitrescu, noul jurat MasterChef. Așteptarea nu va mai dura mult și fanii celebrei emisiuni culinare Master Chef de la PRO TV vor putea vedea confruntarea gastronomică dintre concurenții care candidează în cel mai nou sezon pentru mult râvnitul statut de Master Chef. Echipa are acum un nou membru, în persoana lui Radu Dumitrescu, un corporatist care a renunțat la profesie pentru a-și urma pasiunea.

245090247_10221116154357407_6137473457537106234_n245090247_10221116154357407_6137473457537106234_n

Cine este Radu Dumitrescu, noul jurat MasterChef

Cine este Radu Dumitrescu de la MasterChef! A fost director de bancă și a dus mulți ani o existență sedentară. Ulterior viața lui s-a schimbat cu 180 de grade, iar acum duce o viață sănătoasă și echilibrată. Noul jurat MasterChef mărturisește că îi place peștele deoarece „provin de pe malul Dunării şi e o moştenire de familie şi gătesc bine. Nu am o reţetă specială, multe din ele vin din copilărie. Norocul meu a fost că vin dintr-o familie de gurmanzi. La mine în familie se mânca mult, bunica din această cauză a şi murit, la 200 de kilograme. Şi eu am fost mai gras, am avut 128 de kilograme. Am slăbit cu sport şi regim. Am fost director de bancă şi după ce am plecat de acolo am mâncat, cerea organismul, era modul meu de refulare. Acum 15 ani, aveam puţin peste 30 de ani, am slăbit în 8 luni 40 de kilograme. Dietă, fără alcool, fără dulciuri, cu multă mişcare, atunci mi-am descoperit pasiunea pentru munte', a declarat Radu Dumitrescu în exclusivitate pentru Click.

Are un restaurant în București

Cine este Radu Dumitrescu, noul jurat MasterChef. Pasiunea pentru cooking a dus-o la un nivel superior, acum Radu Dumitrescu fiind patronul unui restaurant. Paradoxal, deși este burlac și locuiește singur, Radu Dumitrescu mărturisește că la el acasă nu a gătit niciodată.

„N-am gătit niciodată la mine acasă. La Voila Bistro gătesc pe bani, e altceva. Acasă am un cuptor pe care nu l-am folosit niciodată, două tigăi, îmi comand mai mult', a mărturisit Radu Dumitrescu, noul jurat MasterChef pentru sursa citată.

Citește și: „MasterChef' revine cu un nou sezon, la Pro TV! Înscrierile au început deja

Citește și: Nicoleta Voicu nu a crezut în COVID-19 până s-a infectat: „Am văzut moartea cu ochii”

Citește și: Cât a slăbit Lorelei Bratu la Asia Express: „Nu m-am întors chiar o silfidă’/ EXCLUSIV

Citește și: Cât de implicat e Victor Slav în creșterea fiicei lui. Bianca Drăgușanu: „Se putea mai bine de atât'

Citește și: Monica Tatoiu, mărturisiri de pe vremea când era cadru didactic:„Am făcut și avorturi pentru elevele mele’

Juratul MasterChef a inventat și un sushi vegetarian care acum se află în meniul unui restaurant din Madrid. De altfel, el a fost invitat să filmeze și la faimosul post de televiziune Paprika. „Nu, nu am acceptat din prima, pentru că sunt foarte ocupat şi nu mi se părea cool să fac asta. Însă anul trecut în pandemie, când s-a întâmplat să stăm în case, am avut timp liber, am zis, de ce nu? Şi a ieşit mişto ce am făcut, am filmat la Budapesta, în 4 zile, 32 de episoade', a mai spus el pentru Click.

„În bucătăria MasterChef, ajung doar cei care își depășesc limitele și fac față oricărei provocări”

Cine este Radu Dumitrescu, noul jurat MasterChef. Cât despre noul proiect în care este implicat, Radu Dumitrescu spune că este în căutarea unor concurenți inventivi și că va urmări modul în care aceștia știu să-și personalizeze farfuriile.

„Mă bucur să fac parte din proiectul MasterChef, alături de colegii mei. Am început filmările și deja am întâlnit câțiva oameni mișto, care își urmează pasiunea. Caut să descopăr persoane care nu se tem să fie inventive și să-și personalizeze farfuriile. Sigur că e important să știi să gătești, dar caracterul și personalitatea definesc un bun bucătar. Caut gusturi perfecte, ingrediente simple – nu-mi plac complicațiile, iar, la final, farfuria trebuie să fie perfectă. 'Less is more' pentru toată lumea… și pentru noi, ca jurați, și pentru ei, ca și concurenți. În bucătăria MasterChef, ajung doar cei care își depășesc limitele și fac față oricărei provocări sub presiune', a declarat chef Radu Dumitrescu pentru protv.ro.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton