Cine este Radu Nițu de la Casa iubirii. Visează să devină actor

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Radu Nițu de la Casa iubirii. Casa iubirii, noul reality-show de la Kanal D, a debutat luni, pe 4 aprilie, pe micile ecrane. Încă din prima ediție, telespectatorii emisiunii găzduite de Andreea Mantea au avut ocazia să-i cunoască pe cei 14 concurenți. Printre cei șapte băieți înscriși în concurs se numără și Radu Nițu, un tânăr care visează să devină un celebru actor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Radu Nițu de la Casa iubirii. După Puterea Dragostei, Kanal D speră să-i ajute pe oameni să-și întâlnească jumătatea printr-un nou reality-show, Casa iubirii. Emisiunea e găzduită de Andreea Mantea și a început pe 4 aprilie. În prima ediție s-au prezentat toți cei 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, printre care și Radu Nițu.

radu-nitu-casa-iubirii-5radu-nitu-casa-iubirii-5

Așadar, Radu Nițu este unul dintre cei șapte băieți de la Casa iubirii, sezonul 1. Tânărul are 25 de ani și se consideră o fire carismatică. Își dorește foarte mult să-și găsească viitoare iubită în competiție, iar căsătoria reprezintă lucrul cel mai de preț pentru el.

Citește și: Cine este Mihai Dunca de la Casa iubirii.E asistent medical generalist

Citește și: Cine este Cătălin Comăniță de la Casa iubirii.Muncește de la 16 ani

Citește și: Ce părere are Oana Moșneagu despre relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu:„Se întâlnesc foarte mult la filmări…'

Citește și: Cum se înțeleg Oana Roman și Marius Elisei după ce au divorțat și s-au împăcat:”Nu este tot timpul roz, avem și…”

Cine este Radu Nițu de la Casa iubirii

Radu Nițu, pe numele lui complet Marian Radu Nițu, vine din Slobozia, Ialomița. Concurentul de la Casa iubirii lucrează ca vânzător/gestionar la un pet shop. Visul lui cel mai mare, pe plan profesional, este să ajungă celebru și să joace în filme. Deși, spune el, nu a fost foarte norocos în viața sentimentală, speră ca emisiunea să-l ajute să descopere adevărata dragoste.

„Sunt Radu, am 25 de ani și mă consider carismatic. Visez să fiu celebru, să joc în filme. Viața nu a ținut cu mine până acum pe partea asta amoroasă, însă sper ca în Casa iubirii să-mi pot găsi fericirea.

Nu am mari defecte și știu să ies în evidență prin lucruri mărunte: un gest, o glumă, un zâmbet. Eu spun că am toate șansele să îndrăgostesc pe cineva și să mă îndrăgostesc', a spus Radu Nițu de la Casa iubirii în filmulețul de prezentare.

Ce crede Radu Nițu de la Casa iubirii despre căsătorie

Cine este Radu Nițu de la Casa iubirii. Radu Nițu de la Casa iubirii descris căsătorie drept cel mai de preț lucru. Consideră că e o decizie măreață, care trebuie luată doar alături de persoana potrivită.

„Căsătoria reprezintă lucrul cel mai de preț. Mi se pare a fi o decizie uriașă, care trebuie luată doar împreună cu persoana potrivită', a declarat Radu Nițu de la Casa iubirii.

Când se difuzează Casa iubirii, la Kanal D

Casa iubirii, cel mai nou show de la Kanal D, poate fi văzut de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 17:00. Fanii pot urmări emisiunea şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00. Andreea Mantea a explicat că va fi cu ochii pe concurenți, pentru a se asigura că participanții respectă regulamentul.

„E un loc în care le-am asigurat toate condiţiile să se simtă bine şi să fie relaxati, să fie ei inşişi. Voi fi alături de ei şi ca prietenă, dar şi ca „tutore, pentru că îi voi monitoriza în permanenţa şi voi avea grijă ca fiecare dintre cei 14 concurenţi să respecte regulile Casei. Cu toţii vor trebui să ţina seama de un regulament foarte strict şi vor fi penalizaţi în cazul în care regulile casei vor fi încălcate.

Regulamentul are legatură şi cu comportamentul lor în casă, pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi pâna la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activitaţilor în care vor fi implicaţi, a spus Andreea Mantea.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton