Cine este Raluca Gheorghe de la Chefi la cuțite. Drama care i-a marcat viața: "Prima fetiță a murit la aproape 5 ani..."

 Raiciu Adriana
.

Cine este Raluca Gheorghe de la Chefi la cuțite. Seara trecută, Raluca Gheorghe, în vârstă de 34 de ani, a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați cu preparatul său, dar și cu povestea sa de viață. Și-a pierdut unul dintre cei cinci copii, iar durerea prin care a trecut este una de nedescris. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Raluca Gheorghe de la Chefi la cuțite. Chefi la cuțite, sezonul 11, a avut premiera în urmă cu doar o săptămână. Jurații și cei de acasă au cunoscut deja concurenți dornici să ofere tot ce au mai bun pentru a ajunge în finala emisiunii, însă și participanți care au impresionat prin povestea lor de viață. Seara trecută, Raluca Gheorghe a reușit să obțină cele trei cuțite de la jurați, însă i-a lăsat pe toți fără cuvinte când a început să vorbească despre pierderea suferită din viața ei.

339113764_934714290991365_5973117442455680430_n339113764_934714290991365_5973117442455680430_n

Cine este Raluca Gheorghe de la Chefi la cuțite. Pasiunea sa pentru macarons a venit în urmă cu ceva ani, atunci când era însărcinată cu cel de-al treilea copil. „Povestea cu macarons a început acum 5 ani când eram însărcinată cu al treilea copil. Eram însărcinată, nu mâncasem macarons până atunci, iar în perioada sarcinii vedeam peste tot macarons. Am cumpărat, am gustat, mi-au plăcut și m-am ambiționat să fac și eu. Am locuit în Germania 10 ani, am fost mămică mai mult. Soțul era cel care lucra. Era șofer pe TIR. Pleca mult de acasă', a povestit Raluca Gheorghe, în show-ul de la Antena 1.

Citește și: Fernando de la Chefi la Cuțite a atacat un bărbat, într-o parcare, cu cuțitul primit la emisiune. Ce s-a întâmplat după ce a fost încătușat: „Am depus plângere pentru tentativă de omor'

Citește și: Ramona Bădescu se căsătorește cu Fabio Cali: „A fost o cucerire lentă. E un tată minunat'

Citește și: Adriana Trandafir a fost la un pas să-și ia viața: „Băiatul pe care-l iubeam se însura cu alta. Mă gândeam să mă sinucid’. Cine a salvat-o

Cine este Raluca Gheorghe de la Chefi la cuțite.

Cine este Raluca Gheorghe de la Chefi la cuțite. În vârstă de 34 de ani, Raluca Gheorghe i-a impresionat pe toți cu preparatul său, dar și cu povestea sa de viață. În urmă cu patru ani, fetița ei s-a stins din viață, la aproape 5 anișori. După mai multe operații, fiind diagnosticată la naștere cu hidrocefalie, corpul micuței nu a mai putut lupta.

„Din păcate, nu am 5. Prima fetiță nu mai este. Ea s-a născut bolnavă. Ea a murit la aproape 5 anișori. Deja aveam 2 copii, cu al patrulea eram însărcinată când am pierdut-o pe Claudia. Am născut-o cu diagnosticul de hidrocefalie și a fost operată la 2 luni. Au urmat mai multe intervenții, a fost dureros. Cel mai dureros e atunci când facem poze de familie, iar ea lipsește', a mărturisit concurenta.

Cine este Raluca Gheorghe de la Chefi la cuțite. Cei trei jurați au fost impresionați de preparatul gătit de Raluca Gheorghe, așa că au decis să-i ofere 3 cuțite.

Așa că dacă le-ai făcut tu, primești trei cuțite. Nu gustoase, senzaționale!„, au spus cei trei jurați de la Chefi la cuțite.

Raluca Gheorghe are și un cont de Youtube de mai mulți ani, unde își ține urmăritorii la curent cu ultimele noutăți din viața sa.

sursă foto- Captură de ecran și Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton