Cine este Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț. A renunțat la cariera de stomatolog pentru a deveni managerul ei

 Dumitrache Laura
.

Cine este Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț. Rareș Ciciovan este cel bărbatul cu care artista Georgiana Lobonț este căsătorită de ani de zile. Cei doi au doi copii, iar bărbatul a fost dispus să riște totul pentru a-i susține cariera soției sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț. Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere de la noi din țară. Artista este căsătorită cu Rareș Ciciovan, iar împreună au doi copii, un băiat și o fată.

rares ciciovanrares ciciovan

Cine este Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț. Rareș Ciciovan este cel mai mare susținător al artistei și a ajutat-o foarte mult în carieră. Soțul Georgianei Lobonț este medic stomatolog și a devenit managerul artistei, sacrificându-și cariera.

Citește și: Georgiana Lobonț a pierdut sarcina. Anunțul dureros al artistei: „Am avut o stare de șoc. Mi-aș fi dorit acest bebeluș cu tot sufletul'

Citește și:De ce a vrut Georgiana Lobonț să divorțeze de Rareș Ciciovan: „Sunt momente în care zic că nu mai suport”

Citește și:Cum arată Gabriela Cristea în costum de baie la 48 de ani. Se expune foarte rar la plajă

Citește și:Cât au plătit Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil pentru verighete. Superba bijuterie purtată de ea costă 4500 de euro la reduceri

Cine este Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț

Georgiana Lobonț se numără printre cele mai cunoscute și apreciate artiste de muzică de petrecere din România. Artista în vârstă de 29 de ani are o carieră de succes, dar și o familie minunată. Vedeta este căsătorită cu Rareș Ciciovan, iar împreună au doi copii, Eduard Nicholas și Irina Maria. Rareș Ciciovan este de profesie medic stomatolog, în vârstă de 31 de ani și a renunțat la cariera sa pentru a-și susține soția. Bărbatul a devenit managerul acesteia și a susținut-o în toate proiectele sale.

Rareș a fost întotdeauna un sprijin pentru soția sa și s-a dedicat cu pasiune pentru a-i îndeplini visul. După căsătorie, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au decis să folosească banii strânsi la nuntă pentru a cumpărat un apartament pe care intenționau să-l închirieze. Ulterior, Rareș a vândut imobilul și a investit banii în cariera soției lui.

Rareș Ciciovan a investit toți banii în cariera soției sale

Banii au fost folositi pentru realizarea a cinci albume, promovarea online pe rețelele de socializare și tinutele artistice. Ei bine, se pare că investiția a fost un mare succes, iar acum Georgiana Lobonț se bucură de o carieră extraordinară.

„Rareș s-a dedicat total carierei mele. După ce ne-am căsătorit, ne-am luat un apartament și am crezut că facem bani din chirii, ca investiție, pentru că acesta era un vis de-al nostru, să investim în imobiliare. Apoi, am vrut să vindem apartamentul și să investim în plan muzical, pentru că niciunul dintre noi nu mai practicăm meseriile de bază, eu consilier juridic sau avocat și el stomatolog. Nimeni nu a știut că noi am vândut apartamentul.Noi nu aveam o situație financiară, care să ne permită să ne susținem pe drumul cântecului. Lui i-a venit această idee și a zis că își asumă, că puteam să nu ne înțelegem, eram după cinci luni de căsătorie. Acum suntem pe plus, suntem mulțumiți. Deci lui îi mulțumesc din toată inima', a declarat Georgiana Lobonț la Antena Stars.

Rareș Ciciovan și Georgiana Lobonț și-au pierdut copilul nenăscut

În urmă cu câteva săptămâni, artista a anunțat cu mare bucurie că este însărcinată a treia oară. Rareș Ciciovan și Georgiana Lobonț erau extrem de fericiți și au împărtășit marea veste în mediul online. Din păcate, recent artista a anunțat că sarcina s-a oprit din evoluție și a pierdut copilul. „Am aşteptat să-i ascultăm inimioara. Domnul doctor cu care i-am născut pe copii este un om extraordinar. Tot la el am mers și cu cel de-al treilea… doar că nu a mai stat în puterile noastre tot ce s-a întâmplat… sarcina s-a oprit din evoluție', a declarat artista pe Instagram.

Anul trecut se zvonea că relația dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan a ajuns la final. La acea vreme, zvonurile au fost susținute de soțul artistei, care a declarat că este adevărată și că se vor despărți. Ulterior, Rareș Ciciovan a dezmințit informația, menționând că a fost doar o glumă pentru a atrage atenția.

M-am gândit că toate acele zvonuri vor aduce mai mult vorba despre noi. Și atunci am încercat să profit la maximum de situația creată. (…) Uneori, am fost poate ușor gelos pe notorietatea soției. În multe locuri unde mergem, ea e vedeta. Doar ea! Lumea nu știe că am și eu partea mea de contribuție. Mie mi se spune soțul Georgianei, de cele mai multe ori! Așa că am decis să-mi găsesc și eu un nume de scenă. De acum înainte voi fi Mister Divorț. Lumea mă va ține minte mult mai ușor!', a mai spus Rareș Ciciova, pentru Playtech.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton