Cine este Răzvan Enescu, iubitul Danei Săvuică: "El stă acasă atunci când sunt eu plecată în vacanțe, mă lasă să fac ce vreau"

 Dumba Gabriela
.

Cine este Răzvan Enescu, iubitul Danei Săvuică. În 2016, Dana Săvuică a divorțat de fostul soț, Răzvan Stanciu, după 25 de ani de căsnicie, dar iată că un alt Răzvan i-a adus zâmbetul pe buze! Dana Savuică a oferit câteva detalii despre iubitul său, specificând că Răzvan Enescu este foarte înțelegător, iar acest lucru este foarte important pentru ea, având în vedere meseria pe care o are.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Savuică a dezvăluit, recent, cine este noul ei iubit, Răzvan Enescu. „Nou” dacă ne referim la perioada post divorț, însă Răzvan Enescu nu îi este chiar nou iubit pentru că ar fi împreună de mai mulți ani. Și dacă gelozia a fost unul dintre principalele motive pentru care s-a destrămat căsnicia cu Răzvan Stanciu, Dana Săvuică susține că în relația cu Răzvan Enescu nu este loc de așa ceva.

3434534345

Cine este Răzvan Enescu, iubitul Danei Săvuică

Cine este Răzvan Enescu? Bărbatul i-a readus zâmbetul pe buze Danei Săvuică după ce a divorțat de Răzvan Stanciu, tatăl fiicei sale. Ca o surpriză pentru cei care o urmăresc, în timpul unei vacanțe de vis în Creta anul trecut, vedeta a împărtășit o fotografie cu partenerul ei, numit Răzvan Enescu.

Potrivit Danei Săvuică, Răzvan Enescu este un partener extrem de îngăduitor, care înțelege perfect meseria pe care o are ea și o lasă să se desfășoare profesional exact așa cum trebuie, fără a încerca să îi oprească zborul. Cei doi se cunosc de mai bine de 30 de ani, încă din timpul facultății. Acestea fiind singurele detalii pe care Dana Săvuică a ales să le dezvăluie despre partenerul ei.

„El stă acasă atunci când sunt eu plecată în vacanțe. Stă cu cățelul și cu pisica! Acum în Creta plecăm împreună. Nu există să fie invidios! Nu este deloc! Asta apreciez foarte mult la el că mă lasă să fac ce vreau și știe că acest job pe care-l am, de influencer sau cum se zice acum content creator, digital creator, e foarte important pentru mine și nu vrea să-mi oprească zborul!', a declarat Dana Săvuică pentru Click!

Citește și: Cine este Dana Săvuică. A divorțat de fostul soț după 22 de ani de căsătorie

Citește și: Dana Săvuică și-a refăcut viața amoroasă după divorțul de Răzvan Stanciu: „E alături de mine de câțiva ani buni’

Citește și: Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal la Bravo, ai stil! Celebrities: „Te dai o doamnă și tu, de fapt…'. De la ce a pornit totul

De ce a divorțat Dana Săvuică de Răzvan Stanciu, după 25 de ani

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au fost căsătoriți timp de 25 de ani și au împreună o fiică, pe Julie Stanciu, în vârstă de 29 de ani. Afacerista și fostul ei soț au divorțat în 2016, pe cale amiabilă, la notar.

În urmă cu ceva timp, Dana Săvuică recunoștea că gelozia, problemele financiare și infidelitatea partenerului au fost principalele motive, însă acum, după ce a reflectat asupra celor întâmplare, a identificat și alte cauze.

„Un melanj de lucruri, mai multe cauze au fost. După o perioadă în care am lăsat în urmă divorțul și, acum, trăind altfel viața, m-am uitat în urma mea și am reflectat puțin la tot ce s-a întâmplat.

Cred că s-ar putea ca una dintre cauze să fie că ne-am căsătorit prea devreme, eram prea tineri, ne vedeam unul pe altul cu alți ochi, poate, nu știu. Dar, cumva, drumurile noastre s-au despărțit, la un moment dat.

Nu mă întreba în ce moment, că nu îmi aduc aminte când, ce, cum. La un moment dat, era ca și cum stăteam cu un străin, în casă’, a povestit Dana Săvuică, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai’.

Dana Săvuică spune că a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a salva căsnicia cu Răzvan Stanciu, însă a fost nevoită să ia o decizie radicală atunci când a simțit că nu-i mai sunt îndeplinite așteptările și dorințele.

„Nu regret nimic din ceea ce am făcut, pentru că eu consider că am încercat să fac tot ceea ce era omenește posibil într-o relație. Eu sunt vărsător și sunt destul de cameleonică, știu să mă schimb după vremuri, după starea celuilalt.

La un moment dat, mi-am dat seama că nu mai dădea importanță identității mele, omului din mine, femeia care avea anumite dorințe, anumite așteptări, anumite năzuințe și, atunci, mi-am dat seama că, decât să stăm într-o chestie care era blocată din toate punctele de vedere, mai bine am zis OK, hai, gata, punem capăt’, a mai spus Dana Săvuică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton