Cine este Răzvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea. Locuiește în Paris și este model

 Dumitrache Laura
.

Cine este Răzvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea. Fostul soț al Gabrielei Firea, Răsvan Firea, decedat în anul 2010, a mai avut o căsnicie până să se căsătorească cu fostul primar general al Capitalei. El a fost căsătorit cu Carmen, un fotomodel renumit, care i-a dăruit un băiat, pe Răzvan Firea. Iată cum arată și cu ce se ocupă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este Răzvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea. Gabriela Firea s-a căsătorit cu Răsvan Firea în 1993, care a decedat în urmă cu 13 ani. La opt luni de la decesul acestuia, fosta jurnalistă s-a căsătorit cu Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari.

razvan firearazvan firea

Cine este Răzvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea. Fiul vitreg al Gabrielei Firea, în vârstă de 35 de ani, este model și a fost primul model androgin de la noi din țară. Răzvan Alexandru Firea locuiește în Paris și are o carieră de succes.

Citește și: De ce s-a rupt relația de prietenie dintre Gabriela Firea și Simona Gherghe: „Am suferit atunci când…'

Citește și:De ce poartă Gabriela Firea inelul de logodnă de la primul soț: „Nu-l voi da niciodată jos'

Citește și;Anamaria Prodan, ipostază incendiară pe balcon. A renunțat la sutien și a pozat în bikini minusculi: „Corpul vostru dezbrăcat trebuie atins doar de cel care…'

Citește și:Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează. De ce s-au despărțit, după șapte ani de căsnicie: „Această nouă fază a vieții noastre…'

Cine este Răzvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea

Cine este Răzvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea. Răsvan Firea, primul soț al Gabrielei Firea, a avut un fiu din căsnicia cu fotomodelul Carmen Elena. Răzvan Firea are 35 de ani și este primul model androgin de la noi din țară. Tânărul a fost pasionat de modă încă de mic și are o carieră de succes în acest domeniu.

Fiul vitreg al Gabrielei Firea locuiește la Paris și este umărit de mii de oameni pe Instagram. De asemenea, Răzvan Firea este designer vestomentar și model pentru marile case de modă ale lumii. Tânărul a declarat într-un interviu că mama sa vitregă, Gabriela Firea, nu i-ar fi adus niciun plus de imagine, atunci când a decis ce să facă cu cariera sa. Deși de multe ori s-a spus despre el că are trăsături androgine, Răzvan Firea a declarat că e bărbat și, drept urmare, lumea ar trebui să-l privească astfel.

„M-am deghizat pentru cateva zile, am imbracat haine banale, si mi-am dat seama ca nu mi-a placut nici sa trec neobservat. Nu m-am simtit sincer fata de mine. Cred ca sunt diferit, arat altfel decat arata majoritatea baietilor. Eu intotdeauna mi-am dorit ca felul in care ma manifest sa fie unic, simt nevoia sa ma exprim. In mod cert, oamenii ar trebui sa ma vada ca pe un barbat. Intr-adevar, am trasaturi androgine, care ma pot face sa arat ca o fata, din cauza mediului in care lucrez am probabil si gesturi care sunt mai efeminate, dar pana la urma sunt barbat. Dar sunt altfel decat majoritatea, iar de aici pornesc si presupunerile”, a declarat Răzvan Firea în urmă cu ceva timp.

Ce relație au Gabriela Firea și fiul ei vitreg, Răzvan Firea

Cine este Răzvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea. Răzvan Firea nu ar fi avut niciodată o relație apropiată cu fostul edila al Capitalei. Mama sa, Carmen a declarat într-un interviu că fiul ei nu o tolerează pe fosta soție a tatălui său și a explicat și motivul.

Eu și fiul meu am aflat de la prieteni că Răsvan a murit, pentru că primeam telefoane de condoleanțe.Gabriela nu m-a sunat nici pe mine si nici măcar pe fiul meu, Răzvan… Ne-a spus că înmormântarea va fi la ora 13:00, când am ajuns, funeraliile se încheiaseră de cel puțin o oră. Noi nu am putut să-l conducem pe ultimul drum și l-am găsit deja înhumat'explica Carmen Firea, fosta soție a lui Răsvan Firea.

La opt luni după moartea Răsvan Firea, Gabriela Firea s-a căsătorit cu Florentin Pandele., fiind aspru criticată pentru acest gest. „Eu nu-i condamn pe cei ce m-au pus la zid la acel moment, al recăsătoriei. Probabil și eu aș fi fost mai aspră (…) Răsvan are locul lui în inima mea pentru întreaga mea viață', spunea Gabriela Firea referitor la acest subiect.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton