Cine este Răzvan Fodor. Totul despre carieră, familie, viață personală

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Răzvan Fodor. Răzvan Fodor este un personaj cunoscut în showbiz-ul autohton. Acesta s-a făcut remarcat ca actor și cântăreț, dar a participat și-n numeroase proiecte celebre din România. Nici în plan sentimental nu stă mai rău, având o frumoasă familie alături de soția lui, Irina Fodor. Iată tot ce nu știai despre Răzvan Fodor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Răzvan Fodor. Răzvan Fodor se numără printre cei mai iubiți artiști și oameni de televiziune din România. De-a lungul carierei sale, soțul Irinei Fodor a cochetat cu mai multe domenii, mai exact cu muzica, actoria și televiziunea. Deși traseul lui părea să fie cu totul altul, îndreptat către sport, soarta i-a pregătit alte surprize.

razvan-fodor-1razvan-fodor-1

Citește și: Cum arăta viața lui Răzvan Fodor înainte de căsătoria cu soția lui, Irina: „Când era o zi întâmplător liberă…'

Citește și: Ce îi reproșează Irina Fodor soțului ei, Răzvan Fodor, după 16 ani de relație: „Normal că mai apar mici conflicte. Uneori îi atrag atenția dacă…' / EXCLUSIV

Citește și: Gina Matache, dezamăgită că nu-și mai poate vizita nepoții la fel de des: 'Oana nu mă mai implică. S-au rărit vizitele'

Citește și: Andreea Bălan, după ce a fost acuzată că a trișat, la America Express: „Din păcate, nu am limite și frică”

Răzvan Fodor – Viață personală

Cine este Răzvan Fodor. Răzvan Fodor s-a născut pe data de 22 iunie 1975, în București. În prezent, acesta are 47 de ani. Artistul este zodia Rac, are părul brunet, ochii căprui și 1,8 m înălțime, conform wikipedia.ro.

Deși este o persoană energică și pozitivă, mereu cu zâmbetul pe buze, Răzvan Fodor a trecut prin mari cumpene. Drama vieții lui e reprezentată de moartea tatălui său. Răzvan Fodor a rămas fără tată la o vârstă fragedă, pe vremea când avea doar 14 ani. De atunci, acesta nu s-a mai bucurat niciodată de Crăciun, până ce a întâlnit-o pe soția lui, Irina Fodor.

„Tata s-a încăpățânat să se ducă la cei veșnici, când eu aveam 14 ani. Din momentul ăla Crăciunul s-a dus în altă zonă. Pentru mine nu mai avea niciun… De Crăciun eram pe străzi, treceam și pe la mama, dar eram în petreceri, în distracții. Nu aveam de ce să mă bucur de un brad. Am cunoscut-o pe Irina și primii doi ani nu am avut brad împodobit. Apoi a apărut copilul și lucrurile s-au schimbat’, a povestit Răzvan Fodor, în podcast-ul lui Horia Brenciu.

Cum a cunoscut-o Răzvan Fodor pe soția lui, Irina

Cine este Răzvan Fodor. Răzvan Fodor și soția lui, Irina Fodor, formează un cuplu minunat și au împreună o fiică superbă. S-au cunoscut în timpul filmărilor pentru un serial românesc. Deși și ei îi plăcea de el, prezentatoarea de la America Express a fost greu de cucerit și i-a refuzat, inițial, avansurile actorului.

La acea vreme, ea era studentă la Jurnalism, iar pentru a face un ban în plus, mai participa la figurații. Deși el s-a oferit să o ducă acasă după filmare, ea l-a refuzat categoric.

„Ne-am reîntâlnit după multe luni. Eu eram curios, simțeam că vrea să mă păcălească cu ceva. La prima întâlnire am văzut în geanta ei o carte. Am crezut că nu e adevărat. Ne-am mai întâlnit o dată, de două ori, voiam doar să o ascult. Mereu apărea altă carte. Ea și acum are aceeași problemă, ca să zic așa. În vacanțe trebuie să o lași în pace, are mereu cărți pe care le citește în câteva zile.

Într-un final am luat-o în gașca mea de prieteni. Și am văzut că are un umor gros. Și i-am zis că plec în India la final de an și că dacă vrea îi iau un bilet de avion. Și a venit cu mine și am făcut toată vacanța de o lună la picior. Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea', a dezvăluit Răzvan Fodor într-o emisiune TV, acum ceva timp.

De ce boală suferă Răzvan Fodor

Cine este Răzvan Fodor. Răzvan Fodor suferă de o boală ce se poate agrava în orice clipă. Este vorba despre astm, afecțiune ce l-a adus, în trecut, de două ori în pragul morții.

„Am trecut de două ori pe lângă o nasoleală și de două ori am spus Tatăl Nostru, simțeam că gata de acolo nu mai plec', a spus Răzvan Fodor, mai demult, la Antena Stars.

Răzvan Fodor – Carieră

Cine este Răzvan Fodor. În ciuda carierei sale artistice și a celei în televiziune, Răzvan Fodor a terminat Academia Națională de Educație Fizică și Sport, cu specializarea gimnastică. Acesta a devenit cunoscut publicului larg în anul 2000, când era membru în formația românească de rock „Krypton'.

În anul 2002, celebra formație lansase al doilea album cu Răzvan Fodor, dar de această dată ca solist. Piesele lui au prins foarte bine la public, în special melodia „Am dansat cu norii'.

Răzvan Fodor a câștigat Asia Express, sezonul 3

Cine este Răzvan Fodor. Totodată, Răzvan Fodor a cochetat și cu actoria. El a interpretat rolul lui Alex Damian, în serialele „Păcatele Evei'. De asemenea, a avut un rol și în faimosul film „Milionari de weekend', în 2004.

De atunci, Răzvan Fodor a apărut în din ce-n ce mai multe poriecte televizate. În 2019, el a participat la „Asia Express' alături de Sorin Bontea, și au și câștigat sezonul împreună. Acesta a prezentat și emisiunea „Burlacul', „Splash! Vedete la apă', „Alpha Kids'.

Anul acesta, el va apărea și la Chefi la cuțite 2023, pentru a oferi amuleta unuia dintre cei trei chefi: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, după degustarea pe nevăzute.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton