Cine este Relu Pănescu de la Survivor All Stars. Este cel mai în vârstă concurent din competiție

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Relu Pănescu de la Survivor All Stars. 16 ianuarie 2024 este data la care noul sezon Survivor a debutat la PRO TV. În total, 20 de foști concurenți au revenit în competiție și iau parte, din nou, la aventura vieții lor, în cursa pentru marele premiu. Războinicii și Faimoșii se vor lupta în Republica Dominicană, fiecare dorindu-și să ajungă până în marea finală Survivor All Stars. Iată cine este Relu Pănescu de la Survivor All Stars!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Relu Pănescu de la Survivor All Stars. Războinicii și Faimoșii luptă pentru un premiu uriaș pus la bătaie de organizatorii de la Srvivor All Stars, la fel ca în fiecare sezon. Printre concurenții din sezonul acesta se numără și Relu Pănescu, cel care a făcut parte din competiție prima dată în anul 2022.

Relu-Panescu-SurvivorRelu-Panescu-Survivor

Citește și: Cine este Ana Dobrovie de la Survivor România 2022.Are un fiu

Citește și: Cine este Liviu Mihalca de la Survivor România 2022.Cum arată iubita lui

Citește și: Momente cumplite pentru Valerie Lungu, fostă concurentă Bravo, ai Stil!Mama ei a fost ținta unui asasinat la comandă

Citește și: Ce probleme de sănătate mai are Andreea Mantea în afară de boala autoimună:„Nu vreau să mă gândesc că…'

Relu Pănescu – Viață personală

Cine este Relu Pănescu de la Survivor All Stars. Relu Pănescu are 52 de ani, ochii căprui și, în general, poartă ochelari de vedere. Din datele afișate de Relu Pănesu pe Internet rezultă că Războinicul de la Survivor All Stars este din Arad.

Relu Pănescu pare a fi un familist convins, având în vedere că postează deseori imagini cu soția lui pe rețelele de socializare. Femeia se numește Cerasela Pănescu și sunt căsătoriți din septembrie 2016. Fotografiile arată că cei doi au împreună o fetiță.

Relu Pănescu e căsătorit și are o fetiță

Cine este Relu Pănescu de la Survivor All Stars. Tot de pe Facebook am aflat că Relu Pănesu este o fire activă și că îi place să călătorească. Războinicul de la Survivor All Stars a postat mai multe imagini dintr-o vacanță din Albania, în care pare că a fost plecat cu familia. Totodată, el apare în mediul online și în diferite poze alături de animale sălbatice.

Totodată, Relu Pănescu de la Survivor All Stars se declară și un mare patriot. Acum trei ani, pe 1 Decembrie, concurentul a postat un filmuleț în care ține steagul României în mână și le urează tuturor „la mulț ani'.

„#Bună dimineața dragilor. #Astăzi este 1 Decembrie 2021, Ziua Națională a României. Cu această ocazie, vreau să transmit La Mulți Ani tuturor românilor de pretutindeni. #La Mulți Ani ROMÂNIA, La Mulți Ani tuturor românilor, oriunde v-ați afla!', a scris atunci Relu Pănescu de la Survivor România 2022 pe Instagram.

Relu Pănescu – Carieră

Cine este Relu Pănescu de la Survivor All Stars. Conform comunicatului de presă transmis de PRO TV, Relu Pănescu de la Survivor All Stars este de profesie antreprenor. Înainte de asta, însă, el a fost politician. În trecut, concurentul a fost deputat PSD și a continuat să susțină partidul chiar și după ce nu a mai avut această funcție, scrie stiridirecte.ro.

Relu Pănescu este cel mai în vârstă participant de la Survivor All Stars. El a acceptat din nou provocarea celor de la Pro TV, după ce și-a făcut debutul în emisiune acum doi ani, în 2022.

Cum s-a pregătit Relu Pănescu, cel mai în vârstă concurent, pentru Survivor All Stars

Cine este Relu Pănescu de la Survivor All Stars. Recent, Relu Pănescu dezvăluia cum s-a pregătit pentru Survivor All Stars. Acesta povestea că a început să meargă la sala de forță și spune că are același număr de kilograme ca atunci când a plecat pentru prima dată la Survivor România. Războinicul s-a pregătit intens pentru a face față tuturor provocărilor din jungla Domicană, la Survivor All Stars.

„Pot spune că am exact același număr de kilograme, respectiv 83 Kg, ca în urmă cu doi ani de zile când am plecat pentru sezonul 3, de la Survivor România 2022. Nu fac nimic anume pentru a slăbi sau a mă îngrășa, totul decurge normal de la sine, eu nu forțez niciodată lucrurile, la mine există un autocontrol foarte bine setat, pentru că încerc să găsesc un echilibru între mine și tot ceea ce mă înconjoară. Am început într-adevăr să merg la sala de fitness și la piscină de vreo câteva săptămâni, pentru a intra într-o stare de tonifiere a organismului și pentru a-mi dezmorți ligamentele, articulațiile, tendoanele, musculatură.', a declarat Relu Pănescu pentru Ciao.ro.

Relu Pănescu mărturisește că a fost extraordinar de entuziasmat, atunci când i s-a propus să participe la Survivor All Stars și a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri. Concurentul este nerăbdător să aibă din nou parte de adrenalină și situații neașteptate.

Primul gând în momentul în care am primit propunerea de a participa la Survivor All Stars a fost, de fapt, un amalgam de emoții, care s-a manifestat printr-o explozie de bucurie, trăind la intensitate maximă momentul în sine, unul de-a dreptul euforic. Totodată este onorant pentru mine ca la vârsta de peste 52 de ani, să fiu convocat, să fac parte din echipa Războinicilor, în cel mai fascinant, cel mai captivant, cel mai plin de suspans, plin de adrenalină, reality game show de televiziune din lume, unde surprizele se țin lanț, unde imprevizibilul se află la fiecare pas, unde trăiești cu adevărat la intensitate maximă fiecare clipă petrecută acolo, unde nici o zi nu seamănă cu cealaltă, unde nu știi la ce anume să te aștepți, unde nu știi ce urmează să se întâmple.' a mai adăugat Relu Pănescu pentru sursa citată.

Cine este Relu Pănescu de la Survivor All Stars. Așadar, Relu Pănescu a acceptat din prima să se întoarcă în show, la Survivor All Stars, pentru că nu a vrut să rateze această șansă din viața lui, pe care o consideră „de neegalat'.

„De acceptat, am acceptat instantaneu, fără să stau deloc pe gânduri, fără nici un fel de ezitare, fără să analizez absolut nimic. Mi-amintesc faptul că nici măcar nu au reușit să încheie propoziția de propunere de participare, iar reacția mea a fost fulminantă, cu un da răspicat, foarte hotărât, pentru că o astfel de șansă apare o dată în viață, este unică, de neegalat, de necomparat, cu nimic altceva, este, în sine, o nouă provocare, o nouă oportunitate de a demonstra că sunt foarte motivat, foarte determinat, foarte hotărât să arăt că pentru mine nu există limite, în afara celor autoimpuse, că nu renunț niciodată la planurile mele, la visurile mele, datorită faptului că din punct de vedere mental sunt foarte puternic, iar gândurile mele pozitive mă ajută de fiecare dată să-mi ating obiectivele, pentru că nu-mi este frică de nimeni și de nimic.' a mai menționat Relu Pănescu.

Relu Pănescu i-a întâlnit personal pe idolii săi Gică Hagi și Gică Popescu

Cine este Relu Pănescu de la Survivor All Stars. Relu Pănescu este mare fan Gică Hagi și Gică Popescu. Acum ceva timp, concurentul de la Survivor All Stars le povestea internauților că a întâlnit personal cele două legende ale fotbalului.

„M-au lăsat cu gura căscată, încercând să-mi controlez până și respirația pentru a savura din plin fiecare moment, petrecut împreună cu ei', povestea Relu Pănescu pe rețelele de socializare.

Cine sunt concurenții de la Survivor All Stars

În total, 20 de concurenți participă la Survivor All Stars 2024. Aceștia se vor lupta pentru mult râvnitul premiu, în valoare de 100.000 de euro. Pentru fiecare săptămână din Republica Dominicană, atât faimoșii, cât și războinicii, vor primi între 3.000 și 5.000 de euro.

Faimoșii de la Survivor All Stars

Zanni – câștigător ediția din 2021

Elena Ionescu – câștigătoare în ediția din 2020 (eliminată)

Cătălin Moroșanu – participant în ediția 2021

Tj Miles – participant în ediția din 2022

Jorge – participant în ediția din 2023

Roxana Nemeș – participant în edița din 2021

Ana Porgras – participant în ediția din 2020

Andreea Tonciu – participant în ediția din 2022 (eliminată)

Ștefania Stănilă – participant sezonul 4

Jador – participant sezonul 2

Cătălin Zmărăndescu

Elena Marin 

Războinicii de la Survivor All Stars

Alex Delea – câștigător ediția din 2022

Relu Pănescu – participant în ediția din 2022

Iancu Sterp – participant în ediția din 2020

Andrei Ciobanu – participant în ediția 2020

Robert Moscalu – participant în ediția din 2023

Lila (Lola) Crudu – participant în ediția din 2020

Alexandra Duli – participant în ediția din 2022

Maria Lungu – participant în ediția 2023

Ștefania Ștefan – concurentă în ediția 2022

Maria Chițu – concurentă în ediția 2021

Sorin Pușcașu

Alexandra Ciomag

Sursă foto: Instagram, Facebook, Comunicat de presă, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton