Cine este Remus Posea, fostul soț al Iulianei Marciuc, și cu ce se ocupă. Afaceristul a făcut închisoare cu suspendare

 Dumba Gabriela
.

Iuliana Marciuc este asociată dintotdeauna cu Adrian Enache, însă puțină lume știe că vedeta TV a fost căsătorită cu un om de afaceri. Remus Posea este bărbatul cu care Iuliana Marciuc s-a căsătorit în 1992, în Statele Unite și de care a divorțat în 2002 pentru a se bucura, spun știrile vremii, de dragostea lui Adrian Enache. Despre afaceristul Remus Posea se știe că făcut închisoare cu suspendare pentru delapidare și evaziune fiscală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea o știe pe Iuliana Marciuc, însă puțini sunt cei care își amintesc că prezentatoarea TV a fost căsătorită timp de zece ani cu un om de afaceri, Remus Posea. Potrivit știrilor anilor ’90, Iuliana Marciuc ar fi avut o relație în paralel și cu Adrian Enache, după doar trei ani de căsnicie cu Remus Posea.

45444544

Cine este Remus Posea, fostul soț al Iulianei Marciuc și cu ce se ocupă

Iuliana Marciuc a divorțat de Remus Posea în anul 2002, când a și recunoscut că nu mai putea să se concentreze pe a își rezolva problemele în relația cu soțul său, fiind îndrăgostită până peste cap de Adrian Enache. Prezentatoarea TV spunea atunci că o căsnicie nu poate să fie salvată dacă doar unul dintre parteneri își pune sentimentele și își dă interesul, motiv ce a și dus la separarea celor doi.

Iuliana Marciuc a rămas prinsă în relația cu Adrian Enache, cu care este și în prezent, iar Remus Posea și-a revenit abia după 14 ani de la divorț și și-a refăcut viața cu o altă femeie. Așadar, omul de afaceri s-a logodit cu Silvia Ciurescu, fostă balerină și prezentatoare TV.

La acel moment, Remus Posea recunoștea că îi admira frumusețea încă din perioada în care apărea în fața micilor ecrane în perioada comunistă, mărturisind că era una dintre cele mai frumoase femei pe care le văzuse.

Mă bucuram de apariţia ei fascinantă, ce-mi dezvăluia o frumuseţe rece, dar şi un altceva bine ascuns, ce nu trebuia să treacă mai departe de sticlă. Nici nu îndrăzneam să gândesc că, într-o zi, am să o cunosc personal şi o să am onoarea de a deveni prieteni.

Acum, cuvintele îmi par sărace şi parcă neinventate, pentru a-mi exprima sentimentele faţă de cea care a fost, este şi va rămâne, într-un prezent fără de sfârşit, mai mult dacât o prietenă specială. Îţi mulţumesc SILVIA, şi să ai, pe mai departe, clipe dorite şi meritate!', spunea Remus Posea în anul 2006, atunci când abia se logodise cu Silvia Ciurescu.

Silvia Ciurescu avea arunci 67 de ani, iar logodnicul ei 61! Fostă balerină şi crainică TVR, Silvia era atunci producătoarea emisiunii „Garantat 100%', prezentată de Cătălin Ștefănescu. Cei doi se ştiau de peste 30 de ani, dar abia foarte târziu amiciţia lor s-a transformat în dragoste.

Remus Posea locuiește în prezent la Snagov și este vecin cu Iuliana Marciuc, având o relație de amiciție în prezent.

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Elena Ionescu a pierdut în fața Roxanei Nemeș la duel și a părăsit competiția

Citește și: Irina Margareta Nistor, după ce fiicele lui Mihai Morar, a Amaliei Enache și a lui Codin Maticiuc au jucat împreună într-un film: „Acolo au ieșit mai puține scandaluri. Toți copiii ăștia…’

Remus Posea, fostul soț al Iulianei Marciuc, a fost la un pas de închisoare

Remus Posea, fostul soț al Iulianei Marciuc, a fost trimis în judecată în decembrie 2015 de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău într-un dosar de ­eva­ziune fiscală și delapidare în formă continuată deschis de unitatea de parchet ­mențio­nată în 2014, iar după un proces derulat pe parcursul a mai puțin de doi ani a venit și sentința care a rămas definitivă în septembrie 2017, potrivit opiniabuzau.ro.

Presa scria în 2020, că peste 26 miliarde lei vechi s-au evaporat din conturile „Asociației Obștii Moșnenilor ziși de pe Buzău' în decurs de opt ani. Responsabil a fost găsit Remus Posea, fostul președinte al asociației, care a fost condamnat în 2017 la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare pentru delapidare în formă continuată în dauna Obștii, în perioada 2005-2013, dar și pentru evaziune fiscală, de asemenea în formă conti­nuată, în aceeași perioadă.

În anul 2020, Remus Posea a scăpat de închisoare, după ce Tribunalul Buzău a respins sesizarea Serviciului de Probațiune Buzău privind revocarea suspendării sub supraveghere a executării pedepsei de 2 ani și 8 luni închisoare la care a fost condamnat Posea în 2017 de aceeași instanță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton