Cine este Robert de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 23 de ani și își dorește o parteneră sensibilă și loială

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Robert de la Casa Iubirii, sezonul 3. Casa iubirii se numără pe lista show-urilor matrimoniale preferate de către telespectatori, astfel că nici bine nu s-a terminat sezonul 2 și a și început cel de al treilea. Ei bine, pe lângă cei patru concurenți rămași din sezonul 2, au venit alți 10 noi, printre care se numără și Robert! Iată ce se știe despre el și viața lui personală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La fel ca și restul concurenților, Robert este în căutarea dragostei adevărate! Deși are doar 23 de ani, se pare că s-a săturat de eșecurile pe plan amoros și își dorește o poveste de iubire ca la carte. Știe clar cum vrea să fie viitoarea iubită, iar aici nu ne referim la aspectul fizic, ci la caracter și gândire!

videopreview-1videopreview-1

Citește și: Cine este Virginia de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 24 de ani și caută un bărbat care să-i ofere experiențe unice

Citește și: Cine este Robi de la Casa iubirii. Are 27 de ani și este agent imobiliar

Citește și: Cine sunt noii concurenți de la „Casa Iubirii', sezonul 3. 7 fete și 7 băieți își caută dragostea în acest reality-show

Citește și: Dani Oțil și Ștefan Bănică, schimb de replici acide în direct, la TV: „În 18 ani, unii au devenit de mai multe ori părinți, alții sunt la a treia nevastă… La vârsta ta mai asculți de-o…?”

Cine este Robert de la Casa Iubirii, sezonul 3

Robert are 23 de ani și este născut în Bistrița-Năsăud. Pe plan profesional a ales să aibă o carieră sigură, astfel că este un subofițer dedicat, iar educația primită în familie și natura profesiei sale l-au învățat disciplina și loialitatea. Sunt două cuvinte cheie pentru Robert, astfel că de la viitoarea lui iubită, are pretenția să-i fie loială.

Nu își dorește o femeie vulgară, ci din contră, una cuminte, sensibilă, loială și care să-l iubească sincer. Mai mult decât atât, este un bărbat serios, tocmai prin prisma meseriei sale, astfel că vrea un echilibru în viața lui personală și speră ca viitoarea parteneră să fie plină de viață și să-l scoată din monotonie.

Robert a reușit să atragă atenția fetelor

În Casa Iubirii sunt 10 băieți, însă se pare că Robert este favoritul multor fete din cadrul emisiunii. Nu o dată, ci de mai multe ori a fost chemat în camera roșie. Atât Aleyna, cât și Larisa l-au invitat la întâlnire, spre surprinderea celorlalți băieți din casă, mai ales că Patrick și Robi au mărturisit că o plac pe Aleyna. E clar că fetele au fost atrase de comportamentul său și respectul de care a dat dovadă, astfel că acum are de unde alege. Rămâne însă de văzut ce femeie o să-i fure inima în cele din urmă!

Reamintim însă că deși cel de al treilea sezon a început de doar câteva zile, concurenții au început deja să se cunoască foarte bine, ba chiar să lege prietenii. Mai mult, în casa băieților părerile despre fete sunt cele mai discutate subiecte, astfel că unii dintre ei nu s-au sfiit să recunoască cine le-a atras atenția.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton