Cine este Robert Lele, iubitul Andrei Volos. Manelistul are o fetiță cu fosta soție

 Dumitrache Laura
.

Cine este Robert Lele, iubitul Andrei Volos. Lele este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului și formează un cuplu cu Andra Volos, fosta concurentă la Puterea Dragostei. Cei doi vor deveni peste câteva luni părinți și sunt foarte fericiți. Iată cine este Robert Lele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine este Robert Lele, iubitul Andrei Volos. Robert Lele, pe numele său real Robert Drumus, a devenit unul dintre cei mai îndrăgiti artiști de petrecere din România. A avut o copilărie grea, dar Dan Bursuc a fost cel care i-a schimbat viața.

robert lele artistrobert lele artist

Cine este Robert Lele, iubitul Andrei Volos. Robert Lele, în vârstă de 26 de ani, are o carieră de succes, și în curând va deveni tată pentru a doua oară. Artistul a fost căsătorit, dar în urmă cu câteva luni a anunțat că a divorțat. În prezent,formează un cuplu cu Andra Volos.

Citește și: Andra Volos, primele declarații despre sarcină: „Când iubirea nu mai încape în două inimi, se naște…'. Imagini cu burtica de gravidă

Citește și:Andra Volos este însărcinată: „Trăiască ce vine pe lume!”. Iubitul ei, Robert Lele, a dat vestea chiar de ziua ei

Citește și:Theo Rose a apărut în direct, la Măruță, la câteva ore după ce a născut: „Copilul seamănă cu tatăl” / De ce a decis medicul să nască prin cezariană și nu natural

Citește și:Detalii neștiute despre idila dintre Ioana Vișan și Silvio Berlusconi. Câți bani primea tânăra ca escortă: „Pentru mine a fost o onoare”

Cine este Robert Lele, iubitul Andrei Volos

Robert Lele are 26 de ani și este unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi din țară. Artistul s-a născut în București, iar la vârsta de 6 ani și-a dat seama că are un talent înnăscut. Robert Lele, pe numele său real Robert Drumus, avea 12 ani când a apelat la impresarul Dan Bursuc, care a fost impresionat de talentul său. Acesta l-a ascultat pe Lele și i-a plăcut cum cântă și l-a luat cu el în trupa „Grand Production Bursuc”. În anul 2010, Lele a fost personaj principal în filmul „Muzica in sange”, unde joacă rolul unui copil talentat. Anii au trecut, iar Robert Lele s-a transformat într-un bărbat adevărat și un artist de excepție.

„Aveam 9 ani, iar părinții mei au decis să mă ducă la Dan Bursuc, pe care-l salut pe această cale și îi voi mulțumi toată viața mea pentru ce a făcut pentru mine. I-am cântat, i-a plăcut foarte mult de mine și de atunci a început totul. Am jucat și acum, de curând…am fost invitat la serialul Clanul. M-am bucurat foarte mult și pentru mine a fost o experiență unică', a povestit Robert Lele în emisiunea lui Măruță.

Robert Lele are o fetiță în vârstă de șase ani

Robert Lele a devenit cunoscut, iar talentul său a fost lăudat de numeroși artiști de muzică de petrecere. Cântărețul a devenit tată pentru prima oară, după ce fosta lui soție a adus pe lume o fetiță, Antonia. În urmă cu câteva luni, Lele a dezvăluit că a divorțat de fosta soție, iar în prezent formează un cuplu cu Andra Volos. Mai mult, cei doi îndrăgostiti vor deveni părinți peste câteva luni,

Sunt foarte fericit că voi deveni tătic. Nu mă așteptam, a fost ceva wow pentru mine, țin și acum minte. Eram la o cântare și dintr-o dată primesc poză pe Facebook cu testul. Am crezut că e glumă, că glumește Andra cu mine. Am sunat-o și mi-a confirmat.Ea plângea de fericire, a fost ceva frumos. Mi-a făcut o bucurie foarte mare. Luna aceasta urmează să avem o petrecere să aflăm ce avem., a declarat Lele.

Robert Lele: „Andra Voloș a apărut în viața mea fix când avea nevoie de ea”

Robert Lele este foarte fericită alături de iubita lui, Andra Volos. Aceasta a devenit faimoasă după ce a participat la Puterea Dragostei si a avut o relație cu Bogdan Mocanu. Lele și Andra Volos formează un cuplu de câteva luni, iar artistul este foarte fericit alături de iubita sa.

Andra a apărut în viața mea, fix când aveam nevoie de ea. Ca fiecare om, avem și suișuri și coborâșuri, dar e normal în viața asta când vine o persoană, te scoate din toată nebunia asta, toate gândurile rele, proaste.Când vine o persoană și te scoate din tot și îți dă putere e cel mai important lucru. Iubirea e cel mai frumos lucru din lume. Am o femeie lângă mine pe care o iubesc. Sunt mulțumit și împlinit pe planul familiei, mulțumesc lui Dumnezeu.”, a spus Robert Lele în emisiunea Fiță cu Adiță.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton