Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner. Au împreună o fiică, în vârstă de 15 ani

 Dumitrache Laura
.

Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner. Rona Hartner trece prin momente dificile în aceste momente. Actrița a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4, iar starea sa de sănătate s-a agravat. Din păcate, Rona Hartner a pierdut astăzi lupta cu boala. A avut o carieră de succes, iar pe plan personal a avut două căsătorii eșuate. Chiar și așa, Rona Hartner avea să devină mamă, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu primul ei soț. Iată cine este Rocco Sedano, primul soț al actriței!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner. Rinda, sora Ronei Hartner, a anunțat recent că actrița își trăiește ultimele clipe. Rona Hartner a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni cu cancer la plămâni și creier. Deși în urmă cu o lună declara că se simte bine, în urmă cu o zi, sora vedetei a mărturisit că starea de sănătate a acesteia s-a agravat. Din păcate, joi, 23 noiembrie, Rona Hartner s-a stins din viață!

rocco sedanorocco sedano

Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner. Rona Hartner a avut două divorțuri la activ, primul avându-l în anul 2008, cu Rocco Sedano, primul soț, cu care are o fată de 13 ani, pe Rita Sumalya. A doua oară s-a căsătorit în 2019, cu Herve Camilleri, de care a divorțat în urmă cu doi ani.

Citește și: Drama neștiută a actriței Rona Hartner. A încercat să se sinucidă de trei ori, când avea doar 18 ani

Citește și:Rona Hartner vrea să se mărite din nou, după ce a divorțat de două ori, de un argentinian și de un francez: „Poate mă mărit cu un român”

Citește și:Cine este Sânziana Negru de la America Express 2023. În trecut a avut o relație cu Smiley

Citește și:Pamela Anderson l-a refuzat pe Codin Maticiuc: „Nu suntem din aceeași galaxie…” / Actrița a primit oferta de a juca în filmul „Miami Bici 2”

Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner

Rona Hartner a fost una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Din păcate, vedeta a decedat astăzi, după ce în urmă cu două luni a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și la creier. În urmă cu o zi, sora ei, a făcut un anunț devastator pe rețelele de socializare, declarând că Rona Hartner se simte foarte rău și i-a îndemnat pe fanii acesteia să se roage pentru sănătatea ei.

Dincolo de cariera sa de succes, Rona Harter a avut o viață amoroasă tumultoasă. Artista a fost căsătorită de două ori. Primul soț al Ronei Hartner este Rocco Sedano, iar împreună au o fiică, pe Rita Sumalya, în vârstă de 15 ani. Artista l-a cunoscut pe Rocco în Franța, iar în anul 2009 cei doi au divorțat, dar au rămas uniti pe veci de fiica lor. Rocco Sedano și Rona Hartner s-au cunoscut în 2007, si au devenit părinti în prima lună a anului următor, dar în 2009 au decis să divorțeze. Potrivit artistei, Rocco Sedano, dansator de profesie, ar fi fost extrem de gelos și a refuzat să se căsătorească religios cu ea, motiv pentru care a decis să se despartă. Rocco Sedano este dansator argentinian și are o relație extrem de specială cu fiica lui și a Ronei Hartner.

Ce relație a avut Rona Hartner cu tatăl fiicei sale

Deși relația lor nu a durat mult, Rona Hartner și Rocco Sedano au împreună o fiică minunată. Rita Sumalya este rodul iubirii lor, iar artista este extrem de mândră de fiica ei. Chiar dacă mariajul lor nu a rezistat, Rona Hartner a declarat în urmă cu ceva timp că se înțelege bine cu tatăl fiicei sale. „Relația pe care o am cu tatăl fiicei întotdeauna a fost bună, pentru că am păstrat un respect reciproc, pentru că va fi și este întotdeauna tatăl ei. Se înțeleg foarte bine, învață foarte multe de la el. Lucrează cu ea și la pian că el este jazzman.”, declara Rona Hartner.

Totuși, la un moment dat, Rona Hartner povestea, în cadrul unei emisiuni televizate, că de vină pentru despărțirea de soț ar fi fosta ei soacră, care își îndemna fiul să bea și să petreacă. De aceea, potrivit artistei, fostul ei sot ajunsese alcoolic, conform protv.ro. Rona a făcut tot posibilul să comunice cu el, însă nu era ascultată, astfel că s-a ajuns la divorț.

Rita Sumalya, fiica Ronei, locuiește în Franța, și a fost alături de mama sa până în ultima clipă. Sora Ronei Hartner a anunțat miercuri, 22 noiembrie pe Facebook-ul oficial al artistei că aceasta se simte foarte rău și i-a îndrumat pe fanii acesteia să se roage pe sănătatea ei.

Buna seara la toata lumea! Sunt Rinda sora Ronei. Va scriu sa va cer ganduri bune si rugaciuni pentru sora mea care isi traieste ultimile clipe .Ne scuzati daca nu raspundem la mesaje, in aceste clipe dificile, vrem sa fim cu ea si cu fetita eiDumnezeu sa-i aline suferinta si sa o primeasca la el”, a fost mesajul postat de Rinda Hartner. Din păcate, Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton