Cine este Romică Țociu de la America Express 2023. Drama prin care a trecut alături de soția sa

 Dumitrache Laura
.

Cine este Romică Țociu de la America Express 2023. Romică Țociu este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Formează un cuplu umoristic alături de Cornel Palade, iar acum a decis să participe alături de fiul său la America Express 2023. Află mai multe detalii despre Romică Țociu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Romică Țociu de la America Express 2023. Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, formează una dintre cele nouă echipe de la America Express, sezonul 6. Actorul a acceptat cu entuziasm provocarea celor de la Antena 1 și s-a aventurat împreună cu urmașul lui spre Drumul Soarelui, sperând, la fel ca restul concurenților, ca să ajungă până în finală și să pună mâna pe marele premiu.

romica tociu carieraromica tociu cariera

Romică Țociu – Viață personală

Cine este Romică Țociu de la America Express 2023. Romică Țociu este un actor român, născut la data de 5 ianuarie 1962, în Craiova. Comediantul este zodia Capricorn, are părul brunet, ochii căprui, 1,65 înălțime și 77 de kilograme. Numele său real este Constantin Romeo Toma Țociu și este unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie de la noi din țară. Acum ceva timp, artistul ne povestea în revista VIVA! cum și-a ales numele de scenă.

„Nu prea am avut porecle, îmi amintesc că prin clasa a 8-a au început colegii să îmi spună Musca Țețe pentru că eram la fel ca acum, nu puteam să stau locului și eram peste tot, zum-zum. Romică am fost botezat pe vremea când lucram la brigada artistică, prin 80 și ceva. Atunci, toată lumea îmi spunea Toni, de la Toma. Prietenii mei nu mi-au spus niciodată Romeo, Romică sau Costică.

În momentul în care s-au împărțit rolurile și am fost întrebat cum mă cheamă, regizorului nu i-a plăcut Toni, i se părea că Romică de la Romeo era mai potrivit. Până atunci, eu am căutat un nume care să meargă cu Țociu, dar nu am găsit. De atunci, așa am rămas, Romică Țociu', ne spunea Romică Țociu.

Romică Țociu a avut parte de o educație spartană, în copilărie

Cine este Romică Țociu de la America Express 2023. Tot Romică Țociu ne povestea mai demult și cum a arătat copilăria lui. La fel ca în prezent, actorul era foarte energic și mereu pus pe șotii.

„Romică Țociu din copilărie era la fel ca cel de acum, vesel, neastâmpărat și pus pe șotii. Mereu găseam scuze pentru lucrurile pe care nu le făceam bine, mereu ascundeam carnetul de note, ba mai spărgeam câte un geam… Copilării care se încheiau invariabil cu o chelfăneală zdravănă. Ba chiar îmi amintesc că în clasa a 10-a am fost prins fumând în baia școlii… Pedeapsa de cele mai multe ori era să fiu tuns la 0. De fiecare dată când luam vreo notă proastă sau făceam vreo prostie eram tuns la 0.

Când eram mai mic, făceam parte dintr-o gașcă de copii foarte cuminți, iar trăind într-o comunitate foarte restrânsă, se afla totul și evitam să facem prostii. Când am intrat la școală, mama afla foarte repede dacă nu eram cuminte, pentru că era verișoară primară cu directorul, iar asta a fost o tragedie pentru mine. În 30 de secunde, mama era la curent cu tot ce făceam, iar asta a continuat și la liceu, când mama cunoştea şi aici pe toată lumea. Pe mama, doamna Nadia, o știau toți copiii din cartier, pentru că, de la primul strănut, aceasta avea pregătită injecția cu penicilină, astea erau timpurile', ne mai povestea concurentul de la America Express.

Cine este Romică Țociu de la America Express 2023. Acesta își amintește și acum de educația spartană primită din partea părinților săi. Conform spuselor concurentului de la America Express, părinții lui Romică Țociu i-au impus niște reguli clare, pe care trebuia să le respecte.

„A fost spartană și nu am să uit niciodată asta! Educaţie pe care eu am refuzat să le-o imprim copiilor mei, pentru că m-ar fi urât toată viața. Dacă, Doamne ferește!, întârziai la masa de duminică, de la ora 12.30, era o nenorocire. A fost un calvar pentru mine, mai ales când am început să ies cu fetele duminica, abia ce puteam să ies din casă, că deja trebuia să fiu înapoi la masă.

Respectul pentru părinți a fost un lucru care mi-a rămas imprimat. Când se mânca, se mânca, iar când trebuia să îi ajutăm cu treburile casei, nimeni nu se opunea. Eu așa am și învățat să gătesc, pentru că o ajutam pe mama în bucătărie. Am și avut mult timp grijă de sora mea, Anca, mai mică decât mine cu aproape 6 ani, o duceam la grădiniţă, îi făceam codiţe… Aşa era viaţa pe atunci, cu cheia de gât!', ne mai declara Romică Țociu de la America Express.

Romică Țociu este căsătorit și are doi copii

Cine este Romică Țociu de la America Express 2023. Romică Țociu este căsătorit de peste 28 de ani cu soția lui, Nicoleta, și are doi copii, Cătălin, în vârstă de 25 de ani, și o fiică, Daria, 19 ani. Concurentul de la America Expres are o relație bună cu cei doi urmași ai săi și e foarte mândru de ei.

Cătălin este un copil extraordinar, cu un suflet foarte mare. Seamănă cu mine din acest punct de vedere. Este mai familist un pic, nu că eu nu aș fi, dar îi iubește foarte tare pe Ligia și pe copii. Seamănă cu Nicoleta din foarte multe puncte de vedere. De la mine a luat darul acesta de a face cadouri, de a-i bucura pe cei dragi. Acum are un business al lui și face treabă foarte bună.

Daria, fata mea, a adunat tot de la multe generații. Este integră, măsoară tot, calculează tot, îi este frică de penibil, nu iese cu oricine, este elevă de 9.8, abia o scoți din casă. Acum și-a luat carnetul, i-am cumpărat o mașină și a început să mai iasă. Daria nu este precum Cătălin, nu poți să o iei în brațe ușor sau să o pupi ușor. Trebuie să faci lucruri mărețe pentru a ajunge la ea', ne spunea Romică Țociu de la America Express.

Romică Țociu și-a înșelat soția

Întrebat acum ceva timp în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, dacă o merită pe soția lui, Romică Țociu a răspuns sincer că uneori are impresia că nu, pentru că a înșelat-o de multe ori și ea l-a iertat de fiecare dată.

Actorul a mărturisit că datorită ei, căsnicia lor a durat atât de mult și rezistat încercărilor vieții. Actorul povestește că mereu Nicoleta a fost cea care a ținut familia legată și a fost echilibrul de care era atât de mare nevoie.

‘Câteodată am impresia că nu (o merit – n. red.), pentru că Nicoleta este cea care nu numai că a pus ordine… de câte ori stricam zidul, venea și îl construia la loc.

Cred că a fost și va fi toată viața jumătatea mea mai bună. Ea a știut să concerteze între copii, cariera mea, familie, micile mele scăpări, de care nu m-am dezis, pentru că numai bărbații proști insistă în chestii de genul ăsta, eu nu. Și mi le asum. Sunt un bărbat care mi-am asumat și viața și cariera și familie și toate lucrurile pe care le-am făcut.

Am o familie frumoasă, am niște copii de care sunt mândru, sunt tot ce am făcut eu mai bun în afară de meserie și balanța care a pus tot timpul acolo, când s-a dus în jos, a fost Nicoleta.

Ea a ținut echilibrul familiei și vreau să îi mulțumesc pentru lucrul ăsta. Poate că n-aș fi reușit să fac atâtea lucruri dacă n-ar fi înțeles pentru că a reușit să înțeleagă cu adevărat ce vreau, ce pot, cât îmi iubesc familia și cât de nebun sunt câteodată, a declarat Romică Țociu.

Citește și: Primele imagini cu Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, la America Express 2024. În ce ipostază au fost surprinși

Citește și:Romică Țociu și fiul său, Cătălin, despre America Express 2024: 'Plecăm cu emoții, dar și cu frică'

Citește și:Oana Roman s-a făcut profesoară! Ce materie va preda la școala privată, unde învață fiica ei, Isabela: 'Le voi explica ce înseamnă…'

Citește și:Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii are o nouă iubită, după despărțirea de Claudia Florescu. De ce nu se afișează împreună: „Este persoană publică'

Romică Țociu – Carieră

Cine este Romică Țociu de la America Express 2023. Romică Țociu este un actor român și formează un cuplu umoristic cu Cornel Palade. Meseria sa de bază este de sculer matrițer, după ce a urmat școala, la Sibiu. Actorul este cunoscut pentru colaborarea cu actorul Cornel Palade.

La vârsta de 5 ani și-a dorit să câștige bani și a început să cânte la acordeonul familiei în fața porții. În clasa a 12-a, a primit rolul bufonului în „A douăsprezecea noapte', iar de atunci a început să joace alături de amatori. Cornel Palade a fost cel care l-a ajutat să ajungă la Teatrul muzical din Galați, iar regizorul Bițu Fălticeanu a fost cel care l-a pus într-un spectacol alături de Draga Olteanu Matei. De asemenea, Romică Țociu a avut oportunitatea de a juca alături de marii actori Jean Constantinescu și Dem Rădulescu.

Primii bani i-a câștigat însă pe vremea când lucra la mare și vindea gogoși și sucuri pe plajă.

„Primii bani i-am câștigat lucrând la mare. Vara plecam pe litoral şi vindeam gogoşi sau sucuri pe plajă. Am făcut parte şi din brigăzile artistice ale momentului. În clasa a 12-a, la proiectul de final, pe care trebuia să îl scrii tehnic, eu am reuşit să îl scriu cu mâna liberă. Le scriam colegilor din armată felicitări şi tot felul de texte… Am făcut de toate, crede-mă!', a declarat actorul, mai demult, conform spynews.ro.

De-a lungul timpului, Romică Țociu a apărut și în diverse emisiuni TV. Artistul a făcut parte din emisiunea lui Nea Mărin, însă doar pentru câteva episoade, a participat și la Te cunosc de undeva și a bucurat și publicul de la iUmor. În prezent, actorul participă alături de fiul său, Cătălin, la America Express 2023.

Romică Țociu, concurent la America Express, sezonul 6

Romică Țociu și Cătălin și-au impus o regulă înainte de plecarea la America Express. Actorul i-a spus fiului său că nu va mânca toate preparatele bizare din cadrul competiției, dar se pare că a încălcat această regulă, imediat cum a început emisiunea. Pentru a ajunge cât mai repede la următoarea probă, Romică Țociu a încălcat regula și a mâncat.

Chiar și așa, Romică Țociu este foarte mândru de fiul său, Cătălin, care l-a surprins în timpul emisiunii.

Cătălin m-a surprins. Vorbesc pentru prima oară, noi n-am vorbit până acum despre America Express. Am trăit niște senzații pe care un om poate să le trăiască într-o viață sau în zece vieți. Emisiunea asta m-a făcut să-l redescopăr pe băiatul meu, de 27 de ani. Nu am crezut că este atât de luptător. Mi-a cărat bagajele, am plâns, ne-am bătut, am mâncat, a trebuit să mănânc eu mai puțin ca să-i dau lui. Câteodată mi-a dat el mie, am trecut prin niște întâmplări… Dacă o să vedeți unde am dormit, cu ce am mers și cât a trebuit să ne rugăm, chiar și trei ore pentru o cazare, am numărat 60 de case.', a spus actorul pentru cancan.ro.

Romică Țociu, comparat cu Pablo Escobar la America Express

Romică Țociu își amintește că în America Express era des comparat cu celebrul traficant de droguri Pablo Escobar, mustața fiind de vină pentru asta. Actorul a fost comparat cu Pablo Escobar când se afla la Muzeul celebrului traficant.

„Mă ajută fața, mai mult mustața. Am așa un aer columbian și mi s-a spus că semăn cu el!’, spune Romică Țociu.

Romică Țociu a slăbit 8 kilograme la America Express 2023

Romică Țociu a avut parte de aventura vieții sale la America Express. Actorul a dezvăluit că a slăbit multe kilograme, 8 în total, în timp ce fiul său a slăbit 9 kilograme.

Am slăbit 8 kg și Cătălin 9 kg.(….)Nu am crezut că mai am forța necesară și nervii necesari de a putea face lucruri la care nu m-am gândit niciodată că pot să le fac: să alerg, să construiesc, să dorm pe jos, să nu mănânc, să nu beau, să merg în betonieră, să merg târâș, să merg în pantă, să mănânc tot felul de lucruri.Astea până când nu dai de ele, așa cum mi s-a întâmplat mie în America Express, nu știi niciodată dacă poți să le faci sau nu.Dar în momentul când ești pus în fața faptului împlinit, există o chestie în fiecare om, cel puțin așa s-a întâmplat la mine: ori poți, ori dacă nu, lași armele jos. Au fost foarte multe situații limită prin care am trecut.„, a declarat Romică Țociu pentru playtech.

Drama lui Romică Țociu

Cine este Romică Țociu de la America Express 2023. Romică Țociu este mereu cu zâmbetul pe buze, dar putini sunt cei care știu dramele prin care a trecut actorul. Tatăl acestuia s-a stins din viață înainte ca Romică să devină celebru, iar acest lucru îl intristează si acum pe comediant. De asemenea, un alt moment dramatic a fost atunci când soția sa a fost diagnosticată cu cancer, în urma unui control de rutină.

„În momentul ăla nu a mai contat nimic. În momentul când afli că ești bolnav, toate planurile dispar, până aproape de zero. Se întoarce totul, nimic nu mai este organic, încerci să te aduni și să începi să înveți cum să reacționezi. Nicoleta e totul pentru copiii mei. O iubesc enorm. Și eu la fel! În momentul ăla m-am gândit, a fost pentru prima dată în viața mea când am rămas fără replică. Toată viața mea am avut replică, am știut mereu cu ce replică încep și cu ce închei. De data aia n-am știut cum să reacționez. Pentru că nu știam ce să spun, pentru că nu fusesem niciodată pus într-o situație limită cum a fost în cazul ei.

Am încercat să mă adun, să fiu tare pentru ea, a fost cea mai groaznică perioadă prin care am trecut în viața mea. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu că e bine și că lucrurile sunt foarte bune acum. Nu avea cum să i se întâmple ei, pentru că e un suflet minunat. Chiar e un suflet minunat”, a declarat Romică Țociu la Kanal D.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton