Cine este Roxana Rapailă de la Insula Iubirii. Ispita a participat și la emisiunea Burlacul

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Roxana Rapailă de la Insula Iubirii. Insula Iubirii este unul dintre cele mai urmărite show-uri, mai ales că numeroase cupluri aleg să facă acest pas pentru a se convinge de încrederea pe care o au unul în celălalt și totodată că sunt făcuți unul pentru celălalt. Ei bine, nu de puține ori s-a întâmplat ca bărbații, dar și femeile să cadă în capcanele ispitelor, care, ce-i drept, arată foarte bine. Și Roxana Rapailă se numără printre cele 10 ispite de la Insula Iubirii care îi vor testa pe bărbații aflați într-o relație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Roxana Rapailă de la Insula Iubirii. Ispitele sunt ales una și una în cadrul emisiunii Insula Iubirii, astfel că, așa cum este în fiecare an, fiecare se bucură de un corp perfect, o frumusețe răpitoare, dar și de arta seducție. Senzualitatea este punctul forte când vorbim despre ispite, mai ales cele de sex feminin, astfel că Roxana Rapailă se poate lăuda cu acest atu, mai ales că este familiarizată cu acest gen de show-uri, după ce a participat la emisiunea 'Burlacul'.

roxana-rapaila.v1roxana-rapaila.v1

Citește și: Cine este Simona Alexuc, ispita de la Insula Iubirii. Are 27 de ani și e model OnlyFans

Citește și: Cine este ispita Oana Monea de la Insula iubirii, sezonul 7. A făcut Facultatea de Jurnalism și are o afacere

Citește și: Cum au fost așteptați acasă Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha, de familia artistei, după naștere: „Ne-a făcut aici frumos, nașa a pregătit…'

Citește și: Ce îi reproșează Jorge fostei sale soții, Alina Laufer, la 11 ani de la divorț: „Au fost doi ani în care nu eram om. Cel mai durer

Cine este Roxana Rapailă de la Insula Iubirii

Cine este Roxana Rapailă de la Insula Iubirii. Roxana Rapailă are 25 de ani și nu este deloc străină de camerele de filmat. În anul 2021 a participat la emisiunea Burlacul, unde a luptat pentru inima protagonistului. Pe atunci avea doar 23 de ani și era pregătită să își întâlnească sufletul pereche, însă acum, la 2 ani distanță, este gata să pună inimile pe jar ale bărbaților cu iubite, care au venit să își testeze relația.

Roxana Rapailă, ispita de la Insula Iubirii 2023, este o fire senzuală și seducătoare, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Bineînțeles, experiența de viață îi va fi folositoare în Thailanda, în misiunea sa de a ispiti câți mai mulți bărbați pentru a le testa fidelitatea.

Până acum, Roxana Rapailă a interacționat cel mai mult la Insula Iubirii cu Răzvan Kovacs, tânărul oscilând oarecum între ea și ispita Daria Cuflic. De asemenea, aceasta a rămasă surprinsă și de gesturile lui Marius Moise. În seara în care concurenții au mers în club, în Phuket, bărbatul a atins-o pe aceasta pe posterior și nu numai.

Roxana Rapailă a plecat singură de acasă la vârsta de 18 ani

Roxana Rapailă s-a săturat să depindă de banii familiei, astfel că la 18 ani a plecat singură de acasă, pentru a-și câștiga proprii bani. A început să lucreze de la o vârstă fragedă, imediat după ce a părăsit țara, iar vreme de 7 ani a stat departe de România. S-a întors în țară și și-a dorit să se axeze pe cariera profesională, astfel că a avut o carieră în domeniul creării de conținut. Cu toate acestea, în prezent, Roxana nu mai lucrează și ultimul ei job a fost într-un champagne bar.

Totuși, nu s-a lăsat pe locul 2, așa că a investit destui de mulți bani în imaginea ei. Este o mare fană a operațiilor estetice și a fascinat bărbații cu trăsăturile superbe ale feței și formele sale provocatoare. Nu s-a sfiit să recunoască că a apelat la câteva intervenții pentru înfrumusețare, și anume în zona bustului, abdomenului și posteriorului.

Mai mult decât atât, este și o împătimită a tatuajelor, astfel că de-a lungul timpului și-a făcut câteva, bineînțeles, cu o însemnătate aparte. Recent, internauții au putut vedea cum arăta ispita Roxana Rapailă de la Insula Iubirii în urmă cu 11 ani, după ce s-a viralizat o imagine cu aceasta. Mulți cred că ispita e de nerecunoscut, având în vedere transformările prin care a trecut în timp.

Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7

Insula Iubirii a primit noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator. Noi secrete vor ieşi la iveală, iar flăcările de la ceremoniile focului vor face lumină în fiecare relaţie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7 sunt: Bianca și Marius, Cristina și Iulian, Claudia și Bogdan, Emanuela și Răzvan, Ana Maria și Marius.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite mai provocatoare ca oricând şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii.

„Dacă se iubesc sau nu cu adevărat, numai Insula o poate arăta, pentru că dragostea adevărată învinge în orice condiţii şi rezistă oricărei tentaţii pentru că #cineiubeştenulasă, declară Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton