Cine este Ruxi, Roxana Erdei. Și-a pierdut tatăl în copilărie, la 13 ani

 Oana Pantazi
.

Cine este Ruxi. Roxana Erdei, cunoscută în mediul online ca Rux și Opulență sau Ruxi Opulenta, este vlogger și influencer și a devenit cunoscută ca jumătatea proiectului LikeOne, început alături de Creaţa. Celebritatea a cunoscut-o însă la Bravo, ai stil! Celebrities, ediție pe care, de altfel, a și câștigat-o. Acum, urmează să o vedem la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, unde cu siguranță va face o figură bună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Ruxi, pe numele ei adevărat Roxana Erdei. Faimoasa vloggeriță a devenit cunoscută alături de Creața, în proiectul LikeOne. Cele două au decis însă să urmeze drumuri diferite şi s-au separat, chiar dacă aveau succes. Roxana Erdei însă a reușit destul de repede să-și facă un nume și în varianta solo, devenind una dintre cele mai apreciate influencere din mediul online. Acum, Ruxi are peste 500.000 de fani pe Instagram şi aproape 900.000 de fani pe contul de YouTube… Nu în ultimul rând, Ruxi a publicat și o carte de succes – Intoxicată, însă drumul până aici nu a fost ușor.

Cine-este-Ruxi-1-819×1024-1Cine-este-Ruxi-1-819×1024-1

Cine este Ruxi. O cheamă Roxana Erdei

Roxana Erdei s-a născut în Satu-Mare, într-o familie nici prea bogată, nici foarte săracă, după cum a mărturisit, și mai are doi doi frați. Copilăria ei a fost marcată, din nefericire, de moartea tatălui ei, care a murit într-un accident, pe vremea când ea a avut o vârstă fragedă.

„Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați… gen eram trei frati, dar nu primeam trei ciocolate, ci una împărțită la trei :))))..Știu, groaznic:)).

Eu sunt de loc din Satu-Mare, dar am crescut în alt oraș deoarece părinții au fost mutați cu locul de muncă și au zis că vom stă acolo până când tatăl meu va obține funcția care-i va permite să se întoarcă în Satu-Mare.

Când aveam 13 ani, tatăl meu a murit într-un accident…ironic…chiar în săptămâna în care obținuse transferul și urmă să ne mutăm înapoi în Satu-Mare, a povestit Ruxi pe blog.

Ce studii are Ruxi

Cine este Ruxi. Roxana Erdei este absolventă a Facultății de Limbi Moderne și Aplicate din cadrul Universității București, perioada 2005-2010. Mai apoi, a activat, timp de 5 ani, ca scenarist, regizor și actor, devenind cunoscută în mediul online datorită personajelor prin intermediul cărora satirizează anumite tipuri de comportament, (Hello, poor people!), de acolo și numele Rux și opulență.

Citește și: Daniel Onoriu, declarații neașteptate despre fosta iubită, în plin divorț de soție: „Nu am încetat niciodată să o iubesc'

Citește și: Radu și Andreea de la Mireasa vor avea o fetiță.Numele inedit pe care l-au ales

Citește și: Mira a ajuns de urgență la neurolog. Ce probleme de sănătate are artista:'Nu mă simt bine'

Citește și: Ce vedete gătesc în noul sezon Chefi la cuțite de la Antena 1.Monica Bîrlădeanu şi Iulia Albu, printre invitaţii speciali

Chiar dacă mulți internauți nu au înțeles ce și-a propus ea să sublinieze prin intermdeiul acelor filmulețe și au identificat-o cu personajul, femeia bogată care îi disprețuiește pe săraci, Ruxi a dezvăluit că intenția ei a fost doar să ironizeze societatea românească în ansamblu, implicit pe cei care își etalează în mediul online avuția, realitatea fiind cu totul alta.

„Sunt un personaj care satirizează societatea românească. Ei încearcă să trăiască personajul și în realitate, dar nu prea le iese. Parodiez societatea românească, care a făcut o obsesie din a mima bogăția. Eu nu iau la mișto persoanele, ci societatea', spunea Ruxi.

Ruxi, parte din proiectul Like One

Cine este Ruxi. A devenit cunoscută în mediul online încă din perioada în care făcea echipă cu Creața, în proiectul Like One. Cele două au adus zâmbetul pe buze internauților care le urmăreau clipurile haioase timp de trei ani. În urmă cu patru ani, în anul 2018, cele două au decis să se despartă și fiecare și-a continuat drumul în online, dar separat.

„Nu am fost pregătită emoțional să fac anunțul, pentru că știam că dacă-l fac o să se oficializeze și o să realizez că este pe bune. Era normal să se întâmple. Orice trupă se desparte la un moment dat. Fiecare are viața ei, preferințele ei, și cumva asta ne-a despărțit și fiecare vrea să o ia pe alt drum, ca fiecare să se exprime în metoda ei, în maniera ei, a declarat Ruxi la acel moment.

Câți bani câștigă Ruxi din jobul de influencer

Deși poate părea că meseria de influencer e floare la ureche, iar banii vin pe bandă rulantă, Ruxi a povestit că a muncit mult pentru a ajunge la un câştig decent din postările sale pe YouTube şi Instagram. Într-un interviu pentru VIVA!, aceasta a recunoscut că veniturile provenite de pe urma clipurilor sale pe YouTube sunt infime, dar postările de Instagram aduc sume decente.

Din ceea ce fac eu pe YouTube nu ai cum să trăiești, veniturile sunt infime. Știu că sunt influenceri cărora YouTube le aduce bani frumoși, dar trebuie să muncești mult. Din Instagram poți să trăiești decent, dar, din nou, depinde cum îți gândești poziția și cât de mult te implici în conținutul pe care îl oferi. Cel mai important este să găsești o activitate din care să faci bani, pentru că nu te poți baza numai pe reclame ca influencer', a declarat Ruxi.

La început însă, pentru a putea supraviețui, Ruxi a trebuit să-și ia un job part time.

Totul a început dintr-o joacă, într-un moment când îmi căutam un loc de muncă, și a continuat datorită determinării, altfel nu reușeam. În primul an de când am demarat acest proiect online găsisem un job part time care era remunerat cu 1500 lei lunar, dar aveam timp zilnic să filmez. Eram hotărâtă să nu renunț, deși nu știam unde va duce această pasiune, dar era ceva care-mi dădea speranța că visurile sunt posibile!', a mai declarat Ruxi.

Ruxi a câștigat „Bravo, ai stil!” 2022

Cine este Ruxi. Probabil că fanii emisiunii „Bravo, ai stil!” își aduc aminte de parcursul extraordinar al Roxanei Erdei la acest show, pe care, de altfel, l-a și câștigat. Ruxi a fost una dintre cele mai controversate, dar și mai iubite concurente, iar munca pe care a depus-o i-a impresionat pe fani, care i-au dat votul lor și au făcut-o astfel 'cea mai stilată femeie din România'.

Ruxi a demonstrat la finalul competiției că merita premiul cel mare, cu atât mai mult cu cât a lucrat singură în competiție, fără stilist. Ea și-a descris stilul vestimentar ca fiind sexy, seducător și extravagant. 

„Eu sunt artist în sufletul meu, îmi place să creez artă sub orice formă, de la clipuri, scenarii, cărți până la compoziții vestimentare. În plus, îmi place entertainment-ul, prin el mă eliberez și îmi oferă șansa să creez ținute extravagante, declara Ruxi.

Acum, Ruxi urmează să fie văzută de fani la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, unde, spune ea a venit pentru că „vreau să văd cum sunt eu ca om”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton