Cine este Sabine Boghici, actrița de origine română moartă în Brazilia. Era acuzată că a furat milioane de dolari de la propria mamă

 Dumitrache Laura
.

Cine este Sabine Boghici, actrița de origine română moartă în Brazilia. Sabine Boghici, o actriță de origine română a fost găsită fără suflare în Brazilia, după ce ar fi căzut de la etajul 5 al unui hotel din Rio de Janeiro. Sabine era fiica unui colecționar de artă român și a fost acuzată că a furat de la mama sa bijuterii și tablouri în valoare de milioane de dolari.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sabine Boghici avea 49 de ani și a fost găsită fără suflare în Rio de Janeiro. Actrița de origine română a lăsat un bilet de adio înainte, iar polițiștii i-au în calcul orice variantă, inclusiv cea a sinuciderii. Sabine Boghici a fost arestată anul trecut pentru că și-ar fi jefuit mama.

sabine boghicisabine boghici

Moartea Sabinei Boghici este un mister, iar anchetatorii brazilieni vor să-l deslușească. Anul trecut a fost arestată pentru că și-ar fi jefuit mama, iar anul acesta a ieșit pe cauțiune. De atunci, a tot încercat să-și reabiliteze numele. Anchetatorii au spus că femeia a furat 16 tablouri pe cate tatăl său le-a lăsat moștenire soției.

Citește și: De ce Laurențiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită fără iubita lui, însărcinată a doua oară: „A fost deranjată și nu i-a convenit situația, dar…”

Citește și:„Vrea să îi facă lui Eduard niște injecții de slăbit, care nu sunt testate de copii”. Silviu Prigoană continuă războiul în instanță cu Adriana Bahmuțeanu

Citește si:Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea din SUA cu Joe și Jill Biden. Prima Doamnă a României a purtat o curea de peste 800 de euro

Citește și:Ce l-a întrebat Dana Roba pe Daniel Balaciu, soțul care a bătut-o cu ciocanul, când s-au văzut față în față: „A mai spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța”

Cine este Sabine Boghici, actrița de origine română moartă în Brazilia

Sabine Boghici, 49 de ani a fost găsită fără suflare după ce ar fi căzut de la etajul 5 al unui hotel din Brazilia. Decesul actriței de origine română a șocat întreaga comunitate din Rio de Janeiro și ridică multe suspiciuni. Românca ar fi căzut de la fereastra camerei în care era cazată, pe 14 septembrie. Polițiștii și medicii ajunși la fața locului au constatat decesul. Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii, având în vedere că în camera de hotel a fost găsit un bilet de adio. Sabine Boghici a fost implicată într-un scandal, anul trecut după ce a fost acuzat că a jefuit-o pe mama sa. Sabine împreună cu partenera sa de viață, Rosa Stanesco Nicolau, ar fi furat 16 tablouri de colecție.

Tablourile erau semnate de artiști precum Emiliano Di Cavalcanti. Actrița ar fi angajat mai multe persoane care să o păcălească pe mama ei că sunt „clarvăzători'. Acestea i-au spus mamei că fiica ei este grav bolnavă și va muri, după care au convins-o să urmeze „ședințe spirituale'. Vreme de trei ani, femeia a crezut această situație, până în anul 2020, când i-au fost furate opere de artă, bijuterii și ceasuri în valoare de 150 milioane de dolari.

Sabina Boghici și-a terorizat mama

Sabine Boghici și-a izolat și terorizat mama. Actrița de 49 de ani ar fi înfometat-o și a legat-o, iar în cele din urmă, femeia de 87 de ani a reușit să fugă din apartamentul în care era ținută cu forța. „Mi-a luat aproape un an ca să depun plângerea. Eram foarte speriată și cu sentimentul unei mame: Cum pot să-mi raportez fiica?', declara femeia după ce s-a hotărât să anunțe polițiștii. Anul trecut, femeia a denunțat-o pe Sabine, care a fost reținută și eliberată pe cautine două luni mai târziu. Deși a încercat să își refacă imaginea, iar anchetatorii bănuiesc că acesta ar putea fi motivul pentru care a ales să se omoare.

Cinci dintre lucrările furate au fost vândute de Sabine galeriei de artă a lui Ricardo Camargo din São Paulo. Dealerul a explicat că nu bănuia nimic. A returnat trei dintre ele. Alte două au fost revândute în 2021 lui Eduardo Constantini, fondatorul Muzeului de Artă Latino-Americană (Malba), din Buenos Aires, Argentina. Colecționarul a emis o notă în care spunea că a achiziționat lucrări prin galeristul Ricardo Camargo și că „două dintre aceste lucrări au aparținut fiicei lui Boghici'. 

Sabine Boghici a fost înmormântată duminică, 17 septembrie, iar la funeralii au participat mama sa, Genevieve, în vârstă de 84 de ani, si sora ei, Muriel. Partenera sa, Rosa Stanesco Nicolau nu a fost prezentă, fiind în arest preventiv pentru presupusul rol pe care l-ar fi avut în escrocheria plănuită de Sabine.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton