Cine este Sara Ghimpu din "Iubire cu parfum de lavandă". Are 18 ani, iar în serial este fiica Michaelei Prosan

 Oana Pantazi
.

Cine este Sara Ghimpu din „Iubire cu parfum de lavandă”. Fanii sunt nerăbdători să vadă noul serial al Antenei 1, unde din distribuție vor face parte și mulți actori cu state vechi, dar și debutanți. Cu siguranță, Sara Ghimpu, o tânără în vârstă de doar 18 ani, va fi una dintre surprizele plăcute ale noii producții.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cine este Sara Ghimpu din „Iubire cu parfum de lavandă”. Sara Ghimpu și Alexia Caras, care în serial vor interpreta rolul fiicelor protagoniștilor, Michaela Prosan și Adi Nartea, interpretează două personaje antagoniste, iar întâlnirea dintre ele va crea momente memorabile în serial. Sara Ghimpu are doar 18 ani și este o tânără extrem de talentată, care va câștiga un capital imens de popularitate, cu siguranță.

IMG-20240828-WA0036IMG-20240828-WA0036

Cine este Sara Ghimpu din „Iubire cu parfum de lavandă”

„Mă numesc Sara Maria Ghimpu, am 17 ani și sunt în clasa a 12-a. Am scris acest text (n. red. Dincolo de vorbe) pentru fiecare adolescentă care încă învață dinamica relației cu părinții, în special tații. Îmi iubesc părinții și le mulțumesc pentru tot ce mă învață și pentru toată susținerea pe care mi-o oferă”, scria tânăra, anul trecut, în prezentarea unui text pentru LiterNet.ro.

Și iată că, anul acesta, o regăsim în valorificându-și talentul în „Iubire cu parfum de lavandă”, alături de actori consacrați, într-un rol important. Fanii așteaptă cu nerăbdare debutul serialului, cu atât mai mult cu cât Ruxandra Ion spunea că „revenim la o poveste originală'.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu Silviu Prigoană, de dragul celor doi copii ai lor: „El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să…’

Citește și: Ce dietă ține Cosmina Păsărin, pentru o siluetă ca-n tinerețe: „Sunt la fel ca la 20 de ani!

Sara Ghimpu o interpretează pe Maria Moraru, fiica Andei Moraru (Michaela Prosan) și joacă rolul unei adolescente foarte bine educate, ascultătoare, care are o relație apropiată cu mama sa. Lucrurile se schimbă atunci când află că Anda i-a ascuns un secret important, ce îi poate da viața peste cap.

Sara Ghimpu: „Acest rol îmi permite să mă joc și să pot experimenta liber”

Cine este Sara Ghimpu din „Iubire cu parfum de lavandă”. Din distribuția celui mai nou serial al Antenei 1 fac parte Adi Nartea, Michaela Prosan, Bogdan Albulescu, Andreea Vasile, Gelu nițu, Liliana, Hodorogea, claudiu Istodor, Maria Țăpușă, dar și tinerele actrițe Sara Ghimpu și Alexia Caras, care vor fi Maria și alma în serial. Sara Ghimpu a vorbit despre personajul ei, dar și despre oportunitatea de a juca în serial.

„Maria este o fată finuță, copilăroasă, iubește viața, natura și familia, ține la tradiții și se va dezvolta prin provocări neașteptate aduse de viață. Mereu mi-am dorit să fac parte dintr-un proiect important, cu o echipă frumoasă , iar acest rol îmi permite să mă joc și să pot experimenta liber, fără frici, și îl voi păstra undeva adânc în suflet. „Iubire cu parfum de lavandă' se filmează într-un sat idilic de lângă Bucureşti, iar din distribuția serialului fac parte nume consacrate din teatru, film și televiziune, ce vor continua să fie dezvăluite în perioada următoare”, a spus tânăra actriță din „Iubire cu parfum de lavandă”.

Ștefan (Adrian Nartea), fost fotbalist la o echipă de top din Marea Britanie, obișnuit cu ritmul vieții luxoase de la oraș, dar divorțat și tată de copil adolescent, ajunge în satul idilic în care trăiește Anda (Michaela Prosan), mamă singură, medic respectat în comunitatea în care viața are un alt ritm. Cei doi ajung să trăiască o iubire total neașteptată. Secrete întunecate, gelozii, intrigi și minciuni de tot felul le vor sta în cale la tot pasul până își vor găsi drumul unul către celălalt, într-un loc în care oamenii trăiesc și iubesc după alte reguli.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton