Cine este Sebastian Coțofană. A făcut un viral cu Maluma

 Laciu Andreea
.

Cine este Sebastian Coțofană. A devenit faimos după ce a dat lovitura cu un viral cu Maluma. A devenit unii dintre cei mai îndrăgiți oameni de radio de la noi, iar pe Youtube este urmărit de fani pentru emisiunea lui: „Poliția Muzicii”. Nu și-a dorit de la început să ajungă să aibă o astfel de carieră, dar tot mai multe persoane i-au spus că are o voce deosebită care l-ar putea ajuta în acest domeniu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Este carismatic, amuzant și talentat. A devenit spaima artiștilor pentru că îi prinde mereu pe picior greșit în emisiunea realizată pe propriul său canal de Youtube. Are o carieră destul de îndelungată în radio, dar în 2022 s-a despărțit într-un mod neașteptat de PRO FM, acolo unde a făcut o echipă imbatabilă cu Mădălina Petre (Veve) în emisiunea Dimineața Blană.

cine-este-sebastian-cotofana-1cine-este-sebastian-cotofana-1

Cine este Sebastian Coțofană

Sebastian Coțofană s-a născut în data de 22 aprilie 1988. Are 34 de ani și este în zodia Taur. A urmat cursurile facultății Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), specializarea Comunicare și Relații Publice, promoția 2007. Ulterior, a mai studiat și în Germania, Westfälische Hochschule, conform bzi.ro. S-a născut și a copilărit la Constanța.

Își dorea doar să facă o facultate în București, dar odată ajuns aici, tot mai mulți colegi i-au spus că are o voce potrivită pentru radio. A aplicat pentru un post la un radio online, iar la un an de la mutarea în Capitală, a mers la un interviu pentru Radio ZU.

Cine este Sebastian Coțofană. Acest proiect era abia înființat, iar de aici a început cu adevărat cariera lui în radio și televiziune.

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Ozana Barabancea acum, după accidentul fiului ei: „Am fost paralizată psihic”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău: „S-a urmărit denigrarea și distrugerea mea…”

Citește și: Interpreta hitului Jerusalema a ajuns, în premieră, în România. Unde va cânta și ce planuri are:„Abia aștept să încerc sarmalele'

Citește și: Denisa Filcea a postat o imagine cu fiica ei și a stârnit un val de reacții. Ce a pățit: „Nu credeam că va veni și ziua în care…'

A devenit celebru cu Poliția Muzicii

Cine este Sebastian Coțofană. Proiectul lui personal a început întâi în online, în anul 2013, în timp ce lucra și la postul Radio ZU. Un an mai târziu, Poliția Muzicii a apărut și la TV, pe ZU TV. Este o emisiune menită să fie un pamflet la adresa muzicii comerciale românești. A rămas pe televizor până în anul 2016, atunci când Sebastian Coțofană a bătut palma cu cei de la Pro FM.

În anul 2017, emisiunea a revenit pe sticlă, la UTV, unde a rămas până în 2022, conform Pagina de Media. În acest moment, fanii Poliția Muzicii o pot urmări doar pe canalul personal de Youtube al lui Coțofană, după ce acesta a plecat de la postul de radio Pro FM.

Cine este Sebastian Coțofană. „Primul meu job, în domeniul ăsta − că am avut și joburi de vară, fiind din Constanța − a fost la un radio pe net, chiar în primul semestru de facultate, în decembrie 2007. Am stat la radioul ăla vreo 7-8 luni, și acolo am învățat mai multe și s-a prins și scânteia pasiunii ăsteia.

 Da, deși la început am prezentat știri, lucru care după vreo 3-4 ani de zile mă plictisea foarte tare, pentru că nu puteam să îmi exprim personalitatea și creativitatea în niciun fel. Și am dat cumva din pinteni și am început să bat pe la uși, astfel încât cineva să îmi dea o șansă să mă exprim ca realizator de programe, și până la urmă a ieșit”, a povestit Sebastian Coțofană în anul 2018, pentru Press One.

Sebastian Coțofană, autorul viralului cu Maluma

Cine este Sebastian Coțofană. A văzut un filmuleț cu Maluma, postat de acesta pe Instagram. Cântărețul columbian se mira că fanii români îi știu versurile în engleză și în spaniolă, așa că Sebastian a postat la rândul lui un clip, alături de un mesaj prin care încuraja oamenii să facă parte din ideea lui.

„Maluma zice că nu știm engleză și spaniolă. TAG unui prieten care știe engleză sau spaniolă, să îi arătăm câți ne strângem, baby!', a scris Coțofană atunci.

Cine este Sebastian Coțofană. Chiar dacă l-a ajutat să devină și mai cunoscut, el a fost întristat de rezultatul acelui viral.

„E cumva nedrept că un clip de două minute m-a făcut cunoscut pentru foarte mulți oameni, fiindcă munca mea în domeniul ăsta a început în urmă cu vreo zece ani. Nu mă gândeam că o să facă peste un milion de vizualizări.'spunea Sebastian Coțofană, pentru sursa citată anterior.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton