Cine este Sherry Lever, concurenta care a venit însoțită de sclavul ei la Chefi la Cuțite: "Sunt o dominatoare profesionistă..."

 Raiciu Adriana
.

Premieră la Chefi la cuțite! O concurentă a venit cu sclavul ei în platou. În cea de-a 16 ediție a competiției Chefi la cuțite, o concurentă din Marea Britanie a venit însoțită de sclavul ei. Da, da, chiar așa îl numește Sherry Lever pe bărbatul cu care a pășit în platou. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Premieră la Chefi la cuțite! O concurentă, pe numele său Sherry Lever, a venit la emisiunea culinară de la Antena 1 însoțită de „sclavul” ei, Chris. Da, da, chiar așa îl numește femeia din Marea Britanie pe bărbatul care a însoțit-o la Chefi la cuțite.

img-1-3img-1-3

Sherry Lever (Mistress Sofia), în vârstă de 71 de ani, este pasionată de bucătărie și a decis să participe și ea la acest show culinar renumit. Totuși, a șocat pe toată lumea când a pășit în fața juraților și și-a spus povestea.

Citește și: Met Gala 2023 – cele mai spectaculoase ținute. Jennifer Lopez și Kim Kardashian au atras toate privirile

Citește și: Cătălin Scărlătescu, despre despărțirea de Doina Teodoru. S-au separat două săptămâni după America Express: „Pur și simplu am fugit. Când ne-am întors acasă…’

Citește și: Cătălin Scărlătescu, propunere neașteptată pentru Maria Lungu, la Chefi la cuțite: „Te-ar interesa? Vii concurentă și pleci…’

Citește și: Cine este soțul Anei Ularu. Marc Rissmann are 43 de ani și a jucat în Game of Thrones

Cine este Sherry Lever, concurenta care a venit însoțită de sclavul ei la Chefi la cuțite

Sherry Lever a pășit în platoul Chefi la cuțite, în cea de-a 16 ediție a emisiunii, alături de Chris despre care spune că este sclavul ei. Femeia chiar a ținut să sublinieze acest lucru și chiar i-a cerut bărbatului să-și pună la gât lesă și zgardă.

Se deschid ușile și apare un domn cu lesă și zgardă la gât', a spus Sorin Bontea în platoul Chefi la Cuțite. Dacă ai nevoie de ajutor, clipește de două ori și te vom salva!', i-a spus Florin Dumitrescu sclavului'.

„Când cineva vine la mine, se supune, vor să fie dominați. Eu sunt fericită să o fac! Nu implică nimic sexual. Știu că mă iubește, dar nu e îndrăgostit de mine. Nu vom fi niciodată mai mult decât „sclav' și „stăpână'. (…) Vor să poarte rochițe roz și să-mi facă treaba prin casă. Mă refer la judecători, avocați, notari, nu chiar oricine', a mai adăugat ea.

Cine e Sherry Lever

Sherry Lever s-a prezentat ca fiind o domnitoare profesionistă și cea mai bătrână din Marea Britanie. A avut mai multe meserii până la vârsta de 71 de ani, de la coafeză, la bucătar, iar acum cochetează cu această industrie a… „frumosului”.

A fost și căsătorită de trei ori, însă și-a dat seama că mariajul nu este de ea.

Sunt o dominatoare profesionistă și cea mai în vârstă din Marea Britanie. Sunt foarte pricepută la asta. Cu toții avem câte o perversiune. Când vor să se programeze, îi întreb ce perversiuni au și apoi lucrez pe asta.

Am avut o viață lungă, am trăit și experimentat multe. Când eram tânără am fost model, am fost și coafeză, iar apoi am devenit bucătar. Am fost căsătorită de 3 ori, iar într-un final am înțeles că nu este pentru mine.

Am 3 copii, toți sunt adulți. Fiica cea mare are 47 de ani, una are 34 de ani și cealaltă 30 de ani', a povestit concurenta în cadrul ediției cu numărul 16 a emisiunii de la Antena 1.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton