Cine este și cu ce se ocupă Alexandra Dobbia, iubita lui Jador: "Aleasă să îmi fii mireasă"

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Jador, Alexandra Dobbia. Jador și-a exprimat public sentimentele față de partenera sa de viață, Alexandra Dobbia. Artistul și frumoasa brunetă sunt extrem de îndrăgostiți și se susțin reciproc. Alexandra este nepoata bunicii Gherghina de pe TikTok, tânăra fiind cea care a introdus-o pe bătrână în social-media. Iată cine este și cu ce se ocupă iubita lui Jador!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jador și iubita lui, Alexandra Dobbia, s-au împăcat, iar artistul nu mai contenește să-și manifeste dragostea față de parteneră. Jador a mărturisit că a suferit foarte mult, în urma despărțirii. Drept dovadă, în luna martie, cântărețul s-a filmat cu lacrimi în ochi , în care și-a manifestat iubirea față de o femeie, chiar după despărțirea de Alexandra.

img-58img-58

Jador și Alexandra Dobbia formează din nou un cuplu. Cei doi au avut o relație destul de tensionată, care a culminat cu o despărțire ce i-a generat multă durere artistului. Jador a postat la începutul lunii martie un clip cu lacrimi în ochi, în care mărturisea că suferă din dragoste.

Nu o să fac tocmai o chestie foarte bărbătească. M-a pus dracu să mă îndrăgostesc și stai și plângi și nu dormi nopțile. Bă, încep să urăsc acest sentiment pentru că mă face să fac niște lucruri pe care eu nu mi le doresc. Încerc să uit o fată de trei luni și nu reușesc, a dezvăluit Jador pe InstaStory, însă la scurt timp a șters videoclipul.

Citește și: Ricky Martin, de nerecunoscut la 49 de ani. Cum arată acum unul dintre cei mai sexy bărbați din lume

Citește și: Dan Bittman a răbufnit după ce a rămas blocat într-un avion, pe ruta Cluj-București: „Tot așteptam să ne aducă o scară

Cine este și cu ce se ocupă Alexandra Dobbia, iubita lui Jador

În prezent, Jador și Alexandra Dobbia sunt mai fericiți ca oricând. Se pare că frumoasa brunetă i-a cucerit total inima, iar artistul i-a făcut o superbă declarație de dragoste pe contul de socializare.

„Sunt multe de zis…. Ce îmi rămâne este să vă anunț că ea este cea care îmi face inima să îmi tresară, ea îmi umple inima de fericire și ea este cea pe care Dumnezeu mi-a dăruit-o. Ea este Hoder, aleasă inimii mele…. FEMEIA CARE O SĂ AIBĂ CEA MAI FRUMOASĂ VIAȚA ALĂTURI DE MINE!', a fost mesajul scris de Jador pe rețelele de socializare.

Jador vrea să se căsătorească cu Alexandra Dobbia

Jador își exprimă adesea iubirea față de partenera sa, iar recent a mărturisit că își dorește ca Alexandra Dobbia, iubita lui, să devină mama copiilor săi.

'A venit să aibă grijă de mine. Nu credeam că o să vreau vreodată să ajung așa repede acasă! ALEASA ÎN CURÂND….. 5 zile….NU ȘTIU SĂ FIU BĂRBATUL PE CARE TU ÎL VREI. Știu că vreau ca tu să fii mama copiilor mei. Te consider aleasa să îmi fii mireasă. Singura ce m-așteaptă când vin acasă!', a scris Jador pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton