Cine este și cu ce se ocupă Andrei Pandele, fiul cel mic al lui Florentin Pandele, din prima căsătorie. Are mai multe afaceri

 Calin Maria Bianca
.

Andrei Pandele activează în domeniul afacerilor. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Florentin Pandele și soția lui, Gabriela Firea, țin primele pagini ale ziarelor în cazul scandalului 'Azilele Groazei'. Se știe despre soțul Gabrielei Firea faptul că are doi băieți din prima căsnicie, pe Andrei și Bogdan Pandele, însă aceștia au avut grijă să fie discreți cu viața lor și să nu apară prea mult în lumea reflectoarelor. Iată cu ce se ocupă, dar și cum arată fiul cel mic al politicianului, Andrei Pandele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă Andrei Pandele, fiul cel mic al lui Florentin Pandele. Primarul orașului Voluntari a fost căsătorit în urmă cu mai mulți ani cu Adela Constantin, alături de care are și doi băieți, pe Bogdan și Andrei. Ei bine, deși povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit și cei doi au divorțat, Florentin Pandele are o relație foarte bună cu cei doi băiței, chiar dacă s-a căsătorit cu Gabriela Firea, alături de care mai are doi băieți, David Petru și Zian Mihail.

whatsapp-image-2023-07-19-at-13.48.07whatsapp-image-2023-07-19-at-13.48.07

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiul cel mare al lui Florentin Pandele. Bogdan Pandele are afaceri în domeniul imobiliar

Citește și: Cine este Adela Constantin, prima soție a lui Florentin Pandele: „Fosta mea soţie a fost şi va rămâne o doamnă”

Citește și: Cum arată Carmen Harra în costum de baie la 68 de ani și ce dietă ține: 'M-am luptat înfiorător să dau jos kilogramele'

Citește și: Cum a reacționat Răzvan Fodor când soția lui, Irina Fodor, s-a întors de la America Express: „Cel mai fericit bărbat sunt”

Cine este și cu ce se ocupă Andrei Pandele, fiul cel mic al lui Florentin Pandele, din prima căsătorie

Atât Andrei, cât și Bogdan Pandele au intrat în domeniul afacerilor. Cei doi au moștenit cu siguranță spiritul de întreprinzător al tatălui lor, astfel că și-au făcut un centru de fitness și Spa cu bazin de înot și jacuzzi, chiar în inima orașului Voluntari. Ei bine însă, au avut grijă să fie extrem de discreți cu viața lor și să se ferească de lumina reflectoarelor, chiar dacă duc o viață de lux și exclusivistă.

Andrei Pandele activează în domeniul afacerilor

Andrei Pandele activează în domeniul afacerilor, însă nu a lăsat deloc să se vadă acest lucru, așa cum a făcut fratele său mai mare, Bogdan. În timp ce despre Andrei Pandele se știe doar faptul că are un centru de fitness și Spa cu bazin de înot și jacuzzi, alături de fratele său, despre Bogdan se cunoaște și că are afaceri de succes în domeniul imobiliarelor.

Cât despre viața lor privată și amoroasă, nu se știu deloc detalii, fie că vorbim despre relații pasagere sau de lungă durată, cei doi băieți din prima căsnicie a lui Florentin Pandele și-au ținut viața secretă, departe de ochii curioșilor.

Andrei Pandele a ocupat funcție de director de vânzări în trecut

Între Andrei și Bogdan Pandele este clar că există o relație de frăție foarte bună și au grijă să se ajute și susțină reciproc. Dacă acum, fiul cel mare al edilului, Bogdan Pandele este implicat în afaceri imobiliare, trebuie să precizăm că mai întâi a fost manager general la firma cu profil imobiliar, unde a fost ajutat de fratele lui Andrei, care ocupa funcția de director de vânzări. Ulterior, fiul cel mare al lui Florentin Pandele a dezvoltat proiectul Avangarde Forest, care cuprinde două ansambluri rezidențiale în zona Voluntari. Unul este compus din 24 de vile cu suprafețe de câte 200 metri pătrați și unul de apartamente. Totuși, acum nu se știe dacă și Andrei mai colaborează cu el acum sau dacă nu cumva sunt parteneri în acest demers.

Sursă foto: Facebook / Wowbiz

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton