Cine este și cu ce se ocupă mama lui Cabral și ce s-a întâmplat cu tatăl său biologic: "A fost vicecampioană mondială și europeană / L-am pedepsit..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este și cu ce se ocupă mama lui Cabral și ce s-a întâmplat cu tatăl său biologic. Cabral este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de pe micile ecrane. Acesta este foarte atașat de mama sa, care l-a crescut singură, în primii ani. Puțini știu că mama lui Cabral a fost vicecampioană mondială la kickboxing. Tatăl biologic al lui Cabral, originar din Congo, l-a părăsit la scurt timp după ce s-a născut. Ani mai târziu, Alexandre Ibacka a fost întemnițat într-o închisoare din Congo. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă mama lui Cabral și ce s-a întâmplat cu tatăl său biologic. Cabral și-a construit un nume în showbiz-ul din România, fapt care a necesitat multă ambiție și muncă din partea lui. Mama prezentatorului este româncă, iar tatăl său este originar din Congo. Din nefericire, tatăl lui Cabral i-a părăsit pe el și pe mama lui, la câteva săptămâni, după ce a venit pe lume. Mama lui Cabral, Argentina Boldea, este o femeie de excepție, fostă vicecampioană mondială și vicecampioană europeană de kickboxing full contact, care a ocupat și o funcție de conducere la Bancorex.

Relația lui Cabral cu tatăl său biologic, Alexandre Ibacka, a fost dintotdeauna delicată, prezentatorul neputând uita faptul că acesta l-a abandonat. Alexandre Ibacka este un fost Ministru al Sănătății în Congo și un medic foarte apreciat, însă în 2021 a fost încarcerat din motive politice.

cine-e-tatal-lui-cabral-2cine-e-tatal-lui-cabral-2

Cine este și cu ce se ocupă mama lui Cabral și ce s-a întâmplat cu tatăl său biologic

Mama lui Cabral, Argentina Boldea, a fost, în tinerețe, vicecampioană europeană și mondială la kickboxing full-contact. Cabral a relatat o situație când mama sa și-a folosit tehnicile de kickboxing, atunci când a fost atacată de un individ pe stradă.

Pe mama, un domn de vreo 30-40 de ani, a încercat să o bată. Ea a fost vicecampioană mondială și vicecampioană europeană de kickboxing full contact. Iar la 60 și ceva de ani, «a intrat» pe pilot automat, când acel domn a început să dea cu picioarele în mașina ei de serviciu. Ea l-a rugat să nu mai dea, pentru că nu este automobilul ei, iar atunci domnul  i-a dat un croșeu în cap. Și ea, eschivă în spate și croșeu în bărbie. Iar domnul a băgat somn', a detaliat Cabral, potrivit opiniabuzău.ro.

Cabral despre mama sa, Argentina Boldea: „S-a îndrăgostit de tatăl meu biologic”

Cabral are numai cuvinte de laudă la adresa mamei sale, Argentina Boldea, care s-a luptat să-i ofere o educație frumoasă fiului ei, după ce tatăl a plecat în Congo. Cabral și-a amintit cum tatăl său a revenit brusc în viața lui cu pretenția de a-l lua pe continentul african.

Citește și: Andreea Ibacka și Cabral au fost în vacanță, cu copiii, la Veneția: ‘Reacția fetiței mele a…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cabral prezintă „Săriți de pe fix!’, noul show de la PRO TV: „E prima emisiune din cariera mea în care…’. Cu ce vedete colaborează

„Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate. S-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Şi m-am născut eu. Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo. Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar', a povestit Cabral.

De ce a făcut închisoare tatăl lui Cabral

În 2021, tatăl lui Cabral Ibacka, Alexandre, 77 de ani, a fost închis în închisoarea centrală din Bra­zzaville, Congo, pe motiv că ar fi periclitat buna desfășurare a alegerilor electorale și că ar fi atentat la siguranța națională.

Alexandre Ibacka, activist pentru drepturile omului, a criticat dur regimul din Congo, condus de Denis Sassou Nguesso, fost militar. Sassou este președintele Republicii Congo din 1979, cu o pauză de cinci ani în perioada 1992–1997.

„Guvernul congolez a arestat 5 activiști politici în luna martie, pe motiv că au amenințat securitatea națională: Landry Boumbeya, Alex Dzabana Ibacka, Rive Niaty, Christ Belvy Dongui și Jean Louis Packat. Boumbeya, Dongui și Dzabana Ibacka au fost eliberați în luna iulie. Packat and Niaty au rămas în arest.

Guvernul a limitat accesul la persoanele pe care organizațiile internaționale pentru drepturile omului și misiunile diplomatice le consideră deținuți politici', scrie în raportul Departamentului de Stat al SUA, conform Fanatik.ro.

Cabral despre relația cu tatăl biologic: „M-am gândit dacă l-aş putea ierta”

Cabral are în continuare o relație delicată cu tatăl biologic, însă comunicarea dintre cei doi a devenit mai bună, atunci când acesta a luat parte la nunta prezentatorului cu actuala soție, Andreea. Cabral îl consideră un părinte adevărat pe soțul mamei sale, Mircea.

„Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferență. Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea', a mai spus Cabral, cu mult timp în urmă.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton