Cine este și cu ce se ocupă Massimiliano Di Lodovico, iubitul lui Catrinel Menghia. Cei doi formează un cuplu de peste 10 ani

.

Cine este Massimiliano Di Lodovico, iubitul lui Catrinel Menghia. Celebra actriță Catrinel Menghia este însărcinată pentru a doua oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de ea, pe rețelele de socializare. Vedeta formează un cuplu de peste zece ani cu Massimiliano Di Lodovico, iar împreună mai au o fiică, în vârstă de 4 ani. Iată cine este iubitul lui Catrinel Menghia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS,AICI!

Cine este Massimiliano Di Lodovico, iubitul lui Catrinel Menghia. Catrinel Menghia și-a luat fanii prin surprindere după ce a anunțat că va deveni mamă pentru a doua oară. În vârstă de 38 de ani, frumoasa actrița este însărcinată, iar vestea a fost dată prin intermediul unei reviste, unde Catrinel a pozat cu burtica la vedere. Vedeta trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de italianul Massimiliano Di Lodovico.

snapinsta.app_402648871_18400893667053241_964120043521647015_n_1080snapinsta.app_402648871_18400893667053241_964120043521647015_n_1080

Cine este Massimiliano Di Lodovico, iubitul lui Catrinel Menghia. Frumoasa actriță a trecut printr-un divorț în urmă cu 12 ani, după ce fostul ei soț, Massimo Brambati a înșelat-o. Ulterior, l-a întâlnit pe Massimiliano Di Lodovico, iar după șase ani de relație au devenit părinți. Iată cine este și cu ce se ocupă iubitul lui Catrinel Menghia!

Citește și: Catrinel Menghia este însărcinată a doua oară. Prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și:Cum arată fiica lui Catrinel Menghia. Caroline Léon are 3 ani și seamănă izbitor cu mama ei

Citește și:Ce mesaj i-a transmis Călin Donca, din închisoare, soției sale: „Dacă eu azi pic la zero, cu toate afacerile pe care le am…”

Citește și:Ozana Barabancea susține că a aflat perioada în care va muri: „De ani de zile știu treaba asta. Am aflat niște lucruri care m-au cutremurat”

Cine este Massimiliano Di Lodovico, iubitul lui Catrinel Menghia

Catrinel Menghia este una dintre cele mai apreciate actrițe din Italia, acolo unde are o carieră de succes. Originară din Iași, Catrinel Menghia și-a urmat visul de a deveni actriță, iar în prezent locuiește in Italia, acolo unde viața i s-a schimbat radical. Recent, vedeta a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Catrinel Menghia formează un cuplu cu Massimiliano Di Lodovic, iar împreună au o fetiță, în vârstă de patru ani. Massimiliano Di Lodovico este producător și a cucerit-o pe actriță instant. Înainte ca el și Catrinel Menghia să formeze un cuplu, cei doi au fost prieteni, iar producătorul de film a curtat-o aproape un an de zile frumoasa româncă.

'Lucram la filmul cu care am fost la Veneţia, „La città ideale, cu Luigi Lo Cascio. A venit la filmări, cu un pretext, prin intermediul agentei mele. Era curios să mă cunoască, auzise de o actriţă din România. S-a prezentat, după care a fost puţin „stalker-ul (n.r. – urmăritorul) meu pentru şase-şapte luni. Tot primeam flori peste tot pe unde mergeam şi nu ştiam că el era în spatele a tot ce se întâmpla. După aceea am aflat şi cam asta e povestea. A funcţionat „stalk-ereala',povestea ea într-un interviu pentru Adevărul.

Catrinel Menghia a declarat într-un interviu că răbdarea și determinara pe care Massimiliano Di Lodovic le-a avut la început au făcut-o să-l vadă cu alți ochi. Astfel, Catrinel Menghia i-a dat o șansă, iar acum formează un cuplu puternic. După venirea pe lume a fiicei lor, Caroline Leon Di Lodovico, relația lor a devenit mult mai puternică, iar în curând vor deveni părinți pentru a doua oară.

'Pe plan profesional, mă simt împlinită, totul e ok. A venit exact la momentul potrivit, e un lucru pe care ni l-am dorit. A încununat relația noastră.E frumoasă, e nouă, savurez fiecare moment pentru că, până la un an, descoperi mereu câte ceva, la o săptămână sau o lună. Copilul face ceva, sta în fund, apoi începe să meargă în patru labe, începe să spună mama', povestea Catrinel Menghia la Antena Stars cu ani în urmă, după ce devenise mamă.

Catrinel Menghia a divorțat în urmă cu 12 ani de fostul soț

Catrinel Menghia s-a căsătorit pentru prima oară la vârsta de 18 ani, cu Massimo Brambati.După șapte ani de căsnicie, actrița a decis să divorțeze de soțul ei, care a înșelat-o. Vedeta a declarat că a făcut o greșeală căsătorindu-se la 18 ani, deoarece nu era pregătită pentru așa ceva. Catrinel Menghia a aflat că fostul ei soț îi cumpăra cadouri amantei din banii ei.

Ulterior, l-a cunoscut pe actualul ei iubit, Massimiliano Di Lodovico, alături de care are o relație minunată. Cu toate acestea, celebra actriță nu dorește să se mai căsătorească și se simte foarte bine în această pozitie, de iubită.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton